Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

uzecu nord na g2a, jel ima neko neki promo code da posalje? ovi ne rade

i jos jedno pitanje (isteklo mi je vreme za edit pa ne mogu merge sa postom gore) zna li neko rade li u inostranstvu netflix i max sa nordom? pre jedno 2-3 godine hbo max mi nije radio sa nordom

Ja probao u Istambulu, ali mi UK kanali nisu radili, Max je radio, ali sam otkazao jer su mi UK kanali bili primarni

Ja bih bio uporan i svako nekoliko dana slao ticket!😋
Za sta? Ako je TCB registrovao cashback na sta da se zali i salje tiket?
Za EVPN je svima koje znam non-tracked kupovina i claim declined. A claim moze tek kroz 90 dana da se salje - do tada je on-ice.
Za 90 dana je vec kasno za refund.
Odeš na topcashback.com i kreiraš nalog. Koristeći internet browser bez adblocka, ja samo za to koristim Edge 😂, u pretragu uneseš sajt i odeš na njega. Obaviš kupovinu i posle proveriš je li se pojavio iznos što može potrajati. Posle se potvrdi i kad bude payable možeš prebaciti na PayPal ili šta već.
Pogledajte prilog 488825
Bolja, za mene, varijanta je Visa prepaid virtual, +5% doda payoutu.
I odmah na Amazon Gift Card balance dopunim tacnim iznosom.

i jos jedno pitanje (isteklo mi je vreme za edit pa ne mogu merge sa postom gore) zna li neko rade li u inostranstvu netflix i max sa nordom? pre jedno 2-3 godine hbo max mi nije radio sa nordom
Meni hbo max iliti max radi komotno bez vpn u Srbiji a registrovan je za skandinaviju.

Radi normalno bez VPN u svakoj državi gde je servis zvanično dostupan. Problem je sa zemljama gde MAX nije zvanično na tržištu.

Danas su mi deaktivirali NordVpn pretplatu (key kupljen na g2a). Pretrplata je bila na 2 godine, ali je to ocigledno neka siva/crna zona pa je deaktivirano. Ne znam da li se jos nekome desavalo, ali cisto da javim.

Ja i nisam gledao ocene korisnika zbog globalno dobre ocene od recimo 99%....kad kliknes na tu stavku i pogledas ocene kod njega, sve je jasno. Mora drugo resenje za jeftini vpn, ovo je gotovo.

Poslednja izmena:
Ja odmah isao da proverim i nije mi ukinuto(za sad) ali mi smanjena duzina pretplate sa 4god na 2god, umesto do 2029 sad 2027.
I ako pod billingom stoje dve "uplate", znaci 4god.

To samo znaci da su vam potpuno ukinute te pretplate, ostala je aktivna jos jedna. Nazalost, i to ce se brzo zavrsiti.

PrivateVPN možete da probate. 3 godine 2$/m.

Ja sam zadovoljan. Surfshark mi vratio kintu jer mi je nepouzdan van Srbije, uspešno ga blokiraju provajderi. Ovaj drugi gura već dva meseca bez problema, stavili smo isti nalog na X uređaja, televizore, nadam se da neće biti nekih iznenađenja.

Nazad
Vrh Dno