Oko 2,5 meseca pa jos nedelju da paypal prebaci Intesi.Koliko ste čekali?😁
A nisam znao da muze vise uredjaja na Mullvad-u.HvalaMullvad je dobra za privacy. Ne trazi nikakve podatke, jedino sto je 5 uredjaja istovremeno.
zdravo, nisam zainteresovan za NYM coin jer prvi put cujem a i tesko je doci do njega na binance. zadrzao bih se na druge coine. svakako ako se skupimo npr 4 coveka platicemo po 9$ godinje za nym. Proton je popular pa mozda ima vise zainteresovanih ljudi za to da se jave? ili Mullvad@unrealDeer ja sam zainteresovan za Nym ako možeš da ga platiš Nym tokenom, gde godinu dana izađe $17.34, pa bi svako platio po smešnih $9-$10, koliko bi izašao mesečni plan kod IVPN inače. Već imam dve pretplate za druge VPNove, pa ne bih koristio ovaj sa nečim što jede bandwidth, tako da bi mi samo trebala tvoja potvrda ako koristiš torrent ili streaming, da ne prelazimo 2TB mesečno, da ne bismo ostali bez konekcije, s obzirom da piše prilikom kreiranja "2TB monthly fair usage per account".
Da, nema ga na binance, ima na par drugih većih menjačnica. Problem 4 čoveka je što bi verovatno neko lako prešao "limit" od 500GB svog dela, pogotovo sa torrentima i streamingom i potencijalno doveo do toga da blokiraju nalog ili da se čeka reset.zdravo, nisam zainteresovan za NYM coin jer prvi put cujem a i tesko je doci do njega na binance. zadrzao bih se na druge coine. svakako ako se skupimo npr 4 coveka platicemo po 9$ godinje za nym. Proton je popular pa mozda ima vise zainteresovanih ljudi za to da se jave? ili Mullvad
uzeo sam 2 week test. javi se da ti posaljem podatke za probu. Ajde da sacekamo jos 1-2 osobe pa da pazarimo nekimozemo taj ivpn probati, meni trebaju 2 konekcije radi testa, pa cemo podijeliti troskove na taj nacin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari