Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja i dalje kopam sa 4, nalozi napravljeni 15.12.tj sad i ne kopam kad se sve ubilo

kako sam otvorio temu prodje vise od mjesec dana extra zarade, sad se cak vise btc-a dobiva, sve nas interesuje samo btc, ovo nam je ko kec na desetku.
Ko je poceo odma kad je tema otvorena sad trlja ruke dok ovi sto jos razmisljaju kako ce se estonci ispaliti samo gube vrjeme :wave:

kako sam otvorio temu prodje vise od mjesec dana extra zarade, sad se cak vise btc-a dobiva, sve nas interesuje samo btc, ovo nam je ko kec na desetku.
Ko je poceo odma kad je tema otvorena sad trlja ruke dok ovi sto jos razmisljaju kako ce se estonci ispaliti samo gube vrjeme :wave:

Tako je goldi druze,preuzeli smo neke rizike na svoja ledja nikad nista od nikog nisam krio pa se na kraju isplatilo za sve nas ,moj neki trenutni saldo je 0.77btc i 24 aktivnih demo naloga poceo sam 14-tog

Hvala puno goldi, da tebe i pmfrulez-a nije, odavno bi nam rigovi skupljali prasinu! Hvala svima koji nesebicno dele informacije!

Imam par pitanja. Da li je mozda neko isprobao isplatu u bitcoinima i jel probao mozda neko njihov najnoviji majner? Sta mislite vredi li uzimati starter ili pilot pakete, koliko ce ovo potrajati,ima li nekih naznaka? Da li je mozda neko uspeo stabilno da pokrene tri cgminer-a (bat fajla) 3.7.3 na nekoj novijoj verziji drajvera od 13.12, posto sam primetio da mi je na zadnjoj verziji 14.9 davao 40 % vise hesha pri istim podesavanjima, ali je pucao kad pokrenem treci bat fajl?
P.S. Jutros od nekih 4 sata im opet troluje pool, zabada svakih 5,10 min. Videcemo sta ce dalje biti...

dao je 5.000,00 evra ?

mooj gospodjooo

i za sledecih 2 godine mu stize 97evra svaki dan. 720x97= 69.840,00 - ulozenih 5k = 64.840,00 ce zaraditi za 2 godine

braaacikaaa kad ovo pukne

Ma nek puste dve godine da radi nek ispostuju prvu uzetu turu da navuku jos ljudi pa nek idu posle ;-)

dao je 5.000,00 evra ?

mooj gospodjooo

i za sledecih 2 godine mu stize 97evra svaki dan. 720x97= 69.840,00 - ulozenih 5k = 64.840,00 ce zaraditi za 2 godine

braaacikaaa kad ovo pukne

I plus vezes grafu za nalog, pa bude 97e + 1.3e 😀

Ziveli estonci,nek im bog da srecu i zdravlje 🙂 nemoj da sam cuo nekog da pljuje po njima ako startum zeza,kasni isplata par sati ili nedaj boze prsue 😛

Zelenasi u crnim dzipovima, uzmu 5000 eura, daju pod kamatu nekom muceniku i za mesec naplate 30k. :d

radi , ali malo trokira i to razlicito na nekim rigovima normalno, a na nekim 20% manje

Ja nemam nikakav backup ...

Da li 2 grafike R9 280x (8 naloga) mogu da majnuju normalno na win 7 64 bit sa 2gb rama ili je neophodno 4gb?

znaci da rezimiram, procitah prvi post,

na jednom ip-u moze 8 demo naloga,

mogu da koristim i mobilni internet (zar onda nece izgledati kao da sam uzeo vise demo naloga jer se ip adrese preplicu)

kad uzmem demo mogu da povlacim dnevno oko 1.6e od demo-a i 1e od grafe

Mozes nesto vise da zaradis, ja sam podelio 4 asus 7950 na 8 naloga, zarada oko 1,35e mining, 1,6 demo + referali. Kad se sve sabere za 24h bude zarada malo preko 3e po nalogu.

znaci da rezimiram, procitah prvi post,

na jednom ip-u moze 8 demo naloga,

mogu da koristim i mobilni internet (zar onda nece izgledati kao da sam uzeo vise demo naloga jer se ip adrese preplicu)

kad uzmem demo mogu da povlacim dnevno oko 1.6e od demo-a i 1e od grafe

ti se bas macujes danima sam sa sobom, gde si procitao da moze 8 demo naloga na 1 ip, ja imam 14 naloga na jedan ip, 6 sa sbb+ 8 sa telenora banovanih koji sljakaju normalno kad se plati demo ali se kopalo sa jednog ip-a i nema nikakvih problema tako da mozes da registrujes koliko hoces i sa koliko hoces banovanih ip-a sa telenora ili odakle vec, preporuka je da ko moze promeni ip kako se ne bi islo preko 10 naloga po jednom ip-u ali posto nemam tu mogucnost probacu da otvorim naloge preko telenora mada cim se kopa sa jednog ip-a to je beznacajno ali ajde.

ti se bas macujes danima sam sa sobom, gde si procitao da moze 8 demo naloga na 1 ip, ja imam 14 naloga na jedan ip, 6 sa sbb+ 8 sa telenora banovanih koji sljakaju normalno kad se plati demo ali se kopalo sa jednog ip-a i nema nikakvih problema tako da mozes da registrujes koliko hoces i sa koliko hoces banovanih ip-a sa telenora ili odakle vec, preporuka je da ko moze promeni ip kako se ne bi islo preko 10 naloga po jednom ip-u ali posto nemam tu mogucnost probacu da otvorim naloge preko telenora mada cim se kopa sa jednog ip-a to je beznacajno ali ajde.
Hoces da kazes da ti otvoris nalog s drugog ip-ja a kopas na tim nalozima s onog prvog na svim nalozima zajedno?

ne moze, ja sam slucajno usao na jedan nalog koji je bio napravljen sa jednog IP-a koji je inace napravljen sa drugog IP-a i na tom je rudario i posle toga nisam mogao vise na tim nalozima da kopam isplacuje mi se samo zarada od demoa, tako da znate na IP gde se kopa tu se i prave nalozi i sve ostale radnje, ako pukusate da pristupite sa druge ip adrese, ZABRANJUJE SE" mining na tim nalozima ostaje samo demo zarada na njima

ps.
postao sam VIP member na kojintelektu i nude mi karticu za povlacenje para
da li je jos neko ovo dobio?

Dobili su pojedini koji koriste pravi email. Kako meni da to stigne kad sam mailove izmislio? :d
BTW, ta prica s konjem sve ozbiljnije zvuci tako da sve ozbiljnije i sumnjam u njih 😛

nishta nisu rekli, samo kao daj adresu da ti poshaljemo za dz master kriptopej karticu sa kojom mozesh da povlachish pare, kupujesh itd, kao skrill.

i ja im poslao.
sad, videcemo

It is our pleasure to inform you that you have been selected as one of
our VIP affiliates. As a token of gratitude, we would like to offer you
with a complimentary ATM debit MasterCard free of charge.

In partnership with CryptoPay, the card will allow you to do the
following:
● Withdraw cash from any ATM
● Transact internationally with any MasterCard merchant
● Spend your cryptocurrency in the real world

To receive your free card, we kindly ask you to provide a complete
mailing address where we can send it.

Your Address:

We thank you for your continued support and wish you happy holidays.

Sincerely,
Helder Rodrigues
Chief Operations Officer, CoIntellect
cointellect.com | mining done right

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno