Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspeo sam u medjuvremenu da napravim novi profil i da se kao konektuje, prijavljuje da sam na Internetu, i dalje broji KBS ali nece ni google da otvori 🙂
pokazuje 1024 mb da imam...
Doduse za sada sam na Internet exploreru 🙂
Hvala na savetu, patim se dalje 🙂

ja sam platio na mts 212.200.65.106 i 107 pa cemo da vidimo hoce li me blokirati,jer su na ove dve adrese najvise ljudi kikovali.Ako radi za 10 dana cemo znati i sta se posle desava.Cini mi se da mozemo da zaboravimo bilo kakve 3g konekcije for free.Posle isteka demoa si u obavezi da platis neki veci paket.Takodje nebi trebalo da je problem da se plati 4 demo naloga sa jedne ip,jer i free 4 naloga rade sa jedne ip.Tako da placajte naloge da izbegnemo dalja ****** ili brisite temu da se izbegnu oni koji su pametni i ne citaju

Cek.. te adrese su bile banovane... znaci platio si demo na 106 i 107 i sad mozes na njima da kopas?

Mene zanima da li se demo vezuje za IP sem za nalog...tj. sta ako pukne net i dobijes banovan IP da li ce ti opet banovati nalog iako si platio demo... koja je tu caka?

kQUOTE=pmfrulez;3999112]hteo sam ali nemogu da unesem koji je fazon moram da se logujem ?

oba pola za unos moraju da budu popunjena, recimo unesi jednu ip u prvo a ostale sve u drugo polje[/QUOTE]

*** ispravi ako mozes vec sam uneo

@Kidence Ako sam razumeo mozes da placas i dalje pakete ali ne i da kopas vise.

Sto se tice verifikacije drugog naloga ima tu 3 varijante ako ste raspolozeni da pojasnim

Po nekoj analogiji da dopusta kopanje na 2 naloga na istom ip-u tj i vise ali sada da uzmemo u obzir samo 2 kada se verifikuju 2 naloga moja pretpostavka je da ce sistem obratiti narocitu paznju na taj ip. Ne mora da bude tako ali ti referali su spona izmedju naloga i nalozi mogu da budu vezani direktno varijanta 1, preko treceg naloga isto referali varijanta 2 i varijanta 3. bez veze sa referalima tj. nalozi nisu povezani osim po ip-u. Valjalo bi probati prvo ovu trecu varijantu pa ako prodje bar je nesto uradjeno onda vezati sa tom pricom o statickoj adresi i uvezati naloge referalima na razlicitim ip adresama. To je samo ideja videcemo jednu od ove 3 varijante uskoro u praksi...

Evo mali tutorial za one koji koriste Telenor usb modem - da se prilikom restarta komp automatski nakaci na net. Tutorial je poslao kolega Kidence, ja sam dodao samo jedan red 😀 i sve funkcionise kako treba.

Da bi se modem automatski konktovao, moras kao prvo da ugasis PIN ako ti trazi na pocetku,tj. po pokretanju Telenor app...Ako ti ne trazi, onda ovaj korak preskoci...Inace PIN se gasi u podesavanjima u Telenor app ako ti zatreba...

Nakon toga pokrenes Telenor app, da radi ...ali ne moras da se konektujes na net...bitno je samo da app radi da bi mogao sledeci korak da uradis....

Ides na Start, pa All programs, pa nadjes Startup folder, desni klik na njega Open...

U njega treba da prevuces Telenor aplikaciju (da dodas shorcut) i treba da odes u Network and Sharing Center, sa leve strane imas Change adapter settings, kada to izaberes videces konekcuju za tvoj modem koju takodje prevuces u Startup folder...

Znaci nakon toga imas shorcut od telenor app i od konekcije za modem u Startup folderu...

Sledeci korak ti je, desni klik na konekciju za modem, pa properties, pod stavkom General u polje phone number kucas *99#, pod stavkom Options iskljucis Prompt for phone number, stikliras Redial if line is droped, bitno ako pukne veza da se sam konektuje opet, a pod redial options podesi 10-10-never

Kako ovo radi, po podizanju sistema, kada se ucita Telenor app, on tek tada u konekcijama vidi modem, a pre toga ga ne vidi....zato moras da podesis da se podigne telenor app sa podizanje sistema, sto ce odradidi jer se nalazi u startup folderu...

Kada podigne telenor app, konekcija postaje vidiljiva i komp se sam konektuje, znaci telenor app ce i dalje biti i MORA biti aktivna, ali modem nece biti nakacen preko nje, nego preko konekcije iz Win-a.

Kako radiš disconnect kad hoćeš da promeniš IP? Ja kad sam išao pored sata na disconnect modem je nestao iz adapter settings.

na usb stick? restartuj komp ili u onom programu sto insttalira sa usb prekini vezu pa ponovo pokreni

Ma OK to, ali po onom Stormbringerovom uputstvu uopste se ne konektuje iz programa provajdera,

Jos uvek ne moram da menjam IP, tako da nisam to cackao 🙂

Ma OK to, ali po onom Stormbringerovom uputstvu uopste se ne konektuje iz programa provajdera,

stvari odavno nisu bile bolje...imajuci u vidu da sam veci deo vremena od ovih 13 dana koliko kopam na oovom pool-u vrsio eksperimente,podesavao ,gubio vreme itd i da sam polovinu tog vremena imao takoreci duplo manju zaradu nego sad imam misljenje da su dobri dani mininga opet tu...
stvari stoje ovako...racunica je izvedena na osnovu dosadasnje zarade zanemarujuci gubitke koje sam naveo...
13 dana kopanja
627 986 doge
prodato proesecno po 61.7 satosija
za 0.38693079 btc
sto je 147 dolara po danasnjem kursu btc-e
sto je 11.30 dolara dnevno
kod zmaja oko 95 din po dolaru
1070 din dnevno

a iz dana u dan poboljsavamo taktiku, povecavamo zaradu...

imam u planu da za desetak dana kupim jos dva kompa da pustim sve 4 grafe na 4 odvojena ip-a jer sto bi trebalo da donese duplo vecu zaradu
daj boze da potraje samo

Poslednja izmena:
Daj Bože da potraje, ovo je stvarno izuzetno isplativo. Jedino što je u pitanju exploit koji može dok ovo kucam da prestane da radi, a ne standardan mining kakav smo imali ranije.

Ja sam mislio da sastavim jos jedan rig, ali sam odustao (uzecu kod zmaja btc za isti iznos)... Tesko da ovo moze potrajati jos par meseci - ako i potraje ko zna kakva pravila ce vaziti i koliko ce iznositi zarada, a opremu je tesko prodati i po bagatelnim cenama.

@air, jesi probao da menjas ip i ako jesi kako? mislim daa bi restartom kompjutera promenio ip adresu

Na onaj moj nacin konekcije moze menjanje IP na dva nacina, moze dole kod sata u konekciji disconnect, pa opet connect ili sigurniji nacin, restartovanje kompa...das mu vise vremena da uzme drugu IP...da ne pokupi slucajno istu...

postoji i jos bolja strana ove price...kupujem dnevno za sve pare jadni ltc sa mizernom cenom koja moze jednog dana da odleti gore pa da ovo budu najlepsi dani u ovom poslu 🙂 kupio sam 30.5 ltc za 13 dana i kupio dva demo naloga za 0.0988 btc

Uh kako se razvodnjila tema...
Sta je na kraju najsigurnije posto mi 4+4 naloga isticu sutra?
Jedan od 4 je na ADSL Telekom a druga 4 su na Kablovskom netu Duga kablovska i net Cacak...?

Uh kako se razvodnjila tema...
Sta je na kraju najsigurnije posto mi 4+4 naloga isticu sutra?
Jedan od 4 je na ADSL Telekom a druga 4 su na Kablovskom netu Duga kablovska i net Cacak...?

Sacekaj nekih sat vremena da padne hash rate na poolu pa ako se spusti za to vreme pokreni 4+4 nova naloga na istim ip ,Ali tek kad padne na nulu,kod mene je spustio vidim da su se neki zalili da nije,ako se ni malo ne spusti menjaj ip na oba,mada mislim da je bolje da se saceka koji sat nego da trosis ip adrese
Za to vreme ces taman napraviti nove naloge i podesiti minere stopiraj ranije minere ako sumnjas da ce da prebace 10e

Poslednja izmena:
da probass da promenis ip na tim modemima, mada meni na kablovski net nije hteo da menja

moze neko da potvrdi ako je radio skoro, 4 naloga na 1 ip da li radi i dalje, 2 naaloga rade bez problema od sinoc, napravih sad jos 2 i odmma puf ban

Nešiću jel ti puca vip internet? Kod mene ne može 15 minuta da sastavi, neupotrebljiv je. A nije nešto loš signal, 80-85 dbm

Sad opet malo ja sa pitanjem kako nam obračunavaju isplatu 😛
Mozda je ista cjena kerova ali nije ista cjena btc-a 😉
Prati se kurs sa BTC-e berze €/BTC, unesi koliko trenutno sada dobivas u dogama za 1€ razmjeni toliko doga za btc, pa taj iznos btc-a unesi na btc-e berzi i vidices da se poklapa.

08:35 =>1evro=5029doge=>65-66sat..... 1BTC=306evra
17:35 =>1evro=5069doge=>64-65sat..... 1BTC=309evra
20:30 =>1evro=5037doge=>64-65sat..... 1BTC=303evra
22:35 =>1evro=5037doge=>64-65sat..... 1BTC=306evra
23:20 =>1evro=4897doge=>64-65sat......1BTC=306evra

Mogu da razumem da nam manje plaćaju kad skače BTC (ili doge u odnosu na BTC) ali kad su parametri isti a isplata manja šta je onda u pitanju :trust:
edit: dodao sam merenje 20:30 (preskočio pri kucanju)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno