Šta je novo?

koju agp graficku ili ?

Keo-meo

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2007
Poena
301
Reshio sam da uzmem novu grafichku do 200E i sad koju mi vi preporuchujete
ili mi se vishe isplati da uzmem nov komp (i kakvu konfiguraciju mi preporuchujete)
ili neshto drugo:p

Prodaja. I kupovina celog novog kompa. Pretrazi malo forum u ovoj sobi imas gomilu dobrih konfiguracija u svim cenovnim rangovima na prvoj strani!

U potpunosti se slažem sa članom CooLa.

Trebalo bi da kupiš nov računar.

Posebno ako si imao nameru da potrošiš do 200€ za kupovinu nove grafičke kartice.

Pogledao sam tvoj računar.

Svoje HHD i optički uređaj možeš koristiti i na novom računaru. :)

Trenutno je situacija 'imate li ikakvu AGP karticu da prodate?'...

A odgovor je "Imamo ATi Radeon 9250, uzimate?"

Ti su još i dobro snabdeveni... :S:

Ne mogu se složiti sa prethodnom dvojicom članova.

Nevešću im primere da ih razuverim, a tebi člane Keo-meo da predstavim:

Sapphire ATI Radeon 1950GT 256MB DDR3, Dual DVI, 256bit, AGP
500 MHz / 1200 MHz
140,5€

PowerColor ATI Radeon 1950PRO 256MB DDR2, HDTV, 256bit, AGP
575 MHz / 1380 MHz
189,97€

Ovo su najbolje grafičke kartice za AGP slot koje jedna prodavnica ima u ponudi, izbor lošijih modela ja mnogo veći.

Pronašao sam i kod: http://www.eurolink.co.yu/

Ponuda drugih prodavaca je različita.

Člane Keo-meo preporuka za napajanje ove dve grafičke kartice njihovih proizvođača je 400W.

Još jednom razmisli o kupovini novog računara. :)

Poslednja izmena:
malo je smesno da graficka vredi vise od njegovog celog kompa ali ajde ;)
ono sto ja vidim da jos ima:
Galaxy 7900GS 256MB DDR3 AGP 128 evra
Sapphire X1950GT 256MB DDR3 AGP 135evra

ja vise od ovih cifara ni u ludilu ne bi davao, jer ionako sa tvojim procesorom i ove su ti prejake...

Inace obavezno jace napajanje!

Dzabe ti da kupis 1950GT kada na tvom kompu neces iskoristiti ni 70% od njenog potencijla. Zato ako vec imas 200e na raspolaganju rasporodaj sve to sto imas (osim rezaca i HDD-ova) i uzmi lepo sve novo kao covek.

O cemu vi pricate! Kakva 7900GS na 2500+ Bartona, jel znate vi koliki je to overkill! 7900gs je overkill i za mog Athlona64 ako ga ne kloknem na minimum 2,4GHz! Te 7900GS se mogu iskoristiti samo na nekom s478 intelu koji radi na 3+ GHz...

Otkad je 7900GS jaca od 8600GT. Smiri se vise sa kontriranjem. [email protected] je jaci od athlona sigurno. Ako malo bolje procitas moj prethodni post videces da sam rekao da mogu da se iskoriste (ne ostvare - iskoriste), nigde niisam napomenuo da nisu overkill i za P4!

A da li bi moj procesor tj. komp mogao da gura tako neku grafiku..???
Nesto ne znam da li mi je prilika da ulazem u komp jer ga trenutno ni ne koristim toliko za neke ultra stvari ali posto mi se ukazala prilika da prodam ovu grafiku za neke valjda dobre pare hteo sam da promeni grafiku i dodam memorije..
Kontao sam da to bude bas ova Sapphire 1950GT 256Mb DDR3 Agp ili Gainward GF7800GS AGP 512MB DDR3...
Ako odustanem i od toga bice verovatno Gainward GF7600GT AGP 256MB DDR3 jer mi je malo puno da dam preko 150e za 7900GS na AGP-u..

7800GS moze da gura sigurno!

Vrh Dno