Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam 10 naloga na kojima sam uplatio demo i posle isteka tih 10 dana oni i dalje kopaju.
Neki vec i mesec dana.

Nisu bili banovani. Uplatio sam demo kad sam dosao na nekih 12eur. 2 IP po 4 naloga i 2 IP po jedan nalog.

nije mu se menjala ip ...jednom recju bulja se kaze kod nas usralo ga 🙂

Izgleda da samo uplata sa BTC verifikuje nalog. DOGE varijanta NE VERIFIKUJE nalog!!!

Ja sam uplatio iz live balance i nije mi prosla verifikacija. Imam zarobljenih 20eur + svaki dan oko 5eur...
Verovatno ce da padne neki starter 🙂

Znaci nikako preko DOGE odma sa racuna na kojnu...dobro da znam za ostale naloge. Moram 5 da kupim 🙂

Mislis cim se promeni ip gotovo je sa kopanjem na demo nalogu?

ne no kad se promeni u adresu koja je vec bila zasrana.
Promena iz ok adresu u drugu ok adresu ne donosi ban kopanja
ja imam vec na 4 naloga sa jedne ip gde sam podigo oko 200eu! 🙂

Citat Citiram korisnika: cacanin Pogledaj poruku

ne no kad se promeni u adresu koja je vec bila zasrana.
Promena iz ok adresu u drugu ok adresu ne donosi ban kopanja
ja imam vec na 4 naloga sa jedne ip gde sam podigo oko 200eu! 🙂

upravo tako

Menjala se IP. Telekom ADSL. Ali nisam imao problema 🙂
Mislim da malo preterujete sa tim "zarazenim" IP adresama... Koliko Telekom ima korisnika? Malo je verovatno da ljudi 8x za redom nalete na neku IP koju je kao neko upropastio na Cointellect-u.
Ko zna koji sistem oni koriste kad banuju ljude.

Menjala se IP. Telekom ADSL. Ali nisam imao problema 🙂
Mislim da malo preterujete sa tim "zarazenim" IP adresama... Koliko Telekom ima korisnika? Malo je verovatno da ljudi 8x za redom nalete na neku IP koju je kao neko upropastio na Cointellect-u.
Ko zna koji sistem oni koriste kad banuju ljude.

Ja sam nasao tek iz 4og puta adresu.
Evo i sad mi se resetovao ruter i dobio sam flankovanu adresu.
Posrkacemo mi te adrese pre ili kasnije.

Meni je procenat banovanih adresa na koje nalećem manji od 10%.

Sto vam se rs ti modemi u meni se nikad ne rs, niti mjenja ip jedino kad ja hocu da promjenim ugasim ga upalim za minutu novi ip i vozi.
Samo sam dobio ban kad sam htio da ga dobijem testirao koliko moze na jednap ip, to je bilo ono na pocetku u 11mjesecu od tada samo ujutro udjem podignem i vozi misko.

dobre vesti ....vracena sredstva u live balance :banana:

Dva puta su mi do sada sredstva vraćana u live balance na onim nalozima sa kojih je počelo kašnjenje. Radi se o free nalozima. Jednostavno ne dozvoljavaju iz nekog razloga da to pošaljem kao doge na menjačnicu. Baš da vidimo koliko će još da ih vrte u krug i da li će neko uspeti da ih pošalje. Free nalozi od 13-og su već svima istekli, odnosno prbližili se 10e, pa su napravljeni novi. E sad, da li će pristupanje ovim starim nalozima na kojima su ostale zarobljene pare uzrokovati neki ban, ostaje da proverimo.

Ček, kad su ti prvi put vraćena i kad si drugi put poslao?

Sutradan su pare vraćene i odmah sam poslao doge drugi put. Na menjačnicu nikad nisu stigle, pa pretpostavljam da su opet u live balance, ali neću da pristupam tim nalozima dok ne istresem u ponedeljak sredstva sa ovih novih koji su pravljeni na istoj ip adresi. Ne bih da rizikujem neki ban pre toga, jer se na tim nalozima ukupno nakupilo dosta para.

Sutradan su pare vraćene i odmah sam poslao doge drugi put. Na menjačnicu nikad nisu stigle, pa pretpostavljam da su opet u live balance, ali neću da pristupam tim nalozima dok ne istresem u ponedeljak sredstva sa ovih novih koji su pravljeni na istoj ip adresi. Ne bih da rizikujem neki ban pre toga, jer se na tim nalozima ukupno nakupilo dosta para.

Koliko druze gtx 970 daje kh/s moze li 4 naloga gurat po 1€?

@goldi
da zavrsimo pricu o skripti 970 potpuni promasaj, ako ti treba za kojn uzmi 2 x msi tf 750ti i bog da te vidi radice ti isto i leti i zimi nejde preko 40 stepeni na min venta, jeftinije, potrosnja manja 2x34W, gura 4 naloga na 0.98e konkretno 2x750ti skripta 540kh/s 1160/6000 tako moze godinama da radi...

Poslednja izmena:
Ako se radi isplata na cryptopay, bilo bi super da kod njih ima opcija da se poruci kreditna kartica s kojom mozes na pos terminale.. ima li ko iskustva?

Video sam da moze isplata na devizni acc verifikovanjem naloga, ali ne nadjoh nigde porucivanje mastercard-a 😉

Evo informacija za sve koji su se prevarili i uplatili Demo sa evrima iz intern balance.
Poslao sam email sa pitanjem zasto nije verifikovan nalog i kako ga sada verifikovati, a ne zelim da im dajem podatke sa kreditne kartice 🙂
Evo odgovora:

Hello , how are you? Thanks for choosing CoIntellect.

The account verification via card is a necessary security measure to prevent fraudulent transactions and auto-bot registrations. The process is the same whether you withdraw by PayPal or Dogecoins. There is no way around it at the moment. However, you may use a close friend's or relative's card with their permission.

However, we recently implemented a change in coordination with our merchant banks wherein users who buy a contract will no longer be required to be verified when making a withdrawal. So may we suggest exploring the option of purchasing one of our contracts, even the Demo one, to bypass this anti-bot verification? If you do not have a valid card, you can use Bitcoins to purchase.

Fortunately, purchasing Bitcoin is pretty simple these days. We recommend using one of the following Bitcoin merchants:

Coinbase.com offers support for Austria, Belgium, Cyprus, Denmark, Finland, France, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, and United States

Circle.com offers support for Ukraine, Mexico, Panama, Canada, Argentina, Spain, Israel, Romania, Brazil, Denmark, Croatia, Colombia, Uruguay, Slovenia, Iceland, Switzerland, and more.

Localbitcoins.com offers support globally and makes it easy for users to meet in person to conduct their Bitcoin transactions or make an exchange online.

After this, you should also try to limit your withdrawal to 10 euros or less at a time. You can of course withdraw as many times as you want. The system may still flag you if you try to withdraw larger amounts.

Should you have any other questions feel free to ask, we are happy to help you with your mining experience.

Regards, Ahmed.
CoIntellect Staff, Customer Support and Sales, CoIntellect.

Da li je neko uspeo da verifikuje nalog karticom, koji je prethodno kupio za Doge? Ako jeste koja je kartica u pitanju? Ili je mozda uspreo da kupi Demo karticom, verijem da istom karticom moze i da se verifikuje nalog?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno