Phoenix257
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 740
kako ne mora kad ne možeš ni da uđeš u contracts ako nisi verifikovao mail. bar meni nije davao.
ne mora radi sasvim normalno, ako kupis demo ili neki veci paket
kako ne mora kad ne možeš ni da uđeš u contracts ako nisi verifikovao mail. bar meni nije davao.
Nije pravilo , to im je preporuka.Nemaju oni nigde napisana pravila , iskreno , sumnjao sam da ne seku affiliate sa istog IPa , u fazonu sto je mnogo ,mnogo...Svakako, samo s obzirom da ih se ni sami ne drze (dobro za nas), ne znam sta mozemo ocekivati da saznamo? Da se sa jedne adrese moze kopati jednim nalogom, zar to nije njihovo pravilo? Tesko mi je i za poverovati da nisu svesni situacije, takav master plan i usput ovakvi propusti, ali ne treba cackati mecku.
Cisto sumnjam da bi dosli do nekih epohalnih saznanja i jednostavno bi bilo dobro da letimo ispod radara, kako sa brojem naloga tako i sa upitkivanjima.
Vidis tvoj mi se post isto nimalo ne svidja ja recimo da sam se vodio tvojom logikom da ne treba da se ovo siri ne bi ni otvorio temu iz cega sljedi da ni ti ni ostali clanovi foruma ne bi iskopali nijedan € jos bi kopali monero...ako cete ograniciti temu onda bolje izbrisite je nema je nikako i cao ko je vidio vidio skonto je kako ovo funkcionise i caooo, ko nije vidio nek se snalazi.
Tema je otvorena suprotno tvome razmisljanju izvini ali ako nas ovde kopa recimo 1000 ( ustvari ko zna koliko je na osnovu ove teme ljudi pocelo da kopa), onda nek i taj jedan slovenac kopa ustvari omnik ima u vidu odakle je lik jer ima pristup njegovoj ip, ostalo je lako provjeriti jel bas slovenac ili neki uljez.
A ja vidim da si ti jedan mracan tip koji nam svima zeli zlo , pljunu coveka da nije normalan I jos slaga da se svadjao sa bilo kim!Ja vidim da ovde neki stvarno nisu normalni....pisu i svadjaju se za referale....pa dao Bog da nas sve banuju i pobegnu sa parama sto pre!
Super,sto vise njih bude znao to ce pre da pukne,a ja sam govorio da clanovi ovog foruma treba da dele informacije ali ne bas da svi van njega to moraju da znaju i nisam jedini koji tako misli...ako si bas hteo da se sazna i siri onda nije trabalo ni ime da ce menja nego neka ostane,a ne kao sada sto pise kojntelekt...koliko se secam tvoj je i predlog bio da se ime napise "po naski"bas zbog tog da ne osvanemo na prvoj stranici google-a,malo si kontradiktoran...no nije ni bitno da ne trujemo temu
Nego jel uspeo neko da potera 280x na ploci sa ddr1 memorijom, neko se bese mucio sa tim?
Ja sam mu bar 3 puta napisao da su to mrtvi nalozi na kojima je ostao hash zabagovan, evo na mojim stoji hash iako sam prestao da kopam pre 3 dana.A daju ti zaradu manju kad saberes samo tvoje affiliate? Lopovi:smash:
2.6 e + 3 ref. 0.26 e = 2.86e jedna 270 izbaci saranjem na tri naloga
Nije velika razlika od 6870 -285khash -prosek zadnja 3 dana 2.52Tri cista naloga, neverifikovana...
@vladanr
Ma i sam znas kako ovo funkcionise..Pravilo je da ne postoje pravila🙂
nije lose, pre ovoga je jedna 270 pravila sa ref. 2.2e, ovako pravi vise...
ovako kada gledas mala je razlika, ali se na kraju nakupi...
jeb ga prodade mi se jedna takva ploca ispred nosa za sicu, nisam bio siguran da li ce raditi pa nisam hteo da uzimamJa sam na jednoj 939 ploci sa 2GB DDR1 memorije pre desetak dana uposlio jednu 280x na cetiri naloga i radi bez problema.
Pisao sam vec o tome
jel moze malo za nas koji nemmo blage veze postupno sta si radio i koje modele kupovao?Ja rijesio problem sa IP adresama na neko vrijeme 🙂 u dva dana sam uspio uhakati dva wirelessa u komsiluku, kupio 2 TP-Link rutera koje sam postavio na samoj granici do koje dobacuju njihovi ruteri, a svoje stavio u WDS mod, pokupio njihov signal i razbacao ga po cijelom dvoristu 🙂 tako da trenutno u zraku iznad mene se preplicu tri wireless signala koja bacaju tri TP-Linka 740-ke, a kupim ih sa 5 wireless USB adaptera TP-Link 722 🙂 treperi mi pred ocima od silnog zracenja 🙂
jeb ga prodade mi se jedna takva ploca ispred nosa za sicu, nisam bio siguran da li ce raditi pa nisam hteo da uzimam
jel moze malo za nas koji nemmo blage veze postupno sta si radio i koje modele kupovao?
180Kh -> WU: 130 daje 0.75evra dnevno,
280x ko tera na 4 naloga, i13 tc 8192 g1 i sto veci (koji?) klokovi?, da poteram ovu sto je sama da baca bar po evro. jel ima neka fora da povecam WU?
Sve ce ve ugnjavim sa pitanja :eyebrows:
mene isto zanima kako bih mogao pokupit signal od brata koji je oko 20-ak m udaljen od mene,da uzmem neki booster što će pojačati njegov signal i neku jaču antenicu na mrežnu ili nešto drugo...ili da uzmem ovaj tooway satelitski internet !?Ja rijesio problem sa IP adresama na neko vrijeme 🙂 u dva dana sam uspio uhakati dva wirelessa u komsiluku, kupio 2 TP-Link rutera koje sam postavio na samoj granici do koje dobacuju njihovi ruteri, a svoje stavio u WDS mod, pokupio njihov signal i razbacao ga po cijelom dvoristu 🙂 tako da trenutno u zraku iznad mene se preplicu tri wireless signala koja bacaju tri TP-Linka 740-ke, a kupim ih sa 5 wireless USB adaptera TP-Link 722 🙂 treperi mi pred ocima od silnog zracenja 🙂
mene isto zanima kako bih mogao pokupit signal od brata koji je oko 20-ak m udaljen od mene,da uzmem neki booster što će pojačati njegov signal i neku jaču antenicu na mrežnu ili nešto drugo...ili da uzmem ovaj tooway satelitski internet !?
Ok,hvala nenadubica🙂Kupi po netu neku wireless lan/pcie/pci karticu koju ces da ubodes na komp za 5 eu
i onda uzmi jaku antenu sa kablom od kartice i stavi antenu negde napolje.
Ili kupi access point neki,to jest rutercic sa bridge modom ili acess point modom i upari ga sa bratovljevim netom.
Mada preporucujem karticu+jacu antenu koju ces sa mo da zasrafis na nju
Ok,hvala nenadubica🙂
Evo ga kolega 🙂 http://cryptomining-blog.com/460-download-cgminer-3-7-2-with-gpu-support-for-windows/
meni taj odlicno radi na 13.12 drajveru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari