Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dzaba vam cimati se oko ip adresa na mobilnom netu,platite demo,to je jedini nacin.
A ovo nek ide na prvu stranu: demo se moze platiti samo jednom sa jedne ip,zato se i zove demo 🙂,starter 3 puta a pilot 5 puta,ostali su bez ogranicenja

Kad demo istekne, ponovo je aktivan limit od 10 eura za podizanje?

Poslednja izmena:
Ja javno trazim da se tema izbrise, ovako ako se nastavi nece niko moci kopati nestace ip adresa.
Nece niko da cita prva 2 posta ove teme e kad nece, JAVNO TRAZIM DA SE TEMA IZBRISE!!!
Ma da , pa da se vratimo na temu FTC-a I sta je isplativije za kopanje I da ne slusamo ove nove sto hoce nesto da nam kazu.
http://forum.benchmark.rs/showthrea...-gt-Šta-je-trenutno-najisplativije-za-kopanje
(Izvini , morao sam da ti vratim za ono sto ne obavesti ljude za kojn🙂)

Jel neko primetio kako zarada osciluje (u evrićima) na 12h? Za prvih 12h dobiješ 0.75 a za drugih 12h dobiješ 0.67 sve isto podešavanje, brzine, miner nije prekidao i sl.....
Moras da shvatis da se ovde pare ne dobijaju od realnog miniranja , nego ovi likovi imaju neki softver koji nam izracunava zaradu po nekoj njihovoj formuli . softver se pomalo drzi hash rate , ali ima tu dosta nelogicnosti...
A to sto kazes to je pravilo , uvek je zarada od 11-23h manja nego od 23-11h.

Poslednja izmena:
Ne , nema vise limita , ako im se ne digne pa I to nekada uvedu kao pravilo

Onda mozda vredi malo rizikovati, uzeti 4 demo naloga i zakucati staticku IP kod provajdera. Mada, treba i tu imati srece da se u tom procesu ne popije ban na kraju.

Poslednja izmena:
Onda mozda vredi malo rizikovati, uzeti 4 demo naloga i zakucati staticku IP kod provajdera. Mada, treba i tu imati srece da se u tom procesu ne popije ban na kraju.

Koliko sam ja citao ovaj forum , jos niko nije probao verifikaciju 4 naloga sa jedne ip adrese , za sada je jedino sigurna verifikacija 1 nalog 1 IP

Kolega pmfrulez se javio dobrovoljno da ce probati.

Koliko sam ja citao ovaj forum , jos niko nije probao verifikaciju 4 naloga sa jedne ip adrese , za sada je jedino sigurna verifikacija 1 nalog 1 IP

Nisam ni mislio sa iste adrese, kreiraš nalog, proveriš da li je OK adresa, verifikuješ, promeniš adresu i tako za 4 naloga. Onda ti provajder zakuca statičku IP, kreiraš nalog, proveriš da li je adresa OK i ako jeste, pustiš sa te adrese 4 verifikovana naloga da kopaju dok ljudi ne zapale na Havaje.

Nisam ni mislio sa iste adrese, kreiraš nalog, proveriš da li je OK adresa, verifikuješ, promeniš adresu i tako za 4 naloga. Onda ti provajder zakuca statičku IP, kreiraš nalog, proveriš da li je adresa OK i ako jeste, pustiš sa te adrese 4 verifikovana naloga da kopaju dok ljudi ne zapale na Havaje.
Nije losa ideja , imaj u vidu da su mom ortaku blokirali verifikovan nalog, tj. sa tog naloga moze da kupi pare od referala , ali kad pusti mining , uvece mu vrate zaradu na nulu.
A jel se neko setio da pita provajdera da li ima mogucnost I koliko kosta range ip adresa na mesec dana(recimo 8 komada , 6 upotrebljivih)?

Jel to internet kartica ili si ubacio neku obicnu i uplatio kredit za internet.

Ako je internet kartica lici da je nisi aktivirao, kako se to radi pise u onoj maloj plavoj knjizici.

Cim se konektuje, moralo bi da ima bar onih 64k?
Na osnovu cega ti to zakljucujes?
Nema akticvacije, nema neta.
Kartica je aktivna, koriscena vec u telefonu, ima 1 gb mesecno pa onda flat....
Ali kad je stavim u USB i instaliram aplikaciju, nece da mrdne 🙂
Ima li nekih podesenja/servera/whatever u okviru aplikacije ili je plug and play?

Kolega pmfrulez se javio dobrovoljno da ce probati.

moracemo da sacekamo 10 dana...jer ne planiram na sveze placene naloge da pucam...kolko sam razumeo goldija povlacenje tih oko 1.6 e dnevno od demo-a se vrsisvaki dan tako da cu probati negde pred sam kraj na 15 i nesto povucenih da kupim jos jedan nalog sa te ip adrese a ujednu cu da pokusam da pokrenem i minere na tim nalozima tj jednu 280x podeljenu na dva....ako uspe muka sa nalozima se zavrsava....demo zarada,referali + mining bi trebalo da donese 1.65+2.1+1.35e =5.1 e dnevno

moracemo da sacekamo 10 dana...jer ne planiram na sveze placene naloge da pucam...kolko sam razumeo goldija povlacenje tih oko 1.6 e dnevno od demo-a se vrsisvaki dan tako da cu probati negde pred sam kraj na 15 i nesto povucenih da kupim jos jedan nalog sa te ip adrese a ujednu cu da pokusam da pokrenem i minere na tim nalozima tj jednu 280x podeljenu na dva....ako uspe muka sa nalozima se zavrsava....demo zarada,referali + mining bi trebalo da donese 1.65+2.1+1.35e =5.1 e dnevno

2.1€ od referala auuu pa koliko imas referala ja 0.8€ od referala i svaki da se smanjuje 😀

2.1€ od referala auuu pa koliko imas referala ja 0.8€ od referala i svaki da se smanjuje 😀

7 mojih i oko 15 aktivnih sa strane tako nesto

ti rece da si imao oko 50 mada se svaki dan gase po nekoliko...ja sa tri moja
naloga koja bacaju po 270kh/s dobijam 0.48-0.5e dnevno kod tebe ispade da nemas ni 6 aktivnih

Poslednja izmena:
7 mojih i oko 15 aktivnih sa strane tako nesto

ti rece da si imao oko 50 mada se svaki dan gase po nekoliko...ja sa tri moja
naloga koja bacaju po 270kh/s dobijam 0.48-0.5e dnevno kod tebe ispade da nemas ni 6 aktivnih

Bilo 7 nema danas ni 5. Ukupno ih 50 bilo i svaki dan manje i manje jos koji dan i nece biti zarade od referala, ove svoje nisam smio da povezem na ovaj glavni verifikovan nalog kontam ako se nesto desi da banuju ove sto kopam da ne povuce i ovaj verifikovan nalog.

Ono sto ne shvatate je da cete zaraditi 1.5e za 10 dana....ovako to zaradite za 1 dan....
Tebi je svejedno da uzmes 3 demo-a i dalje ti je smesno da na taj nalog dodas jos kartice, jer ce zarada biti ista.

Neko uzme jednu ip adresu i kopa a neko pokvari 10 jer ne cita temu. Bzvz.

Ono sto ne shvatate je da cete zaraditi 1.5e za 10 dana....ovako to zaradite za 1 dan....
Tebi je svejedno da uzmes 3 demo-a i dalje ti je smesno da na taj nalog dodas jos kartice, jer ce zarada biti ista.

ma razumem ja to al mi bilo zarobljeno 7 eura ...njih sam kupovinom demo naloga uspeo da povucem...takodje kupovinom demo naloga ustvari dajes na orocenu stednju 14.95 e dobijes sa kamatom 16.7 🙂
plus nema da se cimas oko pravljenja novih naloga kasnije kad prikacim miner na te naloge

ispravljam se ne 3 moja naloga nego 4 za 0.5e

Untitled.jpg

znaci moja 7 naloga daju 0.9e a sa strane od tudjih referala imam oko 1-1.2e mada se smanjuje iz dana u dan

Poslednja izmena:
ja sam platio na mts 212.200.65.106 i 107 pa cemo da vidimo hoce li me blokirati,jer su na ove dve adrese najvise ljudi kikovali.Ako radi za 10 dana cemo znati i sta se posle desava.Cini mi se da mozemo da zaboravimo bilo kakve 3g konekcije for free.Posle isteka demoa si u obavezi da platis neki veci paket.Takodje nebi trebalo da je problem da se plati 4 demo naloga sa jedne ip,jer i free 4 naloga rade sa jedne ip.Tako da placajte naloge da izbegnemo dalja ****** ili brisite temu da se izbegnu oni koji su pametni i ne citaju

slazem se

http://drekavac.byethost8.com/sajt/oglas/store_it.php

ovde unosite ip adrese, unosite i one koje trenutno koristite, ne obelezavajte nista, moze samo napisete MTS i spisak svih, i banovanih, iskoriscenih i koje trenutno koristite, nadjes nov ip odes ovde i proveris i vidis da li treba da menjas ili ne, bar da smanjimo malo verovatnocu i trenutne ip sa kojih kopamo i koje nam rade da sacuvamo

Poslednja izmena:
dajte onaj link za podesavanja modema, stalno mi se diskonektuje vip, preko kilavog interneta sam slabo mi otvara strane pa ne mogu da nadjem. hvala

ovde unosite ip adrese, unosite i one koje trenutno koristite, ne obelezavajte nista, moze samo napisete MTS i spisak svih, i banovanih, iskoriscenih i koje trenutno koristite, nadjes nov ip odes ovde i proveris i vidis da li treba da menjas ili ne, bar da smanjimo malo verovatnocu i trenutne ip sa kojih kopamo i koje nam rade da sacuvamo

goldi jesi pokusavao da nagruvas hash na jedan placeni nalog?

slazem se

hteo sam ali nemogu da unesem koji je fazon moram da se logujem ?

@pmfrulez
samo unesi u polje nick i teks odglasa po jednu IP i onda posalji , ne treba da se logujes

Kartica je aktivna, koriscena vec u telefonu, ima 1 gb mesecno pa onda flat....
Ali kad je stavim u USB i instaliram aplikaciju, nece da mrdne 🙂
Ima li nekih podesenja/servera/whatever u okviru aplikacije ili je plug and play?

Podesavanja za njihov modem su:

Dial *99#
APN: internet
Username: telenor
Password: gprs

Probaj i javi, ne bi smelo biti problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno