Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da stave i fee 50% opet ko ima dosta masina i IP adresa moze da zaradi...

pa da stave i fee 50% opet ko ima dosta masina i IP adresa moze da zaradi...
Cak i onaj ko ima dve masine i dve kartice, 4 evra dnevno - malo li je?

Medjutim ovde kao da svako jedva doceka ovakvu vest, puna im dusa sto je nekom ostala kinta na kojnu a oni pametni nisu nista pukli...

Zar je toliki problem dati im sansu par dana, kad su oni nama vec dali sansu da zaradjujemo lepo?

Ja sam rekao od pocetka ,mnogo je u kojn truda,rada i ko zna ceka jos ulozeno...Po meni, ne bi trebali ovako da zavrse, ali ocigledno cena BTC-a ne kolje samo njih, vec i druge...Zivi bili pa videli, ja ih nisam jos uvek otpisao...

Priznaces, ovo bi bio najgluplji nacin da se ugasi sema. Ne verujem da neko ko ima toliko para da nas finansira vec par meseci ovako glupo odigra na kraju. Kasnjenje isplata nije nista novo, takodje ni ova vest nije proverena.
Ja prognoziram da smo za par dana opet u sedlu, samo sa mozda 30% provizije ili ce pool opet krenuti da zabada

Kad isplata sa naloga kasni 2 nedelje, po tebi, šta bi to trebalo da znači?

Ma nije bre,stizalo do juce.
Meni juce sve stiglo skoro od prekjuce.
E sad stari istekli demo-i su druga prica,od njih nisam ni ocekivao...
Ako pogledaš sliku (sa jednog od verifikovanih naloga) zadnja isplata bila 25.01.2015..Na nalozima imam još para ali nisam ni pokušao sa novim povlačenjem...
2015-02-08_174742.png

Ako govoriš samo o novim i free nalozima to je čista navlakuša za nove "kopače"....čim prodje odredjeno vreme i na tim nalozima se blokira povlačenje

Poslednja izmena:
Na free nalozima ne moze vise povlacenje. Upravo pokusao sa dva naloga i na oba naloga pise nesto u vezi raskacenih kablova i saldo 0.

Pa normalno je da "motivisu" ljude da placaju nove naloge. Pod motivisu misli da ih stavljaju pred svrsen cin. Problem je samo sto vam nikada nece dati da povucete svoje pare vec ce vam dsti delic para i ostalo ce zadrzati. Jos od pre Nove je bilo jasno da se samo free nalozi isplate, sve ostalo je u kanalu.
Ostaju polako bez love, nemaju vise da isplacuju. Ili ce zatvoriti pool skroz ili ce pustiti da sljaka sve bez isplata pa ce cekati skok cene da pokriju to treba da isplate, nema tu mnogo mozganja. Bitno je samo da ne ulecete s lovom vise. Bolje je kupiti neki novcic nego davati prevarantima.
Cointellect - mining done right, kako da ne.
Mirno mesto za odmor :d

Mozda je to ono obavestenje da su kerovi pregrizli kablove, meni se to par puta ranije pojavljivalo... 🙂

i meni......

ImageUploadedByTapatalk1423416079.121687.jpg

Mozda su odlucili da obustave nove isplate da plate one stare 😀 shvatite ljudi ovo kao dobru zaradu, bilo i proslo, mozda opet nesto slicno naleti...
Najjace je kao pool hash rate raste hahah a mislim da im je vec polovina ljudi napustila, ona statistika je bila samo da navlaci narod, cista navlakusa, a i ovo cim je pool poceo da radi punom snagom davalo je signale da nesto spremaju, ne bi pool proradio da isplate rade, ovako dosta ce jos ljudi kopat neko i ne prati forume mozda i ne zna sta se desava vidi mineri lupaju dobro je.

Neka kopaju, sto da ne. Mozda to i nije toliko suludo, ako ne pobegnu mozda i isplate te novce jednog dana kada btc skoci. A mozda i pobegnu na vreme 😉

Nisam pratio ruski forum, nemoguce da se neko od njih nije provozao malo do Taljina da vidi gde su i sta rade.

Hello, thanks for choosing CoIntellect!

We apologize But we are Still in the Process of finding A permanent
solution to the payment Current Issues.

Your patience is appreciated DURING this Difficult period, and we Hope
to have some positive news soon. In the Meantime, Please Consider making
withdrawals rather than Larger smaller Transactions, or waiting to
withdraw until we reactivate All payment Methods to Avoid Further
Requests from being caught in the queue again while there is Still A
pending backlog.

Warm Regards, Aline.
CoIntellect Customer Support & Sales
cointellect.com | Mining done right |

gospodo draga, da li bi nekom bilo tesko samo da mi copy pasteuje podesavanje za 290tku koja najvise khasha daje... i preporucene klokove... ako neko ima?! hvala!

jesam, sve sam procitao, sve mi jasno... i molim boga da ce da isplacuju free naloge barem za pocetak 😀

kakav pocetak ?

Jesi ti lud ili se samo nadas najboljem?

Kakvih sve očekivanja ima na forumu odlično se uklopio :d

To je previse cak i za mene :d

I meni se čini da nisu hapili koliko su zamisli, pa sada verovatno većaju šta im je činiti. Sigurno su svesni da bi sada jedino ukidanje fee, povećanje zarade i besprekoran pool u narednih bar mesec dana (uz agresivnu kampanju tipa "nismo mi kao oni što su pobegli") mogao da im vrati ljude, a to bi ih strašno puno para koštalo, tako da sumnjam da će se upustiti u novi rizik investiranja, mada je sve moguće. Da ih nisu onoliko kidali po blogovima i poredili sa drugim ponzi kolegama, sigurno bi još koji mesec potrajali. Drago mi je da su ljudi ovde od početka znali u šta se upuštaju, tako da se i oni sa eventualnim gubicima verovatno ne sekiraju mnogo, jer su na to računali kao mogućnost. Kako god, beše ovo za većinu berićetna tromesečna ponzi avantura.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno