shaolin_RS
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.01.2006
- Poena
- 650
Hoces da kazes da ti otvoris nalog s drugog ip-ja a kopas na tim nalozima s onog prvog na svim nalozima zajedno?
da to sam i napisao, doduse to su nalozi otvoreni kad je krenula prica sa ip adresama, sada samo placam demoe i kopam sa jedne ip od sbb-a ostao je jos jedan nalog sa telenor ip-a koji cu veceras platiti i vise nemam otvorenih, suma sumarum sa jedne ip adrese sbb-a kopam i kopao sam na ukupno 14 naloga od toga na 6 je istekao demo .
@mico cim otplatis 10 naloga nece vise da te brine bolece te patka, hrane sistem avansima tako da je njima cilj da uplatis sto vise love e sad da gube na ovom gube ali *** ionako ovo nema veze sa matematikom posto je kamata na 5000e 600 ili 700 posto za godinu dana, tu jednacinu niko ne moze da resi, zato i nemaju vremena da se bahcu sa nama sitnim ribama i ova nasa prica prolazi dok oni pakuju lovu u kofere.
edit: apelujem da ovo ne radite ako niste primorani nego da postujete dogovor i ne otvarate vise od 10 naloga na jednu ip. Konkretno probacu da otvorim jos naloga na telenoru posto se tamo menja ip svaki cas mozda i nije nesto ali eto bar da ispostujem dogovor u skladu sa mogucnostima.
Poslednja izmena: