mozda ti i par jos ljudi.mene nebi nikako.nema free nema ni mene.Ne da nisu izveli nego ja kao nesmisleni pojedinac bi je mnogo bolje smislio.
Tebi u jeku interesovanja ne radi pool krece da zakidas isplate i
upteljavas se sa glupim razlozima i objasnjenjima zasto je to tako.
Umesto pusti sve da radi ko zmaj i kazi:nema vise free,nema demoa od danas,mozete startere pa na gore samo.
I mi normalno pavijani,gde cemo no cemo svi iznauplacivati startere.
I onda kad sve najbolje radi i svi uplatili milione naloga,magla!
mozda ti i par jos ljudi.mene nebi nikako.nema free nema ni mene.
Sinoc pravio nove naloge i sa starih ostala jedna sica, na jednom oko 3600 kerova i stigli su u multi dog ostalo nista...
to se zove projekcija,odbrambeni mehanizam licnosti 😀Da,da,ja i jos par ljudi koji se ne cimaju da priznaju.
I tuce onih koji nece da priznaju😉
Daj nekako da nadjemo njihovu adresu u estoniji.. da im odstampamo plaketu zahvalnice sto su nam omogucili ovo do sad 😉
Evo ja cu sponzorisati plaketu i stampanje 😉
Sve mogu da razumem ali da neko kupi contract od ovih to ne 🙂
Ne radi uopste o tome da li hoce da prizna ili ne...kada na kraju on opet zna da je kupio 😀
Ne radi uopste o tome da li hoce da prizna ili ne...kada na kraju on opet zna da je kupio 😀
Pa sta ako je kupio, ne razumem te uopste?
recimo jednu IP adresu sa demo nalalogm si koristio 17 dana.. nisi morao da se cimas svakih 6-7 dana sa nabavkom IP adrese
sta nije jasno?
15 IP adres podesavati svakih nedelju dana ili tri nedelje (mislim na otvaranje accaunta)
Ne pricam ja druze o 15 eura i demo nalogu....
Svaka cast svakome ko je kupio starter ili jaci paket,njegova stvar i to je to. Nadam se da je bio svestan rizika koji to nosi i kraj price.ne ti si general posle bitke...
ovi sto nisu imali mosnice da uloze i pokusaju da zarade se uvek slade tudjom nesrecom, da ti znas kako se leop zaradelo vec sa starterima samo ako si ih uzeo na vreme, jace pakete i da ne spominjem... :d
Svaka cast svakome ko je kupio starter ili jaci paket,njegova stvar i to je to. Nadam se da je bio svestan rizika koji to nosi i kraj price.
moras imati u vidu da od svih ovde prisutnih i onih koji prate a ne komentarisu preko 90% njih nije izvadilo paru iz dzepa, vecina tih slobodno mogu da kazem investicija je vec ovde na ovaj ili slican nacin zaradjeno tako da je ovo igra u kojoj moze dobro da se zaradi il pukne racun za struju, ne samo u kojin-u vec u celoj kripto prici ...
Ja jos nisam otpisao kojn, cenim da ce potrajati jos malo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari