Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kad imas oba onda 3+e 🙂
ili zbir obe stavke 🙂

Nešiću, toliku si zaradu bacio sa tim silnim diskonektovanjem da si mogao da kupiš najskuplju mrežnu opremu koja postoji. Sve zbog toga što te mrzelo da čitaš kako demo funkcioniše.

Vala bas.

Nesicu vec 2 nedelje se drndas sa tim. Buduci da imas 8x280x, za to si vreme mogao nakopati (8x5,5E)x14=616e + demo nalozi...

Znaci u minusu si nekih 900e.

ljudi jel nekom opada isplata iako je hash konstantan ? ja imam po jedan nalog na svakoj kartici i uvek sam dobijao oko 1.5 a sad zadnja dva dana 1.3 pa 1.1, a hash je konstanta i kartice uredno rade ? imam jos oko 3-4 evra do 10e po nalogu..

oš jednom isto pitanje.. citiram samog sebe..

evo i sliku ubacujem.. hash mi je konstantan, i isplata mi radi normalno (dakle nisam banovan)Capture.JPG

da li je još neko primeitio opadanje isplate ??

Sinoc napravim 4 nova free naloga i pustim , pogledam jutros kad samo 3 rade i imaju hash a 4 ti 0 :S:

nego sto meni niko ne odgovara. moze li 7950 da tera 4 naloga ?

edit : zaboravih ! Na tim banovanim nalozima, takodje uplatite demo i kopate do isteka demoa

Deklaracija nepratiš na času, može bez problema oko 1-1.2e daju po nalogu zavisi na kojim taktovima.

7950 solo.png

Za g1, TC 16384 ti treba 3gb ram, možeš da kopaš i kao sa 7970/280x sa g2, TC 8192 I 13 ali onda ti je hash ~100khs manji (ali ako nemaš dovoljno memorije bolje i tako nego nikako)....

Danas pustam 3 kartice, sa 3 interneta i 12 naloga na jedan rig, pa javljam utiske, moram malo da rasčistim gužvu, nemam više napajanja i ploča višak 🙂

Poslednja izmena:
Kako umes da imas 12 naloga na jednom racunaru a da nisu demo? Imam i ja vise interneta al ne znam da to slozim (cak i mikrotik). Moze objasnjenje?

oš jednom isto pitanje.. citiram samog sebe..

evo i sliku ubacujem.. hash mi je konstantan, i isplata mi radi normalno (dakle nisam banovan)Pogledajte prilog 157300

da li je još neko primeitio opadanje isplate ??

I ja sam to juče primetio na jednom besplatnom nalogu..dobio sam za ceo dan 0,7€, a prethodnih nekoliko bilo sve ok..

Kad probam kasnije popodne javljam, mislim da može, od 12 naloga koje stavljam samo 4 su demo....

Jeste da pada cena ali mi je juče malo više pasa dao nego predhodnih dana, tako da je odprilike to to, ipak mi kopamo u evri a ne u doge....

Ja ne znam ni ko kupuje ove kerove, samo glupi Ameri..oni se na njih loze... po meni novcic koji nema buducnost...niti se devovi trude oko njega...

Deklaracija nepratiš na času, može bez problema oko 1-1.2e daju po nalogu zavisi na kojim taktovima.

Pogledajte prilog 157301

Za g1, TC 16384 ti treba 3gb ram, možeš da kopaš i kao sa 7970/280x sa g2, TC 8192 I 13 ali onda ti je hash ~100khs manji (ali ako nemaš dovoljno memorije bolje i tako nego nikako)....

Danas pustam 3 kartice, sa 3 interneta i 12 naloga na jedan rig, pa javljam utiske, moram malo da rasčistim gužvu, nemam više napajanja i ploča višak 🙂

Mislim da sam pitao ranije i stavio bez rotacije sada nisam naveo to. Jel moze bez rotacije to me interesuje.

Pa zar nevidiš da nema rotacija u bat, --load-balance vrši poso 🙂

Pozdrav ljudi ovde sam nov, citam vec danima forum i nikako da skontam ako na 1ip adresi otvorim 8 naloga i uzmem demo da li cu biti banovan ako pustim 1 rig sa 4 r9 280x da svaka kopa na dva naloga?Havala

Nećeš biti banovan al prvo kupi 8 demo naloga, spremi ~0.44 btc-a, najbolje podeli u 2 riga po 2 kartice na dva interneta, kopaj najpre na free nalozima pa posle 7-8 dana kupi demo i kopaj još 10-12 dana....

Poslednja izmena:
Pa ne treba da citas forum, treba da citas Kojntelekt thread 🙂.
Sto bi bio banovan ako kupis 8 demo naloga,trenutno vecina nas kopa na ovaj nacin 1 IP adresa/4 karte/8-10 demo naloga.

evo mojih rezultata sa --load-balance komandom za juce i danas do 11h 280x x4 naloga
1.jpg2.jpg3.jpg
ja zadovoljan 😀

To je to, 120-130 KHs daje oko 1 euro. Nego, cemu toliki underclock? Moje 270X bacaju skoro toliko. Ne vidim neku preteranu potrebu da se toliko stede karte. Ovo traje sad, a mozda dogodine ne bude bad nista isplativo, odmarace ti karte hteo - ne hteo.

Pa ne treba da citas forum, treba da citas Kojntelekt thread 🙂.
Sto bi bio banovan ako kupis 8 demo naloga,trenutno vecina nas kopa na ovaj nacin 1 IP adresa/4 karte/8-10 demo naloga.

jel smem da pokrenem 8 minera na jednom rigu i da li se smem logovati od jednom na svih 8 naloga i kupiti demo da ne moram za svaki cekati po 2 sata da prodje trasakcija ...ili odma ban

Transakcija netraje uvek po 2 sata, ja sam čekao po 15min, zavisi koliko je sajt zauzet, otvaraj odmah nema čekanja samo nemoj da kopaš dok nenapraviš sve naloge i podesiš sve workere....

jel smem da pokrenem 8 minera na jednom rigu i da li se smem logovati od jednom na svih 8 naloga i kupiti demo da ne moram za svaki cekati po 2 sata da prodje trasakcija ...ili odma ban

Ja sam radio na sledeci nacin. Pogasim sve minere na rigu. Kupim demo za nalog 1 sacekam da prodje transakcija (10-20min), pokrecem miner, zatim placam za naredni demo, cekam dok ne prodje uplata i pokrecem naredni miner,itd. To je najsigurnija varijanta. Traje malo duze ali je najsigurnija varijanta

Jedno kratko pitanje: 280x rade odlično ali Asus 270 ne daje više od 50khs. Ima neko bat file za 270 non X? Hvala.

Transakcija netraje uvek po 2 sata, ja sam čekao po 15min, zavisi koliko je sajt zauzet, otvaraj odmah nema čekanja samo nemoj da kopaš dok nenapraviš sve naloge i podesiš sve workere....

Nesto me *****ava ili ne radim dobro imam vec napravljeno 8 naloga ulogovao se na jedan kupio demo i cekam da prodje trasakcija onda sam otvorio drugi nalog a nisam zatvorio prvi automacki mi se izlogovao iz prvog i prekinuo trasakciju a skinuo mi 0.0538 btc iz novcanika...gde gresim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno