Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sada sta raditi...Da li kupiti tri demoa sa banovane IP i ako ih kupim, da li mi neko provereno moze reci hoce li raditi kopanje na njima tih 10 dana i kasnije, ili ne?
Ili uzeti jedan starter (posto mi je puno da uzimam 3) sa nebanovanog naloga, hoce li kopati samo za vreme trajanja startera,tj. 3 meseca, ili ce i kasnije, zna li to neko?

Ako kupiš demo možeš da podigneš to što ti je zarobljeno i da čekaš da ti istekne zakup za 10 dana i demo sam iskopa 16,5e i povratiš novac, gpu kopanje neće da ti radi sigurno, provereno više puta....

@Ciki: Evo sta pise..."Error
Some of your IP addresses (178.222.208.198, 109.93.220.125, 178.222.211.31, 178.221.152.133) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.
Once we receive your clarification why access to your account is done from the same IP as the other accounts in our pool your account status will be reinstated.

We remind all miners that any violation of TOS will lead to account suspension, please use the system according to rules and you will not have any hiccups again. Thank you!"
@sasami: Kontam i ja to da mogu da podignem ako uzmem demo, samo me je zanimalo da li ima kopanja posle, hvala na odgovoru.
Znaci onda je pametnije uzeti startera sa naloga koji je prethodno bio demo, nije banovan, samo su mi iz nepoznatog razloga posle odredjenog vremena zabranili kopanje na njemu (verovatno me je zakacila iskoriscena IP)...? Zanima me jos i da li ce biti na njemu moguce kopanje dok traje starter i kasnije, zna li neko??

Mislim to su teske gluposti da banuju nekoga samo zato sto mu se promeni IP adresa, jer nemaju svi staticku IP adresu i to onda znaci da neko ko postuje njihova pravila i ima samo jedan nalog sa jedne IP, radice dok mu se ona ne promeni i cim se promeni i slucajno pokupi neku banovanu, on ce popiti ban, pa mislim teski apsurd, koja je onda svrha kopanja, ko je tu lud??

***. trazite logiku u kointelektu... kompaniji koja placa da bi pravila sebi gubitke (jer ne vidim kako im se isplati bilo sta od ovoga). To kao kada bi se pitao zasto srbijagas ili zelezara smederevo isplacuje radnicima redovne plate 🙂 ...

Pa ne bi bilo banovanja da se se od pocetka koristi kao sto oni zele 1 IP jedan nalog...i posle kupis demo i kopas do mile volje...ali je zato zarada................ 🙁
a i nisu oni racunali na toliko banovanih ip adresa...

Poslednja izmena:
Izgleda su poostrili pravila, opet ban sa novog naloga tj druge IP adrese, cim sam poceo da kopam sa jednog novog naloga...
Izgleda smo zavrsili sa free kopanjem, jer su sve IP adrese istrosene, samo kontrakti su u prici sada...ovo je i bilo za ocekivati, samo je bilo pitanje vremena kada ce da poostre kriterijume. Bilo je lepo dok je trajalo. :-(

Pa meni se i pre 15 dana desavalo da iz 7-8x ucapim valjanu ip adresu. Nista se nije promenilo.

Pa meni se i pre 15 dana desavalo da iz 7-8x ucapim valjanu ip adresu. Nista se nije promenilo.

Ma ko ce da se bakce da restartujem ruter po hiljadu puta dok ne ubodem onu pravu, sanse su za to sve manje, jer su skoro sve istrosene adrese, jedino resenje je uzeti jedan, ili eventualno dva startera i kopati lepo kao covek, bez ovog maltretiranja. Otplate se lepo za manje od mesec dana, ostala dva meseca je cista zarada, a posle kad istekne sta Bog da...jedino tako...

Na lelekomu nisu istrosene.

Na lelekomu nisu istrosene.

Pa ocigledno da vecina jeste, evo vec 3. put ih menjam i sve su istrosene, ili su flagovane pa nema kopanja, ili su banovane...Ali ne brini i te koje nisu ce uskoro biti, jer vecina non stop pravi nove naloge i to je zacarani krug...Kao sto rekoh, vrlo uskoro ce biti jedino resenje starteri ili piloti, jer se ni demo ne isplati uzimati na 10 dana i to bez rudarenja, jer knap sebe otplate tek, a gde su troskovi struje i neta??

Da rezimiramo - na banovanim adresama ne moze da se kopa uz demo, ali moze uz starter?
Edit: Na Ikomu sam, i cak i posle promene modema sam zakacio istu IP adresu 😀 tako da sumnjam da ikako mogu da je promenim, zato pitam...

Poslednja izmena:
jel probao neko da zakupi vpn?znaci ne free da se koristi nego da se zakupi...jesu verovatno 90% free vec upotrebljene ali trebalo bi probati uzeti neki paket...

jel probao neko da zakupi vpn?znaci ne free da se koristi nego da se zakupi...jesu verovatno 90% free vec upotrebljene ali trebalo bi probati uzeti neki paket...
Mislim da je omnik pisao da je koristio kupljen vpn pa je odustao jer mu pucala veza I popijao ban.Ja koristim svoj vpn na jednoj fiksnoj koju su mi banovali(sa fw rulom da lan ne moze na 66... I scheduled taskom da konektuje povremeno) funkcionise ok vec 20 dana.

kad ukidaju proviziju od 30 posto da mogu da isplatim.....

Prosli put je bilo negde oko 5 ujutru.

Poslednja izmena:
rekli su da ce popraviti i izgleda da drze rec
Ma zlatni su! :d

Nego, nije mi jasan toliki utrošak ip adresa. Imam ih više kod raznih provajdera i od početka kopam free nalozima (4 na 1 ip, naravno). Više i ne znam koja mi je ovo tura naloga po redu i nikada nisam menjao ip adrese. Povremeno to urade sami provajderi, jer su uglavnom dinamičke, ali bez bilo kakvog negativog efekta. Nikada nisam popio ban. Šta su to ljudi radili pa blacklistovali tolike adrese?

Bog ce sami znati 🙂
No svaka im cast za pool, sada sve radi kao sat. Samo jos da nas puste da kopamo jos par meseci sa po 4 naloga 😀

Par meseci? To se zove optimizam! 😀
Prijatelju, oni su tu dok ne ostvare zacrtanu sumu u kasi, odnosno kada im trošak ulaganja postane negativno srazmeran prilivu novca, a kada se to desi, istog trenutka zatvaraju kafanu. Tako se radi kod svih piramidalnih šema, što ovo po apsolutno svim pokazateljima jeste. Počeće da davi pool, ljudi će sami odustajati zbog toga, onda će prijaviti neki hakerski napad i osuti paljbu na nepostojeće nevaljalce, počeće sa izvinjavanjem ovima koji su platili pakete, malo im ulivati lažnu nadu dok se strasti ne smire i ljudi pomire sa gubitkom i ćao, zdravo! Baš kao i gox, mintpal i slična ekipa. Svaki dan koji uštinemo po neki euro je dobitak, a da će funkcionisati još mesecima, teško. Bilo bi sjajno, ali zaista ne verujem.

Ma kakva kuknjava, žetva !! Pa dok traje traje 🙂

Pa naravno,nemojte samo da bacate pare na neke turbo pakete od 6 meseci i sl.
Cepajte neke demoe,eventualno po koji starter i to je to.
I ne preterujte sa upadanjem u oci,inache ode sve u propast...

Nema kukanja ja cu samo da hvalim 😛
Jutros stvarno perfektno radi pool, ali i snaga poola je drasticno skocila, nema fee-a od 30%, isplata jos nije stigla vjerovatno ce kasniti 12h ali se ne brinem stiglo je svaki put tako ce biti i sada.
Perfekcija!!!

Meni radi odlicno pool takodje,i zarada dobra od mininga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno