vidard je napisao(la):tome. Nego, vec sam dobio fobiju od Radeona da sam spreman da uzmem i nesto slabiju karticu samo da se resim problema sa igrama (pucanje, blokiranje).
Ogi. je napisao(la):Ti problemi su uslovljeni necim drugim, a ne ATI video karticom.
Imao sam 9200 a sada imam 9600 i nikada se nije desilo da mi ijedna igra ne radi.
topuz je napisao(la):Pa majku mu ako ati 9600 ne cepa u igrama onda ne znam ko cepa.
vule85 je napisao(la):5900 XT 😀
topuz je napisao(la):Veooooma sme odgovor, ajd daj dokaz, da te vidim?!
vule85 je napisao(la):Cekaj sredu da mi stigne pa cemo da testiramo... 😀
Igrao sam Colina 4 u 1280x1024 u full detaljima sa svim onim dodatnim stvarima ukljucenim, i mogu da ti kazem da ni jednom nije secnula (Club 5900XT) i to na 2000+ i na 256 RAM-a.
Meni dovoljno! 😀
topuz je napisao(la):Lose smo se razumeli ja sam takodje za 5900xt, rekao sam da ako ati 9600 NE secka onda ne znam koja secka. 😀 😀 😀 😀 :wave:
BokiPK je napisao(la):Hm, posle par konsultacija sa drugarima, zakljucio sam da kod mene nesto gadno ne stima:
- upravo omegini drajveri. Catalyst 8.07b. Vracanjem prethodne verzije skor mi je duplo skocio. Ali se i kvalitet prikaza definitivno i primetno pogorsao. Pretpostavljam da je nonstop bila ukljucena opcija za AA ili AF ili kombinacija, svejedno, iako mi je regularno prijavljeno da je sve iskljuceno.
Sada ruznije izgleda ali drasticno brze ide 😀
M3 je napisao(la):Od svih 5900 XT kartica najbolje se pokazala MSI.Znace ona se najbolje o/c i stvarno je super karta 😉
Pozdrav...
pnjaf je napisao(la):Da sam ja Vule ja bih iskulirao jos malo ( za to vreme skupio jos malo kesa) i sacekao 6600 GT AGP, SM 3.0 i 8000 Markova 03 sve govori ! :cigar:
vidard je napisao(la):Kad smo sse vec raspisali kakav je ASUS-ov 9950SETD (5900XT) u odnosu na spomenute 5900-tke?
Mada bih ipak sacekao neku 6600...
topuz je napisao(la):Uhhh, to sto si ti ubo prstom u oko sa ati-jem mainstream chipom koji ne puca u igrama je tvoja licna sreca. Pa majku mu ako ati 9600 ne cepa u igrama onda ne znam ko cepa.
vidard je napisao(la):Hvala Paradigma!
Bi ja 6800LE... ali se plasim cene.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari