Šta je novo?

Koju DDR3 RAM Memoriju da uzmem?

Stiven

Čuven
Učlanjen(a)
13.05.2005
Poena
715
Oke uzeo sam plocu Asus Maximus V, e sad na rad je dosao i koji radim da se uzme za ovu plocu :)

Pre mi je bilo nebitno, kad sam iskreno uzimao ram, bilo je to DDR2 800 Mhz uvek, medjutim sad DDR3 vidim ima i 2400mhz, cene tu i tamo :)
Plan mi je samo da uzmem 8GB, jer i trenutno koristim samo 8GB, mozda posle neki upgrade bude na 16GB, ako ikada bude trebalo.

Sta uzeti i kolko ram moze da mi pomogne oko snimanja / obrade video zapisa ?

Sony Vegas 10 koristim za isti.

Poz ljudi.

Hvala na savetima. Cisto da javim da sam Kingston XMP Predator Hiper-X (dzidzabidze naziv) KHX24C11T2K2/8X - 2x4gb Kit
Uzeo sam ga za 5590 Din, valjda nisam omanu, javicu kakav je, cujem i da je ovo nova memorija, ono sto ne znam je dal ce uopste raditi na Asus Maximus V Gene :S

Spec memorije:
http://www.kingston.com/datasheets/KHX24C11T2K2_8X.pdf

Ja se izvinjavam sto upadam u temu.Posto ubrzo uzimam novi komp interesuje me koja je memorija bolja od ove dve.

Ide na ovu plocu:

Cena nije bitna,temperatura jeste.Vidim da svi hvale mushkin ali ja preferiram kingston zbog pozitivnih iskustva od ranije.

Brzina kingstona je 1600 a mushikina 1866 dok ploca podrzava maksimum 1600.Moze savet?

Mushkina. Em je brzi (a sto ti kasnije kod nadogradnje moze biti bitno), em su nizi hladnjaci. A mislim da je i garancija za njega duza, nisam sasvim siguran.

Nazad
Vrh Dno