Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na cemu
...
Tesko da ce ovo na ovaj ili bilo koji slican nacin da potraje... mnogo je dobro... a narod hoce jos vise i vise...

Pa ako se narod ne dozove pameti, bice uskoro samo lepo secanje na ovu shemu...Ako mislimo da potraje i da se zaradi nesto u ova teska vremena po nas "rudare"... moramo biti razumni...

milim da ce nas sacekati sa ovim skupljim nalozima od 100 i vise evra, 3 meseca da akumuliraju, pokupe uplate i onda zapale

Pa ako se narod ne dozove pameti, bice uskoro samo lepo secanje na ovu shemu...Ako mislimo da potraje i da se zaradi nesto u ova teska vremena po nas "rudare"... moramo biti razumni...

Pa dobro prija smo kopali na 4 neverifikovana naloga sada bi bilo fer kopati na 8 verifikovani naloga logicno ako se bude pustalo po 20 naloga na jedan ip pravila ce se promjeniti.
Ako se ljudi budu pridrzavali do 8 naloga sa jednog ip-a onda se nece nesto drasticno promjeniti, bar ja tako mislim moj razum kaze da je sasvim ok gurati 8 verifikovani naloga sa jednog ip-a, ja mislim da svi imamo mogucnost da prikljucimo jos jedan net ili da fatamo od komsije. Neka imamo 2 ip-a moze se kopat na 16 naloga a to je vec extra zarada (naravno ako se ima toliko grafika :d)

Lako je razumnima objasniti, a sta mislis koliko ima ljudi koji samo citaju i skupljaju info i smeskaju se...bas ih zabole sta ce biti, samo racunaju dok traje da se iskoristi...a hardver su odavno isplatili...pa i da pukne nije im steta..A ako potraje, onda im full...

Lako je razumnima objasniti, a sta mislis koliko ima ljudi koji samo citaju i skupljaju info i smeskaju se...bas ih zabole sta ce biti, samo racunaju dok traje da se iskoristi...a hardver su odavno isplatili...pa i da pukne nije im steta..A ako potraje, onda im full...

Ma jes upravu si ima takvi bar 90%, ali gotovo je sad teme je javna vidljiva za sve clanove i goste sta god bude moramo se pomiriti, znam da bi svi volili da sto duze potraje tj. da ostanu ova pravila, e sad sta ce biti ostaje nam da vidimo.

Moze li mi neko objasniti kako da podelim jednu 270-icu da baca na dva naloga istovremeno jednako i koliki je minimum hashrate za full dnevnu zaradu na demo nalogu?
Hvala! 🙂

^Vrati se par strana nazad i citaj, imas sve napisano...Taman mozda saznas jos nesto...

Realno....i idealno bi za pocetak bilo da tema postane vidljiva samo za clanove foruma.... i to je nesto .....

moze za pocetak da se tema stavi vidljiva samo za clanove ili one koji su pisali u njoj?

netreba verifikacija karticom kad uzmes DEMO.al moras da uplatis 15e btc.bez obzira sto imas na tom acc.gledajte bar da te naloge koji su blokirani kupovinom demoa odblokirate

onda cemo brzo katanac na vrata 🙂
trebaju novi clanovi
zaljucaj kajaces se/nezakljucaj kajaces se

aj jedno glupo pitanje, komsa uzeo box internet, ima adsl modem, jel mogu da stavim modem na moj telefon i da koristim, verovatno ne mogu jer je vezan za telefonski broj?

Pa aktiviraj mu wifi, pa se tako kaci ako ti je dovoljno blizu da uhvatis signal...

Jel probao neko maxwell-a? Konkretno GTX980 karticu, kako baca i koliko moze akaunta da rotira?

kupio sam dvanaesti demo...na novom nalogu...razmisljam nesto dal da pravim nove naloge il da odblokiram banovane ....kupovinom demoa na njima....da ne s****m nesto....il da pravim jos 4 nova

kupio sam dvanaesti demo...na novom nalogu...razmisljam nesto dal da pravim nove naloge il da odblokiram banovane ....kupovinom demoa na njima....da ne s****m nesto....il da pravim jos 4 nova

Napravi nove i napravi i mailove za njih...
Inace,polako sa nalozima...
SAcuvaj kesh neki,polako

Obavezno napravite prave mailove za sve demo naloge koje ste aktivirali, nikad se ne zna kad mogu da zatraze neku dodatnu verifikaciju.

A i da mozes kod sebe da vezes ruter, sta bi on bez njega...ne bi imao tv...jer kod BOX-a, tj.IPTV ide sve preko rutera 🙂

@mitarus ja taj paket zovem internet 🙂

greskom sam izmesao mejlove i imesto na Confirm Your Withdrawal otiso na drugi mail Successful Authentication i kliknuo na Need to lock-out your account immediately? Click the link below to lock down your account:

bem ti maler sad dok se ovi jave ima da prodje vecnost....zlo pokusao na reset pasword i prc account locked...😡 :wall:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno