Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za 210-220kh/s da se podeli 280x nemoze ispod 900/1500,sa ukljucena ukupno 5 cgminera,kad se ukljuce jos tri verovatno nemoguca misija i dizanje na 1090/1500 da bi mogli da ispratite slabljenje koje nosi multi ukljucivanje cgminera,bice opet grejanje ako uopste uspe ustvari

prva dva minera gore kopaju na istu adresu jer cu 5 nalog da aktiviram tek posle 23:00 taktovi kao sto sam reko 900/1500
za prve dve karte...ono sto primecujem da su ostale tri krt podigle hash rate kao da su i one podigle taktove od 700/1100 na 900/1500

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Obratite paznju kada koristite TOR, znam da je bila neka fora sa kradjom BTC-a ljudima koji su koristili TOR...ima dosta price o tome i po forumima...

@pmf stavi 3.7.3 verziju cgminera mozda mu znaci nesto
@Kidence deluje mi kao eldorado da se popije keylogger

@shaolin_RS

Danas je sve moguce, zato obratite paznju sta skidate i sta koristite...
Pisao je jedan user pre neki dan o svom problemu na Bittrex-u...ako vam to nije za nauk...onda ne znam sta da vam kazem...pametu u glavu, mnogo je nacina da se izgube novcici...pogotovo kada se ovako eksperimentise...

Pa ne morate da ga koristite za nista sem za logovanje na cointellect...

jedino je sigurno da se ubaci u drugi komp na kome nema nista jer u tom delicu sekunde kad cacka ip ko zna sta progura i ne moze da se primeti

Problem sa temperaturom 123.png
podesavanja su sledeca
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u 2frc84d85x38cf51 --queue 5 --shaders 2048 --intensity 13 --worksize 256 --gpu-threads 2 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 8192
karte redom:
0:Asus 7970,
1:Msi 7970,
2:Sapphire 280x
Taktovi svuda 963/1220, posle nekih 15min rada racunar se sam restartuje. Napajanje je Raidmax 1000W, 4GB rama i procesor je AMD 2x3.4GHz
Kako resiti problem? Kada resim ovo onda idem na duple naloge, ali temperatura mi ja najbitnija.

@tiptop mozes li da napravis neki proxy koji bi resavao ovaj problem, nesto slicno kao za monero sto si pravio? ja bih recimo za uzvrat stavio tvoj code za afilate ili bi donirali na drugi nacin?

Moze proxy da preusmeri kopanje na drugu adresu, ali onda je ta adresa problem.. ako ne daju da se kopa na vise od 4 adrese onda to nebi pomoglo..
Sad sam promenio ip i otvorio 3 naloga sve sa iste adrese i kopam i proveravam iz istog browsera i za sad radi.. probacu posle 23h da otvorim jos naloga

Problem sa temperaturom Pogledajte prilog 154596
podesavanja su sledeca
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u 2frc84d85x38cf51 --queue 5 --shaders 2048 --intensity 13 --worksize 256 --gpu-threads 2 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 8192
karte redom:
0:Asus 7970,
1:Msi 7970,
2:Sapphire 280x
Taktovi svuda 963/1220, posle nekih 15min rada racunar se sam restartuje. Napajanje je Raidmax 1000W, 4GB rama i procesor je AMD 2x3.4GHz
Kako resiti problem? Kada resim ovo onda idem na duple naloge, ali temperatura mi ja najbitnija.

ti su lud gasi to vristi vrm :shock:ne vredi da pocrka to sve za par evra, smanjuj intenzitet i taktove imas snage i previse, 200kh/s je dovoljno

Poslednja izmena:
ovaj to za 4 naloga mozda ima neke veze ZATO STO sam ja kopao cele noci sa 4 naloga i bilo je sve ok, jutros sam napravio i peti i negde u to vreme sam "navatan" od strane anti bota..... blg

@Shaolin rade Nvidie odlicno sad 🙂 Odoh da procitam sta ste pisali prethodnih dana za broj naloga... Ostavi svoj code nemoj da si skroman 😉

bolje donacija kerova kad si zapeo nego taj referral shit necu da imam veze sa vise od 4 naloga

Poslednja izmena:
ti su lud gasi to vristi vrm :shock:ne vredi da pocrka to sve za par evra, smanjuj intenzitet i taktove imas snage i previse, 200kh/s je dovoljno

mozda je u pitanju i napajanje....imas moja podesavanja na prethodnoj strani

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p 1234 -d 0 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 30 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 700 --gpu-memclock 1100 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95

Poslednja izmena:
mozda je u pitanju i napajanje....imas moja podesavanja na prethodnoj strani

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p 1234 -d 0 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 30 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 700 --gpu-memclock 1100 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95

Nez moze li svaka karta raditi sa vddc 0.95 ali svakako nek spusti gpu na 700 memoriju na 1100 stavi agresivni fan profil, ocito mu je vruce u prostoriji gdje su mu karte.

Na kraju sta je razlika izmedju cpu i gpu?
Recimo isplatili mi se da potezem grafike ili
mogu da recimo i7 razvodnim u par treda?
Mislim nema toliko veze sta koliko baca jel tako?
2.Ima li problema sa povlacenjem novcica?

I trece,ima li veze ako sa jedne lokacije kopate na vise razlicitih naloga napravljenih sa razlicitih ip adresa?

sve je moze da bidne a ne mora da znaci, koliko sam testirao cpu nista ne vredi bez 200kh/s, mozda moze neka slaba grafa +cpu kao budzotina pa da radi posao, 1 ip 4minera 4 naloga sa istog mesta

@goldi probao sam sa 1,2,3 i 4 jezgra atlona sve je bilo nedovoljno i sa 15kh/s, efekat se vidi kada se pojaca grafom mozda na nekom i7 i moze da radi na nekim vrednostima izmedju 50 i 100kh/s ali ako treba da se turira grafikom to je zezanje i to ne racunam za ozbiljno

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za OFF ali moram da pitam...@nenadubica jel tebi ne radi dugme "promeni poruku" ("edit" na Engleskom), pomalo je zamorno čitati kad su ti postovi jedan za drugim u roku od par minuta 😉

@nenade sve sto budes citao razlicita iskustva manje ces znati udji u pricu kreni kopas nemas sta izgubit, isplata sigurno radi! - vise puta napisano samo valjda vam mrsko citat, ali dovoljno je prvi post procitat i to vam tesko.
@shaolin ne postoji druze procesor da baci 200kh/s i nije tacno da treba 200kh/s da se nesto zaradi dajete ne tacne informacije.

Uspeo sam da sredim temperature i da podesim da karte bacaju malo preko 200Kh/s
1234.png
I 11, W 128, taktovi 700/1100, napon ne mogu da diram zakljucan je
Neka samo ovo radi, meni puna kapa 4.5evra dvevno, cak necu ni da se trudim oko duplih naloga na jednoj karti 🙂

Da, karte su na zatvorenoj terasi, na kojoj je prozor otvoren na kip.

Poslednja izmena:
Za 210-220kh/s da se podeli 280x nemoze ispod 900/1500,sa ukljucena ukupno 5 cgminera,kad se ukljuce jos tri verovatno nemoguca misija i dizanje na 1090/1500 da bi mogli da ispratite slabljenje koje nosi multi ukljucivanje cgminera,bice opet grejanje ako uopste uspe ustvari

prva dva minera gore kopaju na istu adresu jer cu 5 nalog da aktiviram tek posle 23:00 taktovi kao sto sam reko 900/1500
za prve dve karte...ono sto primecujem da su ostale tri krt podigle hash rate kao da su i one podigle taktove od 700/1100 na 900/1500

Pogledajte prilog 154592

jel ovo sa jednom grafickom teras sve

Ja ne znam koje bacio tezu da je dovoljno 200kh/s kad bude isplata bice zaradio sam ovoliko onoliko, cisto sumnjam da 200kh/s moze dati 1.5€ bice to sigurno manje, mislim da treba ciljat 250+kh/s za 1.5€
Treba naci tacan iznos u kh/s preko kojeg nema potrebe dizat snagu, recimo ako 200 ili 250kh/s daje 1.5€ a takodje 700kh/s daje 1.5€ onda je taj iznos od 200 ili 250kh/s optimalan.

Meni su banovali 2 naloga sa dve razlicite ip adrese. Jedan nalog je bio affiliate drugom. Kopano sa iste ip adrese 1 grafa na 1 nalogu i cpu na drugom.

ja sa 200 kh/s zaradujem 1.4e... ali neka bude da preko 250 kh/s nema potrebe...pa sada trazite sweet spot izmedju te dve cifre...

Napravljena 3 naloga - razliciti browseri i kodovi (preuzeti sa facebook stranice) ista ip adresa. Sutra javljam ishod, @ Shaolin postuj ovde ili posalji na pm adresu za kerove - sta bude pristiglo u naredna 24 sata prosledicu na istu.

Skoro 3 puta je isplativije u odnosu na xcn cak i ako se ceo rig pusti na jedan nalog...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno