Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci ostavice varijantu da nema free naloga uopste

Na novu IP adresu uspesno napravio nova free i rade ... Verovatno mi zapala necija adresa koja je bila koriscena .

nema vise, meni danas banovali sve naloge, sad sam proveravao, na svim nalozima nisam pustao minere odjednom nego u razmacima, danas svi cao zdrao

znaci crko konj,

javi za 10Mh demo sto si uplatio, da li jedan samo ide u held ili oba

Ne bi me cudilo da si nam sve adrese izbanovao kad u toku dana imas zilion banovanih naloga :S:

I meni rade 4 free naloga s' tim da su otvoreni prije par dana. Podigao novac bez problema jedino mi se ne da cekati 02:00 da zavrse sa radovima na cryptsy-ju pa da ih utapam za BTC.

nema vise, meni danas banovali sve naloge, sad sam proveravao, na svim nalozima nisam pustao minere odjednom nego u razmacima, danas svi cao zdrao

znaci crko konj,

javi za 10Mh demo sto si uplatio, da li jedan samo ide u held ili oba

Idu oba u held.

Idu oba u held.

Aj malo pojasni kako si to uspeo...jel si sa jednog sajta, pa generisao i odma opet uplatio isti iznos ili kako? Ne kontam 🙂

*EDIT* Aha, mislim da sam skontao. Jednom si kliknuo, pa otisao nazad i opet kliknuo, on ti dao drugu btc adresu da uplatis. Ti uplatio na obe i dobio 2.5Mhs. A koja ti je zarada?

Poslednja izmena:
Ides normalno da kupis nalog, uplatis, onda odes ponovo da kupis isti nalog, uplatis i eto 🙂 Svaki put se generise druga BTC adresa, tako da teoretski mislim da mozes da kupis koliko hoces naloga, sve dok ne prodje prva konfirmacija kada se 'zakljucava' kupovina tog naloga (iako ne vidim poentu, ja sam ovo slucajno uradio, mislio sam da prvi put nije prosla transakcija).

Poslednja izmena:
pa moram da imam zilion banovanih naloga kad:
1) jedini pisem kad mi banuju naloge, ispade samo meni banuju, svima ovde rade bez problema (ne prozivam nikog);
2) ljudi ne slusaju i ne iskljucuju redial if line is droped,
3) neko zakaci moju adresu i cao zdravo, banovan sam,

na svima sam imao po 3 ip adrese, pucao telenor pa nisam mogao da nadjem vec koriscenu adresu posle 2 sata trazenja (connect-disconnect),nalozi koji su radili normalno nekoliko dana sad su banovani, odjednom iz cista mira, tako da nisam sigurno ja banovao sve naloge vec oni sto ne slusaju i ne citaju
moje adrese su unosene na sajtu u potpisu, ako pretrazis pre pravljenja naloga od mojih adresa neces da budes banovan sigurno

Poslednja izmena:
Na novu IP adresu uspesno napravio nova free i rade ... Verovatno mi zapala necija adresa koja je bila koriscena .

Ne kontam sta je, nemoguce da su mi zapale 3 banovane.

Izgleda da su mi provalili TOR, evo o5 mi banovali 3 naloga, gledam listu i tamo nema ip adrese sa koje sam kopao.

Poslednja izmena od urednika:
1) jedini pisem kad mi banuju naloge, ispade samo meni banuju, svima ovde rade bez problema (ne prozivam nikog);

na svima sam imao po 3 ip adrese, pucao telenor pa nisam mogao da nadjem vec koriscenu adresu posle 2 sata trazenja (connect-disconnect),nalozi koji su radili normalno nekoliko dana sad su banovani, odjednom iz cista mira, tako da nisam sigurno ja banovao sve naloge vec oni sto ne slusaju i ne citaju

imaš zilion banovanih naloga zato što ne kupuješ demo nego se smaraš sa free varijantama

***, ne vidim zaradu da dam 15 evra za demo i posle iskopam 17 i onih 15 su mi u held i moram da kupim jaci nalog, ako sam dobro razumeo

Ides normalno da kupis nalog, uplatis, onda odes ponovo da kupis isti nalog, uplatis i eto 🙂 Svaki put se generise druga BTC adresa, tako da teoretski mislim da mozes da kupis koliko hoces naloga, sve dok ne prodje prva konfirmacija kada se 'zakljucava' kupovina tog naloga (iako ne vidim poentu, ja sam ovo slucajno uradio, mislio sam da prvi put nije prosla transakcija).

Kolika ti je zarada? Ispadne da bi trebalo da ti daje 1.64x2=3.28, sto ti daje 32.8 na 10 dana...sto je isto kao i jedan demo nalog...mislim proporcionalno si zaradio isto. 🙂

Nesicu, o cemu ti to?! Demo platis 15e, on dnevno kopa ~1.64e, sto znaci da za 10 dana zaradis oko 1.5e, ali ti omogucava da uz demo prikacis i graficku (tj jedan nalog) koji kopa standardno ~1.4e, tako da svako vece podizes 3 evra po nalogu.
Nema to veze sa heldom, u held idu referal pare od affiliate-a, koje dizes za 14 dana, ali to je nesto drugo.

@13umble13bee

Pa to ti kazem - ne dobija se nista, tj zaradicu 1.5 evra za 10 dana 😀

Poslednja izmena:
@nesic1 da sam znao kolko ces ip adresa da user*s ja bi ti platio demo. :d

moje adrese su unosene na sajtu u potpisu, ako pretrazis pre pravljenja naloga od mojih adresa neces da budes banovan sigurno

Nije to u pitanju, meni su u petak svi acounti na Tel..oru blokirani kao i mom ortaku, on u subotu napravio nove i sve mu radilo do danas, ja za vikend sam morao da gasim masine pa nisam ni pravio, napravio sam sinoc nove naloge i svi su radili do danas.
Dakle danas posle nekog vremena su koliko sam ja skontao svi nalozi sa Tel...orovih IP-a blokirani ili banovani, tako da je isti po mom misljenju zavrsio karijeru jer ni ja ni ortak posle dva sata nismo uspeli da ubodemo neku OK adresu, dok i meni i njemu na ADSL-u po 4 free naloga jos uvek rade bez problema.

Ono sto me zanima, da li na TEL..NORU nekom rade demoi bez problema, da ne kupujem demo na adsl IP-u ako ga mogu jos uvek free koristiti.

Kod mene na Tel.noru kopa bez problema, doduse ovo je druga garnitura od 4 naloga koja je vec presla 10 evra, sad cekam da se skupi 10-12 evra po nalogu, da uplatim demo i odmah dignem kesh.

Poslednja izmena:
Nebitno sto su banovane. Napravi nalog, kupi demo i odbanovace se, pa vezi nalog i kopaj. To nisam probao jos uvek na Tele.oru, ali na iko.mu radi provereno.

koja ti je to ip adresa na telenoru da je user*m, posto sam glavni serac adresa na forumu :d

Ne bih da pametujem , ali mislim da je bar 6 puta receno da sa demom mozes da kopas di oces ! Samo sto ima neki dogovor medju nama da ne ide vise od 10 naloga po ip. Tako da ako mozete sa adsl da menjate adrese napravite naloge, kopajte nekoliko dana ,kasnije uplatite demo i cao. Posle otvoroti nekoliko novih i opet uplatite demo i cao opet.
Sto se tice kabla i telenora . Napravite nalog uplatitie demo i kopajte , 78 put receno.

nego sto meni niko ne odgovara. moze li 7950 da tera 4 naloga ?

edit : zaboravih ! Na tim banovanim nalozima, takodje uplatite demo i kopate do isteka demoa

Poslednja izmena:
koja ti je to ip adresa na telenoru da je user*m, posto sam glavni serac adresa na forumu :d

Ne mozes da je use@es, posto sam ja nakacen na nju 😀 kad se raskacim, onda se@i po njoj koliko 'oces, ionako je prepuna naloga 😀

***, ne vidim zaradu da dam 15 evra za demo i posle iskopam 17 i onih 15 su mi u held i moram da kupim jaci nalog, ako sam dobro razumeo
Nesto ti ipak nisi dobro razumeo 🙂
Ali tu je Voja da ti, kao i meni , objasni 🙂

Nesto ti ipak nisi dobro razumeo 🙂
Ali tu je Voja da ti, kao i meni , objasni 🙂

nezna neske da racuna a nece ni da cita 🙂
kad imas miner na demou zaradjujes 1.72-1.73e dnevno od demoa kad nemas miner 1.64

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno