mustag1982
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2014
- Poena
- 59
da nema ova nedostupnost pool-a veze mozda sa ovim njihovim novim software-om sto je izasao, jel neko probao to g.vno? da li preko toga pool lepo radi?? huh :\
@ zdekiman aha oce to je taman para za jedan malo bolji kofer a marketing im je dobar ne sporim
@Milance83 drv 14.4 cgminer 3.7.3
@patricije mozes sigurno da ih povezes 2xcf to je standardno, profesionalci uzimaju profi karte sa 2 konektora za mostice po karti, vezuju ih u 4xcf ili 4xsli nema ebade sa podesavanjem sve radi ko svajcarski sat, sinhronizovano itd.
Uplatio demo bitcoinom ali prosla 2 sata...:trust:
Traze mi verifikaciju racuna,a bubnuo sam podatke,traze mi visu karticu da potvrde ...
Imali iko iskustva sta sad da uradim da spasim ovih 15 eura..
Sta si tacno uradio?
Na obadva demo naloga sam bubnuo razlicita imena,i sad da saljem karticu...Ovo su novi momenti...? Sta misle ostali?
Traze mi verifikaciju racuna,a bubnuo sam podatke,traze mi visu karticu da potvrde ...
Imali iko iskustva sta sad da uradim da spasim ovih 15 eura..
Nemam,a uzeli su mi bitcoin.Probat cu sutra preko visa kartice napisati svoje podatke poslati i to je to.Inace pusiona,30 eura ako ovo ovako ostane.
Odakle si slao, da li je transakcija na blockchainu?
Cacaninu je kasnila transakcija preko 3 sata, a na kraju mu je ipak aktiviran demo.
Sad gledam ovaj prvi demo je ok.Znaci samo ovaj drugi je problem.
Sutra cu poslati tacne podatke preko visa kartice i to je to...
Ovo su novi momenti...? Sta misle ostali?
Jel nekom pise 502 bad gateway kad klikne na get, skunuo je eure uredno.
rajvosa sta bi sa ovim demo-om koji ti je blokiran?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari