Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni sinoc odmah prebacilo, tipa posle minut-dva....zato mi sada malo cudno...

a jao sine pa ni ne znam da je 11, kad vec pre, ja mislio 8,9 plafon, sory, na drugom nalogu jos stoje novci

prva 1.9398
druga 1.4938...
treca 1.4929...
cetvrta 1.4925 🙂
koje taktove preporucujete da drzim i intensity da sdmanjim grejanje i potrosnju jer preko 1.5e nece sigurno

Poslednja izmena:
280x € 1.7944 ili ti 9144.8374 DOGE-a što je po trenutnoj vrednosti 0.00548690244 BTC-a.

Poslednja izmena:
Da, bravo, imam 2 affiliate-a.

ja imam tri taman se uklapa na 1.93e 🙂 koje taktove da stavljamo na 280x da smanjujemo potrosnju i grejanje ...iskusniji si 🙂
jer ne vredi prziti karte kad i sa 765 khs i sad sa 660 imam 1.5 e po karti

Poslednja izmena:
ja imam tri taman se uklapa na 1.93e 🙂 koje taktove da stavljamo na 280x da smanjujemo potrosnju i grejanje ...iskusniji si 🙂
jer ne vredi prziti karte kad i sa 765 khs i sad sa 660 imam 1.5 e po karti
Pa nemam pojma, ja sam ih vozio na default... 700khs. Sad sam spustio intensity na 12 i rade na 450khs 🙂.
Sa 270kama 400khs sam dobio 1.4eur tako da kapiram da je isti đavo.

Ovde je cilj prebaciti 200kh/s po nalogu...ja skoro isto dobijam na 200kh/s i na 1300kh/s...oko 1.4e

Ovde je cilj prebaciti 200kh/s po nalogu...ja skoro isto dobijam na 200kh/s i na 1300kh/s...oko 1.4e

koja je najniza voltaza za 280x asusa da ne zaebem nesto nikad nisam menjao to ....noob sam a znam da smanjuje potrosnju

ja 270-ice vozim na 2d klokovima i rade ko blesave, bacaju po 100 kh/s sa -I 15 na 0.95v 🙂 temp oko 35c, vent 1000 rpm...stedimo ih,a donose evrice 😀

300-300

@pmfrulez

--gpu-vddc

Poslednja izmena:
gad demet 🙂 znaci ove da nakacis bilo sta i na bilo koliko , radice samo dok je na posebnim kodovima tj adresama ,workerima, cemu vec

i po zadnjim naznakama da baca preko 200kh/s ako hoces 1e i vise po nalogu...

@pmfrulez

da, samo to...

pa ako podesis 300-300 i sve ispod -I 15 daje manje od 100 kh/s po kartici...ja sam zakacio po 2 na nalog i zaradjuju oko 1.4e za 24h...
sada mogu tu razne seme i kombinacije, ali treba vise naloga....mozes ti i vece klokove i veci intesity pa da je vozis svaku na posebnom nalogu i da baca preko 200kh/s...
po meni je to neki sweet spot...
kartice hladne, cuva se vent...milina...

tipa sa I 14 baca 95 kh/s i kako smanjujes ide za 5-6 kh/s na dole...

Hvala na odg, jos da pitam koliko treba vremena da ovi kerici legnu na kraptsi ? vec jedno pola sata ih nema ...

ja sam trenutno na

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 1234 -u x -d 3 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 35 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 700 --gpu-memclock 1100 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95

Untitled.jpg

nadam se da ne radim nista stetno po karte...neka daju savet oni koji poznaju ove stvari...jako mi je bitno

ja sam trenutno na

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 1234 -u x -d 3 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 35 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 700 --gpu-memclock 1100 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95

Pogledajte prilog 154524

nadam se da ne radim nista stetno po karte...neka daju savet oni koji poznaju ove stvari...jako mi je bitno

Ne radiš im ništa štetno samo vidiš temp, možeš opušteno fan niže ili staviš lepo temp target i auto tune.

Ne radiš im ništa štetno samo vidiš temp, možeš opušteno fan niže ili staviš lepo temp target i auto tune.

sta znaci auto tune...vezano za voltazu ?

*** koja tisina hahaha...a mi kazemo scrypt je to- greje se trosi ko lud ...goldi brate daj adresu...ako ovo potraje nedelju dana dobijas od mene 10000 doga

Poslednja izmena:
sta znaci auto tune...vezano za voltazu ?

*** koja tisina hahaha...a mi kazemo scrypt je to- greje se trosi ko lud ...goldi brate daj adresu...ako ovo potraje nedelju dana dobijas od mene 10000 doga
Ne, za temperaturu i fanove... elem:

Autofan and Temp Targets:

--auto-fan gives cgminer more control on keeping your cards a specific temperature. --temp-target 80 tells cgminer to keep your card around 80. You can also use --temp-overheat 85 to help prevent overheating. But these will need adjusted based on your card model. You should have --auto-fan on when you are starting to put more work on your cards.

Ne, za temperaturu i fanove... elem:

Autofan and Temp Targets:

--auto-fan gives cgminer more control on keeping your cards a specific temperature. --temp-target 80 tells cgminer to keep your card around 80. You can also use --temp-overheat 85 to help prevent overheating. But these will need adjusted based on your card model. You should have --auto-fan on when you are starting to put more work on your cards.

ok hvala...ma nista im nece biti na 30 posto obrtaja 56 stepeni...kad podeseim temp target i auto fan desavalo mi se da poludi miner drzi visoke obrtaje oko 2400 a temperatura nize od targeta 10-15 stepeni...neka ga ovako nije mu nista imam --temp-cutoff 80 i tolko

nije mi jasno samo to sto imam 4 otvorena cgminera i npr u svim bat fajlovima mi je bio vent na 50 posto...izmenim prvi bat fajl za prvu kartu na 35 posto npr. na svim kartama se automatski spuste obrtaji kad pokrenem prvu iako im bat fajl ne govori da to rade

Poslednja izmena:
Još kad i doge skočio na 100+ satošija... gde bi nam kraj bio?

Untitled.jpg

Jos da je neko meni verovao I hteo da prica sa mnom , imali bi malo vise kučića do sada :d

za one eure koje sam iskopao danas stiglo mi ukupno 34148 po 59 satosija 0.02 btc malo li je 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno