Šta je novo?

Koji webmail koristite?

• Začetnik teme Začetnik teme Pharos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hello,

We are aware of this issue, and our engineers are working hard to find
a resolution. We apologize for any inconvenience this may have caused,
and appreciate your patience while we address the issue.

The Gmail Team

Eto vam gmail 😀

Informacija iz prve ruke-nalozi nisu slucajno gaseni.

Takodje, ne stizu sve ekstenzije (fajlovi!) !!

ZoNi je napisao(la):
broz, kakve su to polovicne informacije?

IZ pre ruke. Sada cekamo i drugu ruku, pa da cujemo sve komplet 😉

ma... Gmail je Tata za Yahoo... bar po meni... A ako je je ona Beta, to je jos bolje... znachi da ce se unapredi jos vise 😉

Broz je napisao(la):
Informacija iz prve ruke-nalozi nisu slucajno gaseni.

Verujem da je tako. Ljudi se cesto zale na nesto, ali nikad ne cujes drugu stranu.

Ivan® je napisao(la):
Verujem da je tako. Ljudi se cesto zale na nesto, ali nikad ne cujes drugu stranu.

Pa pazi ni ja kao "ostecena" strana nisam cuo Google-ovo objasnjenje za zatvaranje accounta, to me i nervira...isto jedan od ortaka nije ni koristio gmail na moju pozivnicu, samo se registrovao, znaci 100% nije prekrsio nijedno pravilo, ali mu je nalog svejedno obrisan.

Caramba je napisao(la):
Pa pazi ni ja kao "ostecena" strana nisam cuo Google-ovo objasnjenje za zatvaranje accounta, to me i nervira...isto jedan od ortaka nije ni koristio gmail na moju pozivnicu, samo se registrovao, znaci 100% nije prekrsio nijedno pravilo, ali mu je nalog svejedno obrisan.

Ja sam takodje iskljucen sa GMAIL-a pa odose svi mailovi. *ebiga. Sta sada moram ponovo da se registrujem ali ko moze da posalje invajt neznam nikoga ko je GMAIL-u. Pozdrav.

A ti nam onda Broz daj' neki direktan kontakt sa google-om pa da on kaže zašto su nalozi pobrisani i kome je prvo obrisan nalog pa za njim i svi ostali.
Ako nalozi nisu slučajno obrisani onda je to još veća google-ova bruka. Pozivnicu ne možeš da dobiješ bez invitea i onda neko zabrlja i 5000 ljudi nema mail-ove.
I što ne postoji nikakvo obaveštenje za brisanje naloga tipa korisnik taj i taj je uradio to i to pa mu je zato obrisan nalog, a mi smo nesposobni pa ne možemo samo njemu da ugasimo nalog već moramo svima kojima je on poslao pozivnicu, a vi posle dobro razmislite koji ćete webmail da koristite i od koga ćete uzimati pozivnice. Pronašao sam poseban link koji se bavi ukinutim nalozima ali se google i dalje ne javlja. http://mail.google.com/support/bin/request.py?lockout=1

koristim vec duze vreme gmail i veoma sam zadovoljan.
nadam se da ce me ovo brisanje naloga zaobici jer imam preko 500 mail-ova u arhivi koje ne bi zeleo da izgubim.

Ne postoji objasnjenje jer je svaki covek koji je otvorio nalog kod njih prihvatio tj prakticno potpisao neku vrstu EULA-e i tamo sve pise...
Ne mogu da dam kontakte jer su to moji privatni kontakti a ne zvanicna podrska i slicno...
Ko hoce moze da mi veruje a ko nece neka jednostavno ignorise moj prethodni post.

Ako je neko prekrsio EULA, nemam nista protiv da ga zatvore, pa i bez objasnjenja (sigurno i to pise).
Glupo je sto su pogaseni svi nalozi otvoreni preko tih "invajtova". Cekaj, jel gase samo jedan smer ili i drugi? 🙂
Recimo, ja nekome psoaljem invite, oni njega iskljuce, pa onda i mene? A koliko nivoa se gasi? Jer bi tako mogao ceo gmail da nestane za nekoliko dana :d

Pa logično je da ne može u oba smera jer bi se tako isključili svi nalozi 😀
Samo opet, pitanje je koliko se visoko u toj hijerarhiji naloga nalazi nalog koji je ukinut. I nigde u EULA ne piše da mogu tek tako iz čista mira da ti ukinu account.

Ja bih rekao da onom kome obrisu nalog,brisu i svima koji primio invite od doticnog 🙁 na zalost...
Verujte mi,jednom sam se logovao i poslao jedan email i to sebi (cisto da vidim potpis)...
Nalog mi je trajao 3 dana i BAM...
Verovatno je pukao neko preko koga sam ja dobio invite...
Malo glupa fora,ali ajde 🙁

Ne mogu da verujem da su mi bez ikakvog upozorenja i razloga ugasili nalog na Gmail!!!Tamo sam sacuvao oko 10 mailova sa registracijama po raznim sajtovima da bih zapamtio user i pass. ,a oni tek tako BEZ razloga :zgran: !Kakva je bre to stoka!?!?Sta sam im ja tu kriv??? :crash: :wall: I sta sada da radim? :bottle:

Poslednja izmena:
Hello,

Thanks for your report. We apologize for any inconvenience you may have experienced. The issue you described should now be resolved. If you continue to experience difficulties, please respond to this message, and we'll investigate further.

Sincerely,

The Gmail Team

Dobio pre par minuta, nalog mi je opet aktivan.
Sad mi je i zao sto sam poslao jedan pomalo uvredljiv mejl.

on topic
gmail :d

Hello,

Thank you for your response.

If you are still having difficulties logging in to your Gmail account,
please reply to this message and we'll investigate further.

We appreciate your patience.

Sincerely,

The Gmail Team

:banana:

edit:

Opet ne radi 🙂)

Poslednja izmena:
Da li su ostale sacuvane sve poruke koje si imao?
Sta se desava ako psaoljes neki mail na tu adresu koja je ugasena/suspendovana?

Poslednja izmena:
Sve poruke su tu, na broju, neotvarane 🙂

ovo drugo:
Delivery to the following recipient failed permanently

sH@DoW je napisao(la):
registruj se ponovo na tim "raznim" sajtovima...
Kada sam rekao "raznim" nisam mislio na to sto ti mislis vec na forume i neke meni vazne online servise tipa telekom i sl!

Gmail/yahoo

Nazad
Vrh Dno