Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opa sada je fee i preko 10 e jel to bilo ranije ili samo za ispod 10 e ?

subotom 20%, nedeljom 30%...imas na sajtu od kada je to, a sto se tice isplate instant stizu kerovi na menjacnicu kao sto dzojstik rece...

Interesantno je da se cuda miner mnogo lakše kači i duže ostaje konektovan od cg minera, a CPU kopanje skoro da radi bez zastoja. Inače, jedna gtx 970 je sa tri naloga pravila oko 0,9 -1 euro dnevno po nalogu kada je sve bilo u redu, a 4770K 08-09 eura (sve bez oc).

Interesantno je da se cuda miner mnogo lakše kači i duže ostaje konektovan od cg minera, a CPU kopanje skoro da radi bez zastoja. Inače, jedna gtx 970 je sa tri naloga pravila oko 0,9 -1 euro dnevno po nalogu kada je sve bilo u redu, a 4770K 08-09 eura (sve bez oc).

Koliko 4770K ima KH/s vjerovatno preko 100 cim toliko zaradi?

Ako imaš iptv onda ima. Sa iptv znaju da ne diraju ip mesecima, a na običnom retko kad je taj slučaj.

Nebi se slozio sa tim,komsija ima samo adsl ,za mesec dana ja mislim samo dvaputa se promenio ip sam tj bilo samo dva pada konekcije ,kod mene sa boxom i dva stb uredjaja 7 pada konekcije za mesec dana a pre par dana 5promena ip-a u jednom danu. Dok komsijin ip nije pisnuo tog istog dana

koliko teksta zabole me glava 🙂 glupo pitanje : koliko se moze zaraditi dnevno sa dve radeonke 7950 i amd fx 8320 🙂

koliko teksta zabole me glava 🙂 glupo pitanje : koliko se moze zaraditi dnevno sa dve radeonke 7950 i amd fx 8320 🙂
Ako mozes da ih stavis u 2 compa I imas 2 javne ip adrese , otprilike 2 x 4 naloga po evro dnevno kada im radi pool , 30-50% manje kada stuca kao zadnjih nedelju dve.

Koja podesavanja idu za 280 (bez x) u pitanju power color ...?

Hvala.

7950/r9 280

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p x -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p x --load-balance --lookup-gap 2 -g 1 --intensity 19 --worksize 256 --thread-concurrency 16384

temperaturu kontrolišem iz MSI aferburnera

dodajte u prvi post nesicev sajt za upis adresa.nigde se to nevidi,cak ni kod njega u potpisu.
banovani mi nalozi na adsl telekomu.samo sam sa tog kompa gledao kojntelekt.a pojavile se jos 2 adrese koje nisu moje
178.222.176.32
109.93.47.107
109.92.175.126

Sa ovim podesavanjima u CGWatcheru dobro izlazim na kraj sa pucanjima minera:

- restart minera ako nema accepted serova 15 minuta ili vise, kako se kome ponasa,
- u failure handling staviti keep trying indefinitely, posto je default 3 pokusaja pokretanja minera,
- ako imate vise cgminera podesiti razlicite api portove i pokrenuti CGWatcher za svaki miner.

Poslednja izmena:
evo vec pola sata pool "dise" punim plucima 😀
videcemo koliko ce da potraje ali koliko se secam ovo je prvi put da za vikend proradi do sad je bilo da je vikendom stucao...

Sami ga kvare (smanjuju toršak), a posle daju reč da će da ga poprave.... 🙂 Kako god nije nam loše....

Pade ban i kod mene na sva tri naloga, jer je telekom promenio IP adrese u medjuvremenu preksinoc...:-(
Zakljucak je ocigledno sledeci: Ako imate tu ludu srecu da ubodete ispravnu, tj nekoriscenu IP, sve ce vam lepo raditi dok vam provajder prvi put ne promeni IP adresu, cim je promeni, nebitno je da li je ona bila banovana ili je ispravna, vise necete moci da kopate i moracete praviti nove naloge, ili kupovati contract...
E sada sta raditi...Da li kupiti tri demoa sa banovane IP i ako ih kupim, da li mi neko provereno moze reci hoce li raditi kopanje na njima tih 10 dana i kasnije, ili ne?
Ili uzeti jedan starter (posto mi je puno da uzimam 3) sa nebanovanog naloga, hoce li kopati samo za vreme trajanja startera,tj. 3 meseca, ili ce i kasnije, zna li to neko?

P.S. Uneo sam banovane IP kod Nesica na listu...

Poslednja izmena:
To da te banuju čim se promeni IP nije tačno, ja radim sa free nalozima, još uvek, i dešavalo se x puta da dobijem od provajdera, exe net, novu IP i dalje nastavljam sa kopanjem, bez bana
Jedino ako su uzeli telekomov opseg IP adresa na zub, pa tu da važe druga pravila, mada ne verujem
Verovatno si "zakačio neispravnu" IP.
Koju poruku dobijaš kad ideš na collect ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno