Ja sam siguran u jednu stvar, a to je da od mene nece videti ni jedan eur cent 😉
Jedini nalog koji sam do sada platio je demo kada je pocela ova tema.. i to samo radi verifikacije naloga sa kog cu kupiti referale.. znaci nikakav mining nisam radio na tom nalogu. Naravno i taj demo sam platio od njihovih dogea koje su mi stigle na wallet 😀
Od tog momenta sve je super radilo do kraja januara kada su poceli da kasne sa isplatom referala (isplata sa free usera je radila) i samo u jednom momentu blokiraju mi taj verifikovani demo acc. Pisao sam im mail i nikom nista.. odgovora nema niti ce stici..
Tako da kolege, nemojte se previse loziti i placati ociglednu prevaru u najavi, i stvarati sebi laznu nadu da ce vas obestetiti za ulozene novce.. poenta ponzi seme je navuci ljude isplacivanjem zarada, a one najpohlepnije koji ce uleteti se najskupljim ugovorima osisati do gole koze i caola..
Moje misljenje je da su se sjebal* najvise zbog kursa btc.. ovo sad je lov u mutnom, gde traze da platis acc (ugovor) a realno ne postoji validan sistem isplate.. tj sistem sa kog mozes u svakom momentu da povuces sredstva..
Gledajte samo kako ce se uskoro pojaviti neki slican sistem, gde ce neka nova ekipa isto ovo pokusati samo ce verovatno dosta bolje zarade da ponudi i dosta krace ce biti prisutni sa isplatama 😉
Citam poslednjih par strana, sto sam propustio juce, i planiram da napisem slican ovakav post...
Znaci, ako imate nesto kod njih sa tim se igrajte, a ostalo ulaganje ne savetujem ni najmanje, jer je to ono sto i zele da navuku narod da ulozi jos....