Nego?Broz je napisao(la):Informacija iz prve ruke-nalozi nisu slucajno gaseni.
ZoNi je napisao(la):broz, kakve su to polovicne informacije?
ZoNi je napisao(la):ej... pa, Gmail je jos uvek beta... desava se to 😉
Broz je napisao(la):Informacija iz prve ruke-nalozi nisu slucajno gaseni.
Ivan® je napisao(la):Verujem da je tako. Ljudi se cesto zale na nesto, ali nikad ne cujes drugu stranu.
Caramba je napisao(la):Pa pazi ni ja kao "ostecena" strana nisam cuo Google-ovo objasnjenje za zatvaranje accounta, to me i nervira...isto jedan od ortaka nije ni koristio gmail na moju pozivnicu, samo se registrovao, znaci 100% nije prekrsio nijedno pravilo, ali mu je nalog svejedno obrisan.
Hello,
Thanks for your report. We apologize for any inconvenience you may have experienced. The issue you described should now be resolved. If you continue to experience difficulties, please respond to this message, and we'll investigate further.
Sincerely,
The Gmail Team
Kada sam rekao "raznim" nisam mislio na to sto ti mislis vec na forume i neke meni vazne online servise tipa telekom i sl!sH@DoW je napisao(la):registruj se ponovo na tim "raznim" sajtovima...
I ja sam mislio na forumeStaronsky je napisao(la):Kada sam rekao "raznim" nisam mislio na to sto ti mislis vec na forume i neke meni vazne online servise tipa telekom i sl!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari