Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoces da kazes da ti otvoris nalog s drugog ip-ja a kopas na tim nalozima s onog prvog na svim nalozima zajedno?

da to sam i napisao, doduse to su nalozi otvoreni kad je krenula prica sa ip adresama, sada samo placam demoe i kopam sa jedne ip od sbb-a ostao je jos jedan nalog sa telenor ip-a koji cu veceras platiti i vise nemam otvorenih, suma sumarum sa jedne ip adrese sbb-a kopam i kopao sam na ukupno 14 naloga od toga na 6 je istekao demo .

@mico cim otplatis 10 naloga nece vise da te brine bolece te patka, hrane sistem avansima tako da je njima cilj da uplatis sto vise love e sad da gube na ovom gube ali *** ionako ovo nema veze sa matematikom posto je kamata na 5000e 600 ili 700 posto za godinu dana, tu jednacinu niko ne moze da resi, zato i nemaju vremena da se bahcu sa nama sitnim ribama i ova nasa prica prolazi dok oni pakuju lovu u kofere.

edit: apelujem da ovo ne radite ako niste primorani nego da postujete dogovor i ne otvarate vise od 10 naloga na jednu ip. Konkretno probacu da otvorim jos naloga na telenoru posto se tamo menja ip svaki cas mozda i nije nesto ali eto bar da ispostujem dogovor u skladu sa mogucnostima.

Poslednja izmena:
Mene brine deo gde obavestavaju da se sa jedne IP adrese moze uzeti samo jednom demo nalog. Ko zna kada ce da zavrnu slavinu.

"Demo contract can only be bought ONCE per user, because it is designed
only as an illustrative trial contract to show you how our platform
works"

znaci da rezimiram, procitah prvi post,

na jednom ip-u moze 8 demo naloga,

mogu da koristim i mobilni internet (zar onda nece izgledati kao da sam uzeo vise demo naloga jer se ip adrese preplicu)

kad uzmem demo mogu da povlacim dnevno oko 1.6e od demo-a i 1e od grafe

jooooj, pa kad ces vise nauciti,hehe

Kakva slucajnost. Zadnji put kad sam napravio novi set naloga pustim da kopaju kad problem na pool-om. miner radi ali pool na prikazuje hashrate (zadnji problem sa pool-om sto je vecina prijavila i koja je trajala dan-dva). Sinoc taman zavrsio sa tim nalozima i ugasim rudnik do jutra. Jutros kreiram nove naloge i pustim ih u rad kad ono opet pool ne radi 🙂 ne prihvaca shar-ove niti prikazuje hashrate.

Primjetio sam da se problem sa pool-om na cgminer odrazi tako da na mjestu "user" pise yourworker1 umjesto one licence koju dobijemo prilikom registracije.

error.jpg

Kakva je situacija kod vas?

"Demo contract can only be bought ONCE per user, because it is designed
only as an illustrative trial contract to show you how our platform
works"

Ja bih ovo protumacio da po user-u mozes kupiti samo jednom demo nalog. Lupam: kreiras 4 naloga sa jedne iste IP adrese i na sva 4 naloga mozes samo po jednom kupiti demo nalog. Kad istekne ne mozes obnoviti demo ali mozes kreirati novih 4 pa opet kupiti za svaki.

Kakva slucajnost. Zadnji put kad sam napravio novi set naloga pustim da kopaju kad problem na pool-om. miner radi ali pool na prikazuje hashrate (zadnji problem sa pool-om sto je vecina prijavila i koja je trajala dan-dva). Sinoc taman zavrsio sa tim nalozima i ugasim rudnik do jutra. Jutros kreiram nove naloge i pustim ih u rad kad ono opet pool ne radi 🙂 ne prihvaca shar-ove niti prikazuje hashrate.

Primjetio sam da se problem sa pool-om na cgminer odrazi tako da na mjestu "user" pise yourworker1 umjesto one licence koju dobijemo prilikom registracije.

Pogledajte prilog 157415

a da ti nisi zaboravio da obrises crtice u bat file ?

znaci zabada tj vise ne radi nego sto radi pul i danas ?

nije do mene i novih naloga...

Ja bih ovo protumacio da po user-u mozes kupiti samo jednom demo nalog. Lupam: kreiras 4 naloga sa jedne iste IP adrese i na sva 4 naloga mozes samo po jednom kupiti demo nalog. Kad istekne ne mozes obnoviti demo ali mozes kreirati novih 4 pa opet kupiti za svaki.

Mislim da ti tumacenje nije dobro, lepo pise u drugom delu recenice kako je osmisljeno da Demo nalozi funkcionisu.
Demo is designed only as an illustrative trial contract to show you how our platform works.

Nisam zaboravio. Danas mi je par puta dok sam provjeravao pisala normalno licenca ali kasnije prebacilo na yourworker1. Evo upravo sad provjeravao. Nisam restartovao miner ali je on sam na jednom naloga prebacio iz yourworker1 narmalno na licencu. Ja bih rekao da se to desava kada nema komunikacije sa pool-om.

error2.jpg

Poslednja izmena:
Koliko se moze dobiti para po nalogu kada bi na dodao jos jednu 7970 grafiku (sada radi samo jedna)? Jel se onda sljaka idalje sa 4 naloga ili pravim 8?
Da li moze da se upari u CF 7970 i 280x? Posto nema mnogo 7970 na oglasima...

ne moze, ja sam slucajno usao na jedan nalog koji je bio napravljen sa jednog IP-a koji je inace napravljen sa drugog IP-a i na tom je rudario i posle toga nisam mogao vise na tim nalozima da kopam isplacuje mi se samo zarada od demoa, tako da znate na IP gde se kopa tu se i prave nalozi i sve ostale radnje, ako pukusate da pristupite sa druge ip adrese, ZABRANJUJE SE" mining na tim nalozima ostaje samo demo zarada na njima

Ovo, u mom slucaju nije tacno.
Do sada, nikad nisam napravio nalog sa istog ipa sa koga kopam.

Jasno mi je ali malo nezgodno za tumacenje (dvosmisleno). Kazu jedan demo po user-u, a mi otvaramo od 4 do 8 usera na jednoj IP adresi. Jedan mami, jedan tati, baki, dedi i svi oni hoce da isprobaju demo nalog pa da odluce sta hoce dalje 🙂 ako je pravilo jedan user po IP adresi onda si 100% u pravi.

Mislim da ti tumacenje nije dobro, lepo pise u drugom delu recenice kako je osmisljeno da Demo nalozi funkcionisu.
Demo is designed only as an illustrative trial contract to show you how our platform works.

ja nigde ne vidim da se tu pominje IP adresa

Hvala puno goldi, da tebe i pmfrulez-a nije, odavno bi nam rigovi skupljali prasinu! Hvala svima koji nesebicno dele informacije!

Imam par pitanja. Da li je mozda neko isprobao isplatu u bitcoinima i jel probao mozda neko njihov najnoviji majner? Sta mislite vredi li uzimati starter ili pilot pakete, koliko ce ovo potrajati,ima li nekih naznaka? Da li je mozda neko uspeo stabilno da pokrene tri cgminer-a (bat fajla) 3.7.3 na nekoj novijoj verziji drajvera od 13.12, posto sam primetio da mi je na zadnjoj verziji 14.9 davao 40 % vise hesha pri istim podesavanjima, ali je pucao kad pokrenem treci bat fajl?
P.S. Jutros od nekih 4 sata im opet troluje pool, zabada svakih 5,10 min. Videcemo sta ce dalje biti...

evo ti odgovora http://astats.org/www/cointellect.com ja mislim da ce da potraje jos dugo

@ zdekiman aha oce to je taman para za jedan malo bolji kofer a marketing im je dobar ne sporim
@Milance83 drv 14.4 cgminer 3.7.3
@patricije mozes sigurno da ih povezes 2xcf to je standardno, profesionalci uzimaju profi karte sa 2 konektora za mostice po karti, vezuju ih u 4xcf ili 4xsli nema ebade sa podesavanjem sve radi ko svajcarski sat, sinhronizovano itd.

