Cryptoslav
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.01.2015
- Poena
- 54
Ja imam 10 naloga na kojima sam uplatio demo i posle isteka tih 10 dana oni i dalje kopaju.
Neki vec i mesec dana.
Neki vec i mesec dana.
Nope...Kopas li na nekim demo a da je isti istekao? Kako to sad funkcionise?
Ja imam 10 naloga na kojima sam uplatio demo i posle isteka tih 10 dana oni i dalje kopaju.
Neki vec i mesec dana.
nije mu se menjala ip ...jednom recju bulja se kaze kod nas usralo ga 🙂
Izgleda da samo uplata sa BTC verifikuje nalog. DOGE varijanta NE VERIFIKUJE nalog!!!
Ja sam uplatio iz live balance i nije mi prosla verifikacija. Imam zarobljenih 20eur + svaki dan oko 5eur...
Verovatno ce da padne neki starter 🙂
Mislis cim se promeni ip gotovo je sa kopanjem na demo nalogu?
Citat Citiram korisnika: cacanin Pogledaj poruku
ne no kad se promeni u adresu koja je vec bila zasrana.
Promena iz ok adresu u drugu ok adresu ne donosi ban kopanja
ja imam vec na 4 naloga sa jedne ip gde sam podigo oko 200eu! 🙂
Menjala se IP. Telekom ADSL. Ali nisam imao problema 🙂
Mislim da malo preterujete sa tim "zarazenim" IP adresama... Koliko Telekom ima korisnika? Malo je verovatno da ljudi 8x za redom nalete na neku IP koju je kao neko upropastio na Cointellect-u.
Ko zna koji sistem oni koriste kad banuju ljude.
Meni je procenat banovanih adresa na koje nalećem manji od 10%.
dobre vesti ....vracena sredstva u live balance :banana:
Sutradan su pare vraćene i odmah sam poslao doge drugi put. Na menjačnicu nikad nisu stigle, pa pretpostavljam da su opet u live balance, ali neću da pristupam tim nalozima dok ne istresem u ponedeljak sredstva sa ovih novih koji su pravljeni na istoj ip adresi. Ne bih da rizikujem neki ban pre toga, jer se na tim nalozima ukupno nakupilo dosta para.
Koliko druze gtx 970 daje kh/s moze li 4 naloga gurat po 1€?
Ako 280x moze sto ona nebi mogla 🙂
Nez zato i pitam imas li info koliko daje GTX970 na skriptu?
Ne mogu 4 naloga, ali 3 mogu zaraditi po euro na Konjtelektu. Baca malo jače od 500kh/s bez oc.Koliko druze gtx 970 daje kh/s moze li 4 naloga gurat po 1€?
Ne mogu 4 naloga, ali 3 mogu zaraditi po euro na Konjtelektu. Baca malo jače od 500kh/s bez oc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari