Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da nema ova nedostupnost pool-a veze mozda sa ovim njihovim novim software-om sto je izasao, jel neko probao to g.vno? da li preko toga pool lepo radi?? huh :\

@ zdekiman aha oce to je taman para za jedan malo bolji kofer a marketing im je dobar ne sporim
@Milance83 drv 14.4 cgminer 3.7.3
@patricije mozes sigurno da ih povezes 2xcf to je standardno, profesionalci uzimaju profi karte sa 2 konektora za mostice po karti, vezuju ih u 4xcf ili 4xsli nema ebade sa podesavanjem sve radi ko svajcarski sat, sinhronizovano itd.

Hvala puno druze na odgovoru, zlata mi je vredan da se ne bih njakao dok namestim odgovarajuce.
Imam i ja jednu bitnu informaciju da podelim s vama.
Kada istekne demo sa naloga, koji nisu bili banovani, nastavlja se kopanje bez problema, licno potvrdjujem na svom primeru, jer imam 3 naloga na kojima je istekao demo i vec kopam treci dan bez problema, osim danas, jer im pool trokira, ali kontam da je to do njih, a ne do ovoga!

jeste da stalno gubi konekciju miner ali meni lupa istu cifru kao kad radi normalno tj ista zarada

Tako je bilo i prosli put, bitno je ne gasiti miner, jer je posle tesko nakaciti se.

talasamo ili se otresamo viska hash-a 🙂

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    35.9 KB · Pregleda: 117
Sad se ulogujem na jedan od naloga i vidim nešto mi malo para i pored toga što je kojn bio problematičan danas....pogedam malo bolje kad ono miner (sa 4 naloga) zbog silnog njakanja kojntelekta zakuco danas oko 13h :lupko:
Znači, treba povremeno proveravati miner-e kad se dešavaju ovakve stvari na kojnu

Traze mi verifikaciju racuna,a bubnuo sam podatke,traze mi visu karticu da potvrde ...
Imali iko iskustva sta sad da uradim da spasim ovih 15 eura..

Sta si tacno uradio?

Napravio racun,bubnuo podatke,uplatio demo i ceko,kliknuo na collect i pise:

Some of your IP addresses (77.238.207.190) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.
Once we receive your clarification why access to your account is done from the same IP as the other accounts in our pool your account status will be reinstated.

We remind all miners that any violation of TOS will lead to account suspension, please use the system according to rules and you will not have any hiccups again. Thank you!
........

Plus ovaj danas demo prvi sto sam napravio radi ali nema nista profita...inace ovo su mi 5 i 6 nalozi sa 1 ip adrese..

Nemam,a uzeli su mi bitcoin.Probat cu sutra preko visa kartice napisati svoje podatke poslati i to je to.Inace pusiona,30 eura ako ovo ovako ostane.

Odakle si slao, da li je transakcija na blockchainu?

Cacaninu je kasnila transakcija preko 3 sata, a na kraju mu je ipak aktiviran demo.

Sad gledam ovaj prvi demo je ok.Znaci samo ovaj drugi je problem.
Sutra cu poslati tacne podatke preko visa kartice i to je to...

Jel nekom pise 502 bad gateway kad klikne na get, skunuo je eure uredno.

ova tema sve više liči na kurir i blic, svaki dan po 2-3 posta tipa "ŠOKANTNO: Zatražena verifikacija za demo nalog" ili "NIKADA NEĆETE VEROVATI ŠTA SE DESILO NAKON KUPOVINE DEMOA" :d

Verifikacija za demo nalog?! Whaaat?

@vojkan samo fali uvodna rec zilionska placka u toku :d
@saj ko zna da li je verifikovao prvo nalog nakon registracije nije napisao...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno