Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ako vlasnici razmisljaju kao sto sam vec napisao, mislim da ih to nece bas puno pogoditi dok se suncaju na Tahitiju sa po par milki u dzepu 😀

Malo je par milki, to se brzo potrosi. Da je par desetina milki to bi bila druga prica. Vlasnici btc-e sigurno imaju poprilicno novca, ko zna kakva mafija stoji iza njih. Secate se da su hapsili ona dva rusa koja su pravila sajt ali se do vlasnika nikada nije doslo koliko ja znam. To je mislim jedini razlog zasto nisu ni zapalili. Verovatno peru novac tako tako da im treba legalni biznis a menjacnica je savrsena.
Opasno je kada sirotinja otvori menjacnicu :d

Malo je par milki, to se brzo potrosi. Da je par desetina milki to bi bila druga prica. Vlasnici btc-e sigurno imaju poprilicno novca, ko zna kakva mafija stoji iza njih. Secate se da su hapsili ona dva rusa koja su pravila sajt ali se do vlasnika nikada nije doslo koliko ja znam. To je mislim jedini razlog zasto nisu ni zapalili. Verovatno peru novac tako tako da im treba legalni biznis a menjacnica je savrsena.
Opasno je kada sirotinja otvori menjacnicu :d

:d:d:d

Pa naravno da se pridrzavam pravila. Otvorio sam samo tri naloga sa iste ip adrese, odmah lepo kupio demo na njima i sve bilo super do juce, kad mi promena ip adrese, blokirala isplatu iz nepoznatih razloga, jer nije banovana...Normalno da cu da se zapitam sta se desava...

Pa jedan demo je dozvoljen po ip , zato si banovan, kao sto ce i ostali da budu pre ili kasnije 🙂

da su heli da zapale mogli su to kad je btc bio1200 a ltc 48 , nego i da zapale gde ce unovciti te milione

Ma sta se brinete za bugare? Tj. Ko zna ko je u pitanju ali Bugarska je zemlja gde je korupcija dovedena do savrsenstva, tamo s malo para apsolutno sve moze da se zavrsi. Ja se njima divim kako funkcionisu.

ja sam uzeo nesto sto mislim da je manje rizicno trenutno 😀
Ima coin na poloniexy BALLS ..1000% godisnje stake tj trebalo bi 2.7% dnevno ..trenutno ima oko 2 miliona coina ..ja kupio 200 000 tj 10% od ukupnog broja za nekih 0.6 btca..mislim da cena ne moze jos dole jer svi coini trenutno vrede 2000$ ..i da ostane ova cena imas 2.7% dnevno a 99% sam siguran da ce biti neki pump od bar 2-3 puta od ove cene

Oh da, opet tragican pool njihov, nestalo kesha pa sada rezhu mining earnings? jel moguce da to urade svake nedelje bar po jedan dan???

dok kopa ista, dobro je...meni malo manje danas, ali opet u odnosu na ostale novcice zmajski 🙂

hmmm i to sto kazes, ja nisam ni gledao earnings, kopa normalno sto se tice love... jedino sto nema posla od poola

Ma cim snaga pool-a skoci na okruglu cifru, ili pridje blize okrugloj...odmah ovi problemi...Jedino ko se greje sa karticama pa da kuka, inace...zarada malo manja, ali s'obzirom koliko kopa i to je mnogo 🙂

Kod mene to "malo manja zarada" je 10-12% (bez referala) zavisno od naloga a već više od 45 minuta mi uopšte ne radi miner.... na pool-u (uz mali pad hasha) takodje ništa ne kucka...

Kod mene vise ne kopa. Il je nesto do servera ili je do mene .Vidim da su workeri stali i da je problem u konekciji. Jedan se povremeno konektuje i salje serove, al slaba vajda. Kakva je kod Vas situacija?

Daleko od toga da su mali prekidi, više nekopa nego što kopa....

Dali je neko vec koristio 77.46.174.153 ...modem mi blokirao u 2 izjutra nisam ni primetio da je pala konekcija tek sad vidim....pa da ne popijem ban na 4 naloga

edit: ban...ali sam pokrenuo samo jedan nalog

IP 79.101.231.95
IP 77.46.174.153

Poslednja izmena:
Na rotaciji je manja zarada ok 20%,a ako kartica kopa normalno na nalogu...onda oko 10-ak % je manja zarada...

Ocigledno je nekim nezahvalnim svinjama bilo tesko da izdvoje par sekundi svog dragocenog vremena i da upisu banovane ip adrese u listu
😡....hvala....ovu temu tereba izbrisati pod hitno trebalo je jos poodavno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno