dr.copycat
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.12.2005
- Poena
- 619
ja i dalje kopam sa 4, nalozi napravljeni 15.12.tj sad i ne kopam kad se sve ubilo
kako sam otvorio temu prodje vise od mjesec dana extra zarade, sad se cak vise btc-a dobiva, sve nas interesuje samo btc, ovo nam je ko kec na desetku.
Ko je poceo odma kad je tema otvorena sad trlja ruke dok ovi sto jos razmisljaju kako ce se estonci ispaliti samo gube vrjeme :wave:
kako sam otvorio temu prodje vise od mjesec dana extra zarade, sad se cak vise btc-a dobiva, sve nas interesuje samo btc, ovo nam je ko kec na desetku.
Ko je poceo odma kad je tema otvorena sad trlja ruke dok ovi sto jos razmisljaju kako ce se estonci ispaliti samo gube vrjeme :wave:
Sta mislite vredi li uzimati starter ili pilot pakete, koliko ce ovo potrajati,ima li nekih naznaka?
dao je 5.000,00 evra ?
mooj gospodjooo
i za sledecih 2 godine mu stize 97evra svaki dan. 720x97= 69.840,00 - ulozenih 5k = 64.840,00 ce zaraditi za 2 godine
braaacikaaa kad ovo pukne
dao je 5.000,00 evra ?
mooj gospodjooo
i za sledecih 2 godine mu stize 97evra svaki dan. 720x97= 69.840,00 - ulozenih 5k = 64.840,00 ce zaraditi za 2 godine
braaacikaaa kad ovo pukne
Zelenasi u crnim dzipovima, uzmu 5000 eura, daju pod kamatu nekom muceniku i za mesec naplate 30k. :d
Mrnjau al je postalo veselo meni je tako bilo 1x a 2x 3 kopaju dok 4ti nalog ne kopa ali nije banovan ...
znaci da rezimiram, procitah prvi post,
na jednom ip-u moze 8 demo naloga,
mogu da koristim i mobilni internet (zar onda nece izgledati kao da sam uzeo vise demo naloga jer se ip adrese preplicu)
kad uzmem demo mogu da povlacim dnevno oko 1.6e od demo-a i 1e od grafe
znaci da rezimiram, procitah prvi post,
na jednom ip-u moze 8 demo naloga,
mogu da koristim i mobilni internet (zar onda nece izgledati kao da sam uzeo vise demo naloga jer se ip adrese preplicu)
kad uzmem demo mogu da povlacim dnevno oko 1.6e od demo-a i 1e od grafe
ti se bas macujes danima sam sa sobom, gde si procitao da moze 8 demo naloga na 1 ip, ja imam 14 naloga na jedan ip, 6 sa sbb+ 8 sa telenora.
Hoces da kazes da ti otvoris nalog s drugog ip-ja a kopas na tim nalozima s onog prvog na svim nalozima zajedno?ti se bas macujes danima sam sa sobom, gde si procitao da moze 8 demo naloga na 1 ip, ja imam 14 naloga na jedan ip, 6 sa sbb+ 8 sa telenora banovanih koji sljakaju normalno kad se plati demo ali se kopalo sa jednog ip-a i nema nikakvih problema tako da mozes da registrujes koliko hoces i sa koliko hoces banovanih ip-a sa telenora ili odakle vec, preporuka je da ko moze promeni ip kako se ne bi islo preko 10 naloga po jednom ip-u ali posto nemam tu mogucnost probacu da otvorim naloge preko telenora mada cim se kopa sa jednog ip-a to je beznacajno ali ajde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari