Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam siguran u jednu stvar, a to je da od mene nece videti ni jedan eur cent 😉

Jedini nalog koji sam do sada platio je demo kada je pocela ova tema.. i to samo radi verifikacije naloga sa kog cu kupiti referale.. znaci nikakav mining nisam radio na tom nalogu. Naravno i taj demo sam platio od njihovih dogea koje su mi stigle na wallet 😀

Od tog momenta sve je super radilo do kraja januara kada su poceli da kasne sa isplatom referala (isplata sa free usera je radila) i samo u jednom momentu blokiraju mi taj verifikovani demo acc. Pisao sam im mail i nikom nista.. odgovora nema niti ce stici..

Tako da kolege, nemojte se previse loziti i placati ociglednu prevaru u najavi, i stvarati sebi laznu nadu da ce vas obestetiti za ulozene novce.. poenta ponzi seme je navuci ljude isplacivanjem zarada, a one najpohlepnije koji ce uleteti se najskupljim ugovorima osisati do gole koze i caola..

Moje misljenje je da su se sjebal* najvise zbog kursa btc.. ovo sad je lov u mutnom, gde traze da platis acc (ugovor) a realno ne postoji validan sistem isplate.. tj sistem sa kog mozes u svakom momentu da povuces sredstva..

Gledajte samo kako ce se uskoro pojaviti neki slican sistem, gde ce neka nova ekipa isto ovo pokusati samo ce verovatno dosta bolje zarade da ponudi i dosta krace ce biti prisutni sa isplatama 😉

Citam poslednjih par strana, sto sam propustio juce, i planiram da napisem slican ovakav post...

Znaci, ako imate nesto kod njih sa tim se igrajte, a ostalo ulaganje ne savetujem ni najmanje, jer je to ono sto i zele da navuku narod da ulozi jos....

Gledajte samo kako ce se uskoro pojaviti neki slican sistem, gde ce neka nova ekipa isto ovo pokusati samo ce verovatno dosta bolje zarade da ponudi i dosta krace ce biti prisutni sa isplatama 😉

+1

Nemojte da vas secanja na lepe dane povuku.
Prihvatite da nema vise,a ako bude idemo opet.
I ne padajte u momentalni ocaj prodavajuci 280x za 100eu, 270x za 80eu i tako redom.
STPLJEN,SPASEN.😉

Pa piramida tome i sluzi da onima kojima je nekontrolisano zinula bulja da im se uzme lova jer bi da se obogate za mesec-dva.
Fora je uci u sistem na vreme, postaviti sebi neka pravila i apsolutno ih se pridrzavati i mala je sansa da se pukne.
E sad, koliko ljudi ima koji to mogu doslovno da postuju pitanje je sad jer da su u velikom broju te piramidalne seme nikada ne bi bile uspesne.

Ja ne mogu da se zalim na kojntelekt jer sam uzeo lepu lovu bez obzira na sve "kradje" sa njihove strane.
Kupovao sam i demo ali to su bile njihove pare a ne moje i rok otplate je kratak pa mi je imalo smisla kockati se sa njihovim novcem.

Ja prosto ne mogu da verujem da je neko, i pored tolikog pisanja ovdem bio toliko nerazuman i pohlepan pa ostao u minusu!

Pa piramida tome i sluzi da onima kojima je nekontrolisano zinula bulja da im se uzme lova jer bi da se obogate za mesec-dva.
Fora je uci u sistem na vreme, postaviti sebi neka pravila i apsolutno ih se pridrzavati i mala je sansa da se pukne.
E sad, koliko ljudi ima koji to mogu doslovno da postuju pitanje je sad jer da su u velikom broju te piramidalne seme nikada ne bi bile uspesne.

Ja ne mogu da se zalim na kojntelekt jer sam uzeo lepu lovu bez obzira na sve "kradje" sa njihove strane.
Kupovao sam i demo ali to su bile njihove pare a ne moje i rok otplate je kratak pa mi je imalo smisla kockati se sa njihovim novcem.

Ja prosto ne mogu da verujem da je neko, i pored tolikog pisanja ovdem bio toliko nerazuman i pohlepan pa ostao u minusu!

+10000

Ma kakav crni minus treba biti posten i reci koliko smo zaradili :d istina bilo je onog prekidanja poola, bilo je kasnjenja isplata sada ovo sto nam je zarobljeno u hELD, ali to je mozda 10% od onoga sto smo zaradili. Treba biti posten i reci extra zarada za 3 mjeseca, ja cu kupat na svakom nalogu do 15€ to je otprilike neki 12 dana ako do tada ne prorade isplate onda cu napustiti, nemam rasta dalje kopat ako do tada ne prorade isplate, ne samo ja vjerovatno 99% ljudi ce zaboravit na kojnetelekt.
Nakon 12 dana izjasnicu se sa nastavljam kopat ili HVALA VAM ZA SVE pare sto ste mi poklonili :d
ja ovu zaradu sto sam ostvario gledam kao poklon, gdje se moglo vise iskopat?
Pa za ova 3 mjeseca se iskopalo vise nego sto ce se iskopat za cjelu tekucu godinu - moje misljenje koje je 99% tacno.

@gaspar - Uvek ima nerazumnih i pohlepnih, i ja sam bio nerazuman pre 12-15 meseci pa maltene bio u minusu na berzi, ali poenta je učiti iz svojih grešaka i ne ponavljati ih 😉.....ako se ponavljaju e onda je već da se čovek zapita 🙂.

Goldi - pa bilo je super isplativo prva 3 meseca, pogotovo onima koji su imali više ip adresa, mi sa 1-2 se i nismo nešto obogatili ali hvala im i na tome 🙂

Poslednja izmena:
Vise se nikako ne moze izgubiti para jer se demo uplacuje preko live balansa.

Koliko sam do sada izmuzao od njih, mogu jos da im poklonim 10 dana kopanja i da probam te demo naloge 🙂

Poslednja izmena:
@gaspar - Uvek ima nerazumnih i pohlepnih, i ja sam bio nerazuman pre 12-15 meseci pa maltene bio u minusu na berzi, ali poenta je učiti iz svojih grešaka i ne ponavljati ih 😉.....ako se ponavljaju e onda je već da se čovek zapita 🙂.

Ma to je jasno i nama ovde to savrseno odgovara jer da nema takvih nikada ne bi imali priliku da i mi malo omastimo brk 🙂

sad da se prati ako ista grupa otvori slican sajt, i jos da isplacuju kao i ovde i ihaa 😀

sad gledm jedan STARTER na jednu 7950 zaradeo ukupno 2.31/24h... beda :S:
pih.jpg

po novom ugovoru bi starter trebalo za zaradjuje 1.1 ono ispade 0.82 :S:

Poslednja izmena:
Ja cu sutra posle 12 nocu imati na novonapraljvenom free nalogu (11.02.2015.) imati preko 15 ev u live balancu (imam mnogo referala zato sam ga napunio tako brzo) pa cu uplatiti jedan demo i videti da li posle toga radi neki vid isplate i javljam vam...

Poz svima

Pametnije je juriti nešto slično, nego trošiti energiju (pogotovo onu električnu) u nadi i očekivanju da će ovo opet da "proradi". Zar je tako teško prihvatiti da su nas Ahmed i ekipa pozdravili? :d Pa očekivali smo to...

Svaka čast na avataru !

Ahmed od Talina je sve (nas) pozdravio ! 😀

Nije gotovo dok sudija ne osvira kraj 😉 proradice ono samo da btc skoci ovo je njima zlatna koka nece ovako lako napustiti, ni mi njih ni oni nas 😛

Nadam se da ste upravu al me nešto negreje sunce da će tako biti....

Sve je to lepo...a ako neko zeli da kupi nesto od opreme za rudarenje neka mi se javi posto prodajem...nema puno, al ono 🙂 Mozete u inbox.

Odustao sam od rudarenja imam zarobljeno puno para i ne pada mi na pamet da trosim struju vise 😀

sad sam uzeo dva pilota nedavno. Da sam znao da ce se ovo desiti ne bi uzimao🙂

primetio sam da ako cena btc-a poraste onda malo vise iskopam a ako padne onda manje. kakva su vasa zapazanja?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno