Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nista ne stize. Da vam ne stize ona razlika koju su pomenuli,ako vam nije isteko paket koji ste uzeli i niste uspeli da vratite pare pa vam stize razlika kolko vam ostalo da vratite pocetni kapital!?

Vidis da ljudi pisu da su free nalozi kakav crni paket 😀
Sjajno samo nek stize, samo pisite ako vam bude stizalo kad je poslato i koliko su stari nalozi.

Evo da prijavim i meni stiglo nekih 53k kerica, mali procenat ali jos nisu pocrkali 🙂

Ako nekoga interesuje to je sa svezih free naloga kreiranih 06.02, dva seta naloga i sa njih je stiglo.

Poslednja izmena:
Meni nista ne stize. Da vam ne stize ona razlika koju su pomenuli,ako vam nije isteko paket koji ste uzeli i niste uspeli da vratite pare pa vam stize razlika kolko vam ostalo da vratite pocetni kapital!?

Nije razlika sigurno za to moraš da podneseš zahtev da dobiješ njihovu karticu pa na bankomat da podigneš kako sam ja razumeo....

Meni jos nista,al mi je drago zbog vas 🙂
Kad dodje,dosli,bitno da stize

Ma sta stize, mrzice ljudi dobijaju od ukupne cifre koja treba da im legne. To nije posao. Ali ajd ako su free nalozi onda nije strasno da se rizikuje malo struje.

meni stiglo 9.000 od nekih 750.000 koliko čekam...:smash:

Idemoooo malo optimizma :d meni nece ni kucku da posalju, a kamoli dzukele 😀
Mislim ko je reg. naloge 6 feb i novije da ce mu stici, primjetio sam kad sam prebacao 5 feb u 23:55 proslo mi je tada zadnja isplata i od 6 feb vise ne prolazi tad su napravili neki presjek, sad vjerovatno isplacuju te free naloge kreirane od 6 feb.
Ako neko ima naloge koji su kreirani prija 6 feb. a da mu je stiglo neka javi.

Idemoooo malo optimizma :d meni nece ni kucku da posalju, a kamoli dzukele 😀
Mislim ko je reg. naloge 6 feb i novije da ce mu stici, primjetio sam kad sam prebacao 5 feb u 23:55 proslo mi je tada zadnja isplata i od 6 feb vise ne prolazi tad su napravili neki presjek, sad vjerovatno isplacuju te free naloge kreirane od 6 feb.
Ako neko ima naloge koji su kreirani prija 6 feb. a da mu je stiglo neka javi.

LOL, ni meni ni shepavo kuchence da posalju jos uvek ali izgleda da evo ljudima dolazi bar nesto.... ja cekam svoj red, ako dodjem na red uopste...

opaaaaaaaaaaaa

upravo dizem doge sa nekih accounta kad vidi sta ispade:

Error
Solo earnings may be used only for contract purchases

Meni se to nije javilo jutros a povlacio sa 30ak naloga...
Inace pristigose nekih 18k doga.

i ja sam to isto dobio,a sa tog naloga sam povukao 20-tak evra pre sedam dana i jos mi stoji waiting...izgleda da sa tim mogu da se pomirim

Znaci, dozvali su se pameti...

Znaci to je to, sad vise ne vredi nista raditi sa cointellectcom, gasim minere definitivno...

doge.jpg

Mada i kod onih koji imaju contract nece povlacenje. Kazu "Temporary unavailable ".

Poslednja izmena:
pa nema smisla nakopati 15 i dati za mrtvi demo kad i te pare ne mozes da podignes jer nisi verifikovan, e sad eventualno ako te verifikuju sa iskopanim parama onda ok, ali kontam da je sve otislo niz reku...

Sad kad hoces da kupis demo pise sold out opet muckalica, samo da se kupuju jaci nalozi.

ne vredi ljudima objasnjavati sta i kako, po 100x istu gresku naprave 🙂 ajmo u red za shishanje... 🙂 sad kad padne "ddos" pa "hakovali nas" itd... moze scenario po izboru

lol, nema ni demo-a? ahhahahahha znaci da kopam na free 70 dana da bi kupio starter? 😀 LOOOOOL

Ne, nego iskesiras starter, prikazis uz njega graficku i kopaj 🙂

Ako nestanu pod ovim nazivom, ocekujem od njih da naprave nesto slicno...tako da cemo opet ''saradjivati''... Mislim da nisu ispunili cilj, pa ce na popravni... 🙂

🙂

edit: Da li ce doge sadaa u kanal?

Poslednja izmena:
nista cekamo popravni 🙂

nego sad su nestali tj sold out i expert ugovori, a starter je sad pomeren na 6 meseci

🙂

edit: Da li ce doge sadaa u kanal?

to i ja sad pratim.. jer ih ima bas puno, cekao sam "Halving Countdown" koji je za dve nedelje

kontam da sad nema istresanja, a oni ih vise nece kupovati za ispalte.. pa da ce biti tu na nuli

Poslednja izmena:
btw. na racun "isplaceno mi je, nije mi isplaceno" culi ste za "selective" ili "partial" scam, jel da? 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno