Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo znaci samo onima koji nisu dan za danom prodavali. Ko menja odmah u btc svejedno mu je i da padnu na 1 satoshi.

jel neko naso resenje da se preko wifi i lan pokrenu osam naloga sa istog kompa sa dve ip adrese ?

zeza me kad pokrenem 4 naloga hash na tom nalogu je oko 5-10
ovako kopa ko da je u iddle samo zauzece joj 99% inace karta(asus) radi na 1100 obrtaja i nije jos presla 45c na sobnu 20
kod nas u MKD ovo su znali jos od samog pocetka ali decki su cutali nisu kao vas posteni odakle sam i ja naucio
hvala @goldi za ovo poslacu ti i ja neku skromnu sumu na tvoj walet 🙂

Imam i ja isti problem kad pustim 4 naloga u mene potpuno stane na 2, a 2 rade moram otkrit sta je uzrok pa cu ti javiti 😉
Znam da je dosta ljudi znalo, znali su i ovde pojedinci, ali su cutali ja sam otvorio temu pa kud puklo da puklo sto moraju samo pojedinci zaradit nek zarade svi ili niko 😉

@pmfrulez kazu forbiden da radi ovi sto igraju online kazu da je to rjesenje.
Ovako recimo kad se igra neka igra pr. cs go i kad se nesto downloaduje ko nema bas neki jak net sjecka oni kazu da uz forbiden uzems wi fi od komsije 😀 sa njega downloadujes a cs-go mlate preko svog neta.
Ima tutorijal na youtubu kako se podesava ako hoces probaj nista te ne kosta.
Samo je pitanje hoce li se moci pokrenuti mineri posto se pokrece preko bat.fajla, ali u principu moralo bi da radi.

Poslednja izmena:
Meni pri pokretanju uvek zabode treci miner pa moram 4x da gasim i pokrecem 2 i 3 pa tako i proradi a posle 4 miner radi bez problema .

Jel uspeo neko da podeli 270-icu na 3-4 naloga a da mu baca 100+ kh/s...ja sam uspeo na tri, dva bacaju oko 100, a treci 60... Nece Intensity veci od 12...odmah baca hw greske...

@Apple
Probaj sa g1 ako vec nisi tako namestio, meni sada bez problema rade 4 minera (gpuminer scrypt alpha) na 4 gb rama, dok je bilo na g2 jedan miner nije hteo da radi.

g1 sam i stavio jer sa g2 nece ni da cuje 😛 .

Zahvaljujem se onima koji su dali donaciju zbog vas mi je posebno drago sto sam otvorio ovu temu.
Drago mi je da kopate, a cim kopate i zaradice se nesto 😉
Jos jednom hvala 😉

Znaci generalno 4 naloga preko jedna IP adrese (ukljucujuci referale ) prolaze za sad bez problema?! Zvao sam svog internet provajdera pa mi je rakao da imam dinamicku IP adresu ukljucenu u paketu, jeste da koliko god da gasim modem stalno dobijem istu. Moje jedino objasnjenje jeste da jednostavno u tom trenutku kada resetujem modem niko ne zatrazi novu IP sem mene tako da nesrecnik dobijem opet istu. Sad cu ugasiti modem na 15-tak minuta da vidim da li ce uriditi plodom.

Zahvaljujem se onima koji su dali donaciju zbog vas mi je posebno drago sto sam otvorio ovu temu.
Drago mi je da kopate, a cim kopate i zaradice se nesto 😉
Jos jednom hvala 😉
ako potraje ovo jos malo imaces jos donacije kao sto je rekao neko iz proslih postova 😀

ako potraje ovo jos malo imaces jos donacije kao sto je rekao neko iz proslih postova 😀

Hvala drug 😉

Nego raja sta je ovo R9 270/x neda se natjerat na vise od 2 naloga
R9 280 non x ili HD7950 neda se preko 3 naloga
Ispade samo HD7970 ili R9 280X moze na 4 naloga.
Dajte argumente ako je neko uspio da natjera HD7950 na 4 naloga ili R9 280 non x
Jako mi je bitno ako R9 280 non-x moze da radi na 4 naloga ako neko zna da moze i koja podesavanja nek javi.

Sinoc je 1 evro vredeo 5460 doga, videcemo veceras..doge otisao na 67 satosija na menjacnicama.

Sad trenutno 1 €= 4695 doga ali nema veze mi uvjek isto zaradjujemo bez obzira na cjenu doga.

WTF? Jel neko skonto cenu DOGE? :shock:

poprilicno logican sled dogadjaja, koliko sam ja skontao vi ovde nemate blage veze za sta se koristi snaga koju dajete.
primate isplatu u eurima koju je moguce poslati na PP ili konvertovati u doge...a masovno se prebacuje i kopa ovde...znaci svi vi koji uzimate doge ustvari kupujete od nekoga ..potraznja doga je skocila tako ce i cena

neko moje vidjenje situacije ,mozda i gresim

poprilicno logican sled dogadjaja, koliko sam ja skontao vi ovde nemate blage veze za sta se koristi snaga koju dajete.
primate isplatu u eurima koju je moguce poslati na PP ili konvertovati u doge...a masovno se prebacuje i kopa ovde...znaci svi vi koji uzimate doge ustvari kupujete od nekoga ..potraznja doga je skocila tako ce i cena

Debelo grjesis 😀, ali debelo 😀

Znaci generalno 4 naloga preko jedna IP adrese (ukljucujuci referale ) prolaze za sad bez problema?! Zvao sam svog internet provajdera pa mi je rakao da imam dinamicku IP adresu ukljucenu u paketu, jeste da koliko god da gasim modem stalno dobijem istu. Moje jedino objasnjenje jeste da jednostavno u tom trenutku kada resetujem modem niko ne zatrazi novu IP sem mene tako da nesrecnik dobijem opet istu. Sad cu ugasiti modem na 15-tak minuta da vidim da li ce uriditi plodom.

Nije za smejanje,ali "ja nesrecnik" haha ,mozda nije nesto u redu sa samim modemom ,pokusaj totalni reset na onu rupicu pozadi ,cačkalicom ili necim slicnim

Tačno ali takodje se ovde radi i dump tako da mu dodje na isto...kolko pokupimo tolko i dumpujemo 😉

Poslednja izmena:

Moje vidjenje je da bi cena trebala da ide dole jer kopamo doge gledajuci diff u mineru,i svi verovatno dumpujemo,ali tek onda kad hashrate na kojintelektu postane procentualno ozbiljan deo doga mreze

Vec sam vam pisao, mi kopamo DOGE...a oni nam isplatu vrse od tih doga koje mi iskopamo...ne kupuju nigde...

a mi cim 23h doge na berze i dumpujemo tako da nema govora da radi ovoga ide gore cjena DOga, obicno kad btc miruje uzbuni se neki shit, kad je nki dan btc otisao gore doge svaki dan dole sad kad miruje btc ljudi opet trguju sa dogama i cjena je malo skocila nece to dugo, cim krene btc gore ljudi izlaze iz doga i ode cjena prema dole.

€dit sad cete vidjet kad dodje @zeljko i kaze: "doge su shit sto to kopate" xaxaaax moram malo jace je od mene 😀

Poslednja izmena:
a mi cim 23h doge na berze i dumpujemo tako da nema govora da radi ovoga ide gore cjena DOga, obicno kad btc miruje uzbuni se neki shit, kad je nki dan btc otisao gore doge svaki dan dole sad kad miruje btc ljudi opet trguju sa dogama i cjena je malo skocila nece to dugo, cim krene btc gore ljudi izlaze iz doga i ode cjena prema dole.

€dit sad cete vidjet kad dodje @zeljko i kaze: "doge su shit sto to kopate" xaxaaax moram malo jace je od mene 😀

Znaci ovde je jedino prevara to kopamo shit a da toga nismo svesni 🙂 tj upakovali nam shit u evrice da nam pomute pamet,mi ga otpakujemo i uvaljamo za neki drugi koji nam manje smrdi tj manje zaudara haha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno