Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Reshio sam da uzmem novu grafichku do 200E i sad koju mi vi preporuchujete
ili mi se vishe isplati da uzmem nov komp (i kakvu konfiguraciju mi preporuchujete)
ili neshto drugo
malo je smesno da graficka vredi vise od njegovog celog kompa ali ajde
ono sto ja vidim da jos ima:
Galaxy 7900GS 256MB DDR3 AGP 128 evra
Sapphire X1950GT 256MB DDR3 AGP 135evra
ja vise od ovih cifara ni u ludilu ne bi davao, jer ionako sa tvojim procesorom i ove su ti prejake...
Dzabe ti da kupis 1950GT kada na tvom kompu neces iskoristiti ni 70% od njenog potencijla. Zato ako vec imas 200e na raspolaganju rasporodaj sve to sto imas (osim rezaca i HDD-ova) i uzmi lepo sve novo kao covek.
O cemu vi pricate! Kakva 7900GS na 2500+ Bartona, jel znate vi koliki je to overkill! 7900gs je overkill i za mog Athlona64 ako ga ne kloknem na minimum 2,4GHz! Te 7900GS se mogu iskoristiti samo na nekom s478 intelu koji radi na 3+ GHz...
Otkad je 7900GS jaca od 8600GT. Smiri se vise sa kontriranjem. [email protected] je jaci od athlona sigurno. Ako malo bolje procitas moj prethodni post videces da sam rekao da mogu da se iskoriste (ne ostvare - iskoriste), nigde niisam napomenuo da nisu overkill i za P4!
A da li bi moj procesor tj. komp mogao da gura tako neku grafiku..???
Nesto ne znam da li mi je prilika da ulazem u komp jer ga trenutno ni ne koristim toliko za neke ultra stvari ali posto mi se ukazala prilika da prodam ovu grafiku za neke valjda dobre pare hteo sam da promeni grafiku i dodam memorije..
Kontao sam da to bude bas ova Sapphire 1950GT 256Mb DDR3 Agp ili Gainward GF7800GS AGP 512MB DDR3...
Ako odustanem i od toga bice verovatno Gainward GF7600GT AGP 256MB DDR3 jer mi je malo puno da dam preko 150e za 7900GS na AGP-u..