Pogledajte prilog 157415

aj molim te pogledaj u bat file da nemaš kao i ja backup pool koji ti ostao od rudarenja ranije,pa ti kod svakog zabadanja prebaci na njega?

pustih da kopa na jedan banovan nalog, povecava snagu ali TODAY'S EARNINGS stoji i dalje 0, ne povecava, znaci u mom slucaju ne radi kopanje ako promenim ip, a i pool nesto baguje

Poslednja izmena:
Nemam back-up pool, a nisam ga ni imao. Jedan default-ni mi je u bat-u: -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000. To je onaj koji je na njihovoj stranici, drugi nisam ni nasao.

jel neko zna komandu za rotiranje naloga u cgminer-u? negde sam video ovde samo ne mogu da nadjem... hvala

pustih da kopa na jedan banovan nalog, povecava snagu ali TODAY'S EARNINGS stoji i dalje 0, ne povecava, znaci u mom slucaju ne radi kopanje ako promenim ip, a i pool nesto baguje

Kupio si demo na taj banovan nalog ili ne? Ako nisi, mozes kopati iz Kremlja, nece ti pomoci.

jel neko zna komandu za rotiranje naloga u cgminer-u? negde sam video ovde samo ne mogu da nadjem... hvala

--rotate 10
10 je minuta valjda 🙂

Jasno mi je ali malo nezgodno za tumacenje (dvosmisleno). Kazu jedan demo po user-u, a mi otvaramo od 4 do 8 usera na jednoj IP adresi. Jedan mami, jedan tati, baki, dedi i svi oni hoce da isprobaju demo nalog pa da odluce sta hoce dalje 🙂 ako je pravilo jedan user po IP adresi onda si 100% u pravi.

Pa? sta je dvosmisleno? To i radimo, sve je ok, 1 demo po korisniku, kad izadje 10 dana mozes da kupis jaci paket, ili kreiras nove usere i uzmes njima demo.... Tako da baka i deka kad ispucaju demo, zovi ujku i ujnu 🙂 ili uzimaj veci paket 🙂

Poslednja izmena:

pa sada si banovao i tu drugu IP sto si probao sa nje da kopas...Ako uzmes demo, onda mozes da kopas sa koje adrese hoces, tada ne vazi pravilo banovane ili clear IP adrese...

al u atachmentu ti piše da kopas na multipool.us a ne na cointellect -u,ili krivo vidim?🙂

Dobro ti vidis. Provalio sam sta je to. Kada cointellect pool nije dostupan prebaci se na taj multipool, a njega ne povlaci iz bat file-a nego iz config file-a pa samim tim povuce i yourworker1. Neko ce se malo obradovati kada vidi ekstra novcice 🙂 uglavnom cointellect mi jos uvijek ne radi ali smo rjesili problem sa yourworker 🙂 ispao sam pravi pocetnik.

?????
a zasto pustas na banovan nalog novu ip , znaci da si jos jednu adresu upropastio. da se pitam i ovde bi popio ban ali godisnji

Dobro ti vidis. Provalio sam sta je to. Kada cointellect pool nije dostupan prebaci se na taj multipool, a njega ne povlaci iz bat file-a nego iz config file-a pa samim tim povuce i yourworker1. Neko ce se malo obradovati kada vidi ekstra novcice 🙂 uglavnom cointellect mi jos uvijek ne radi ali smo rjesili problem sa yourworker 🙂 ispao sam pravi pocetnik.
ma bolje ispasti početnik nego iz vlaka hahaha..važno da si riješio,tu smo da si pomažemo🙂

Jeste. Ali nekako lijepsi osjecaj kad vidis da masina nesto radi pa makar za nekog drugog 😀 nego kad blejis u prazan crni ekran i cekas kad ce da proradi pool 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno