Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
istina, tačnije greška koju mi javi je "Error Please fill email in your profile!"
ja se registrujem bez emaila 🙂

Svakako, samo s obzirom da ih se ni sami ne drze (dobro za nas), ne znam sta mozemo ocekivati da saznamo? Da se sa jedne adrese moze kopati jednim nalogom, zar to nije njihovo pravilo? Tesko mi je i za poverovati da nisu svesni situacije, takav master plan i usput ovakvi propusti, ali ne treba cackati mecku.
Cisto sumnjam da bi dosli do nekih epohalnih saznanja i jednostavno bi bilo dobro da letimo ispod radara, kako sa brojem naloga tako i sa upitkivanjima.
Nije pravilo , to im je preporuka.Nemaju oni nigde napisana pravila , iskreno , sumnjao sam da ne seku affiliate sa istog IPa , u fazonu sto je mnogo ,mnogo...

Vidis tvoj mi se post isto nimalo ne svidja ja recimo da sam se vodio tvojom logikom da ne treba da se ovo siri ne bi ni otvorio temu iz cega sljedi da ni ti ni ostali clanovi foruma ne bi iskopali nijedan € jos bi kopali monero...ako cete ograniciti temu onda bolje izbrisite je nema je nikako i cao ko je vidio vidio skonto je kako ovo funkcionise i caooo, ko nije vidio nek se snalazi.
Tema je otvorena suprotno tvome razmisljanju izvini ali ako nas ovde kopa recimo 1000 ( ustvari ko zna koliko je na osnovu ove teme ljudi pocelo da kopa), onda nek i taj jedan slovenac kopa ustvari omnik ima u vidu odakle je lik jer ima pristup njegovoj ip, ostalo je lako provjeriti jel bas slovenac ili neki uljez.

Super,sto vise njih bude znao to ce pre da pukne,a ja sam govorio da clanovi ovog foruma treba da dele informacije ali ne bas da svi van njega to moraju da znaju i nisam jedini koji tako misli...ako si bas hteo da se sazna i siri onda nije trabalo ni ime da ce menja nego neka ostane,a ne kao sada sto pise kojntelekt...koliko se secam tvoj je i predlog bio da se ime napise "po naski"bas zbog tog da ne osvanemo na prvoj stranici google-a,malo si kontradiktoran...no nije ni bitno da ne trujemo temu

Poslednja izmena:
Ja vidim da ovde neki stvarno nisu normalni....pisu i svadjaju se za referale....pa dao Bog da nas sve banuju i pobegnu sa parama sto pre!

Ja vidim da ovde neki stvarno nisu normalni....pisu i svadjaju se za referale....pa dao Bog da nas sve banuju i pobegnu sa parama sto pre!
A ja vidim da si ti jedan mracan tip koji nam svima zeli zlo , pljunu coveka da nije normalan I jos slaga da se svadjao sa bilo kim!

Gubite vreme raspravljajući oće li pući ili ne. Da ne pominjem što spamujete temu...
Svi naredni postovi koji se bave spekulacijom oko profitabilnosti estonaca, njihovim first class tickets to Hawaii i sl. će biti brisani a autor kvalitetno nagrađen.
Verujem da ste svi ovde odrasli ljudi koji mogu sami da procene koliko je pametno ulagati i znaju da ne treba rizikovati ono što ne smeš da izgubiš.
Hvala.

Super,sto vise njih bude znao to ce pre da pukne,a ja sam govorio da clanovi ovog foruma treba da dele informacije ali ne bas da svi van njega to moraju da znaju i nisam jedini koji tako misli...ako si bas hteo da se sazna i siri onda nije trabalo ni ime da ce menja nego neka ostane,a ne kao sada sto pise kojntelekt...koliko se secam tvoj je i predlog bio da se ime napise "po naski"bas zbog tog da ne osvanemo na prvoj stranici google-a,malo si kontradiktoran...no nije ni bitno da ne trujemo temu

Gresis i to opasno trazio sam da se promjeni naziv teme zbog ovi estonaca, a ne zbog novi clanova, nadam se da si sada razumio, i da odkud znas da ce prija puci ako vise ljudi sazna za ovo?
Ja sam isto tvog misljenja da ce prija puci ako sazna vise ljudi ali mozda i ja i ti grjesimo u vezi toga, jer niko ne zna sta estonci namjeravaju samo mozemo nagadjati :wave:

@omnik uvazavam prjedlog nema vise spama ovde zavrsavamo!

Drzimo se samo korisni informacija vezano za temu 😉

Odo ja sad vidimo se ujutro 😛

Poslednja izmena:
A daju ti zaradu manju kad saberes samo tvoje affiliate? Lopovi:smash:
Ja sam mu bar 3 puta napisao da su to mrtvi nalozi na kojima je ostao hash zabagovan, evo na mojim stoji hash iako sam prestao da kopam pre 3 dana.
I nemoj da ga lozis da salje mailove supportu.

@pmfrulez Ti bre ko da si pirocanac a ne leskovcanin, jblte 0.5e, do juce si kopao 3$, danas kopas 20e i ti se bunis za pola evra. Ja bi te na njihovom mestu banovao bez problema, smo zato sto si alav. :d

Poslednja izmena od urednika:
@kidence
kakvi su rezultati nakon 24h "šaranja"....

edit:
ja sam umesto dosadašnjeg 2 karte na 4 naloga (2x2) sada pokrenuo da obe šaraju na 4 naloga..sutra u ovo vreme rezultati 😉

Poslednja izmena:
2.6 e + 3 ref. 0.26 e = 2.86e jedna 270 izbaci saranjem na tri naloga

Prilozi

• 12.png
    12.png
    3.1 KB · Pregleda: 54
@abacus ...hvala druze...za sta drugo sluzi suport nego da zatrazis pomoc...nisam lud da pitam zasto mi tri naloga ovamo daju toliko a onamo ne daju nista da bi bio provaljen?
kao da oni nisu vec svesni sta mi radimo i kako (16 naloga sa iste ip 16demoa kupljenih) da ne pricam o onima koji ce kupiti ipo 100 komada -verujem da si upravo takav
@frenkyshka.....nisu mrtvi nalozi...to su moji nalozi koji aktivno kopaju a pored njih jos mnostvo drugih koji se registuju svaki dan i imaju aktivan hashrate
@omnik podrzavam to da se svaki spam sankcionise i da se bilo sta nevezano za temu brise

necu se vise javljati u ovoj temi ...svi koji ma je potrebna pomoc mogu mi pisati na [email protected] jer se sanduce ovde puni za dan dva...mada moze i ovde na pm...
drustvo hvala na savetima i druzenju ...drago mi je ako sam bilo kome omogucio da se sto brze snadje ovde i zaradi koji dinar

goldi hvala brate ...chitamo se sigurno

Zasto druze, ostani da se druzimo... razmenjujemo iskustva?
... tvoja odluka u svakom slucaju.
Hvala za bezrezervnu pomoc i srecno.

Tri cista naloga, neverifikovana...

Ja rijesio problem sa IP adresama na neko vrijeme 🙂 u dva dana sam uspio uhakati dva wirelessa u komsiluku, kupio 2 TP-Link rutera koje sam postavio na samoj granici do koje dobacuju njihovi ruteri, a svoje stavio u WDS mod, pokupio njihov signal i razbacao ga po cijelom dvoristu 🙂 tako da trenutno u zraku iznad mene se preplicu tri wireless signala koja bacaju tri TP-Linka 740-ke, a kupim ih sa 5 wireless USB adaptera TP-Link 722 🙂 treperi mi pred ocima od silnog zracenja 🙂

@vladanr

Ma i sam znas kako ovo funkcionise..Pravilo je da ne postoje pravila🙂
nije lose, pre ovoga je jedna 270 pravila sa ref. 2.2e, ovako pravi vise...
ovako kada gledas mala je razlika, ali se na kraju nakupi...

@vladanr

Ma i sam znas kako ovo funkcionise..Pravilo je da ne postoje pravila🙂
nije lose, pre ovoga je jedna 270 pravila sa ref. 2.2e, ovako pravi vise...
ovako kada gledas mala je razlika, ali se na kraju nakupi...

Ma naravno , jedino "pravilo" koje vidim je da je bolje da imas sto vise IPjeva I naloga sa manjim hashom I da te ne mrzi da se smaras sa istim-zarada veca.

Ja sam danas upesno pokrenuo drugu turu naloga, samo resetovao telekomov ruter i pokupio novu IP adresu a sve naloge registrovao sa 4 razlicita laptopa na istoj mrezi. Za sada sve radi kao sat, ocekivao sam da cu popiti ban medjutim kopam od 6pm i idalje sve ide fino. Sto se tice detalja svaki nalog sam pravio u chromu in private, svaki na razliciti ref kod

Ja sam na jednoj 939 ploci sa 2GB DDR1 memorije pre desetak dana uposlio jednu 280x na cetiri naloga i radi bez problema.
Pisao sam vec o tome
jeb ga prodade mi se jedna takva ploca ispred nosa za sicu, nisam bio siguran da li ce raditi pa nisam hteo da uzimam

Ja rijesio problem sa IP adresama na neko vrijeme 🙂 u dva dana sam uspio uhakati dva wirelessa u komsiluku, kupio 2 TP-Link rutera koje sam postavio na samoj granici do koje dobacuju njihovi ruteri, a svoje stavio u WDS mod, pokupio njihov signal i razbacao ga po cijelom dvoristu 🙂 tako da trenutno u zraku iznad mene se preplicu tri wireless signala koja bacaju tri TP-Linka 740-ke, a kupim ih sa 5 wireless USB adaptera TP-Link 722 🙂 treperi mi pred ocima od silnog zracenja 🙂
jel moze malo za nas koji nemmo blage veze postupno sta si radio i koje modele kupovao?

180Kh -> WU: 130 daje 0.75evra dnevno,
280x ko tera na 4 naloga, i13 tc 8192 g1 i sto veci (koji?) klokovi?, da poteram ovu sto je sama da baca bar po evro. jel ima neka fora da povecam WU?
Sve ce ve ugnjavim sa pitanja :eyebrows:

jeb ga prodade mi se jedna takva ploca ispred nosa za sicu, nisam bio siguran da li ce raditi pa nisam hteo da uzimam

jel moze malo za nas koji nemmo blage veze postupno sta si radio i koje modele kupovao?

180Kh -> WU: 130 daje 0.75evra dnevno,
280x ko tera na 4 naloga, i13 tc 8192 g1 i sto veci (koji?) klokovi?, da poteram ovu sto je sama da baca bar po evro. jel ima neka fora da povecam WU?
Sve ce ve ugnjavim sa pitanja :eyebrows:

i13 tc8192 g1 klokovi 950/1000, bije po 125khs, wu nisam ni gledao. Ovako ubije oko 1e dnevno.
180khs sa wu 130 mora da da 1e, verovatno te zeza 3g net.

mene isto zanima kako bih mogao pokupit signal od brata koji je oko 20-ak m udaljen od mene,da uzmem neki booster što će pojačati njegov signal i neku jaču antenicu na mrežnu ili nešto drugo...ili da uzmem ovaj tooway satelitski internet !?

mene isto zanima kako bih mogao pokupit signal od brata koji je oko 20-ak m udaljen od mene,da uzmem neki booster što će pojačati njegov signal i neku jaču antenicu na mrežnu ili nešto drugo...ili da uzmem ovaj tooway satelitski internet !?

Kupi po netu neku wireless lan/pcie/pci karticu koju ces da ubodes na komp za 5 eu
i onda uzmi jaku antenu sa kablom od kartice i stavi antenu negde napolje.
Ili kupi access point neki,to jest rutercic sa bridge modom ili acess point modom i upari ga sa bratovljevim netom.
Mada preporucujem karticu+jacu antenu koju ces sa mo da zasrafis na nju

Kupi po netu neku wireless lan/pcie/pci karticu koju ces da ubodes na komp za 5 eu
i onda uzmi jaku antenu sa kablom od kartice i stavi antenu negde napolje.
Ili kupi access point neki,to jest rutercic sa bridge modom ili acess point modom i upari ga sa bratovljevim netom.
Mada preporucujem karticu+jacu antenu koju ces sa mo da zasrafis na nju
Ok,hvala nenadubica🙂

Na cgminer 3.2 na 4 naloga, 4 fajla i dve kartice radilo sve normalno do juce, sada kada sam ubacio 3 fajla na 3 kartice da rotira na 10min zabada jedan prozor.
Moze li neko da mi sibne na mail ili da da link od cgminer 3.7.2. gde ga god skinem zeza nesto, negde mi je i cudan hash?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno