Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugar pre 15-ak dana uplatio onaj najjaci paket od 5000e. Izasao ga je 4500e zbog referala, trecinu je vec otplatio. Kaze da prezivi jos ~27 dana i na nuli je. 🙂 Kaze ubedjen je da ce oni jos dugo dugo opstatii jer je sam "izracunao" da su u veeelikom plusu kada se ubere i ostatak sveta.

Ja ne bih smeo iskreno, te pare bi na berzi lakse akumulirao, ovako bi se svako jutro budio i gledao jel su pobegli.

Isplacuje svaki drugi dan, tj pon-sreda-petak.

P.S Joj, opet onaj database error na forumu. 🙁

btc-om i morao je preko proxija da ide jer valjda mozes na odredjenim podrucijima samo sa btc-om.

Pitacu ga bas.

Dobice 70K eura na 5K ulozenih? ***, ovo kao da sponzorise Vlada Estonije. Dobro su oni i do sada izdrzali.

A kako je uplatio, posto pise da su jaci paketi nedostupni? Mozda ako ih kontaktirao da hoce da im uplati 5k eura pa mu omogucili....pitam onako, nije da imam toliko para za ovako nesto 🙂

I voleo bih kada bi mi neko objasnio zasto ja vise NI JEDAN FREE nalog ne mogu napraviti a da mi odmah ne zakljucaju nalog? Nisam par dana imao nijedan nalog, nisam kopao, onda sam promenio ip, obrisao history itd kreirao novi nalog sa novim mejlom potvrdio, kreirao novi majner i posle 10 min cuvena poruka Error Some of your IP addresses (109.93.251.194) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS. itd

Pomislio sam mozda sam zakaci neku vec flegovanu...danas promenim ip kreiram sve ponovo, SAMO JEDAN nalog i cim pustim kopanje odmah isto...wtf? Izgleda da ne mogu vise praviti free naloge sa kopanjem pa cak i jedan :trust:

Poslednja izmena:
Verovatno si toliki baksuz da kupis vec flagovane adrese. Verovatno koristis neki 3g internet...

Ne vec telekom adsl, zato se i cudim 😉

Sad sam povukao 80eur sa 4 demo naloga na koje sam skroz zaboravio... leglo za 5 min na cryptsy.

Meni se desavalo da mi treba i 7-8 x ucapim valjan ip. Koliko puta si probao ?

2 puta za juce i danas ***..i mislim 1-2 pre 10dana isto...sad moram i dalje da pokusavam ..s*anje :whip:

Poslednja izmena:
^Postoje neki periodi kada se jednostavno ne moze ugrabiti IP i tada pise tako, samo jedna adresa navedena u tom obavestenju za ban. Ako ne ide, probaj ujutru.

dobre vesti ....vracena sredstva u live balance :banana:

isto kod mene... kao što sam i najavio... sačekali su vikend da uzimaju commission.

Sad treba očekivati dump kerova...

Poslednja izmena:
Posteni bre ovi Estonci, rekoh ja da ce da vrate...sve mi se cini da smo mi boranija za njih, pa se i ne cimaju za ovu sicu...Oni izgleda da zgrcu lepe pare...Zivi bili 🙂

Kerovi su skočili 20% tako da su i oni lepo tu prošli. Imam osećaj da će ovako biti svaki puta kad pada btc a shitovi skaču

Rast btc-a za nas bi bio dvostruko vazan prvo kojne bi nastavio sa radom puno normalnije ocito je da im je ovo puno sto sad daju na neki nacin ce uskratit zaradu, a sa druge strane vjerujem da nas vecina ovde ima BTc-a u steku.
Rast BTC-a bi bio dvostruko koristan.

Ja povuko, nadam se da ce btc da skoci pa da kompenzujem 😛... i opet se mislio pola sata da prebaci, ranije je stizalo odma

Ljudi nisam dugo citao temu. Jel samo kod mene ili DEMO vise ne verifikuje nalog????

Ja večeras verifikovao 4 naloga uplatom demo-a, bez problema.

Banovani nalozi koji su imali po 8 eur pa da ne propadne.
BTCom plaćeno

Ljudi nisam dugo citao temu. Jel samo kod mene ili DEMO vise ne verifikuje nalog????

Izgleda da samo uplata sa BTC verifikuje nalog. DOGE varijanta NE VERIFIKUJE nalog!!!

Ja sam uplatio iz live balance i nije mi prosla verifikacija. Imam zarobljenih 20eur + svaki dan oko 5eur...
Verovatno ce da padne neki starter 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno