Ali to jedino koji ima Pay Pall plaćanje kao i za YT Premium .kome treba legalan cloud yandex.ru je vrlo povoljan, tipa 2 god 2 TB sam platio 20 eur
Pogledaj reviews... trazi Refund dok mozes i ne pokusavajExpress VPN na godinu dana navodno 100 % cash back pa ćemo videti
Trazio pa APP, ionako sam nameravaoPogledaj reviews... trazi Refund dok mozes i ne pokusavaj![]()
Jel' detektovao kupovinu?Trazio pa APP, ionako sam nameravao
A onda je ok. Pitao sam dosta ljudi, ne detektuje, case predje 90 dana, deny a prekasno za refund. Bas prevarno.Jeste, sad cekam, ali sam otvorio tiket za svaki slucaj
Za sta? Ako je TCB registrovao cashback na sta da se zali i salje tiket?Ja bih bio uporan i svako nekoliko dana slao ticket!😋
Bolja, za mene, varijanta je Visa prepaid virtual, +5% doda payoutu.Odeš na topcashback.com i kreiraš nalog. Koristeći internet browser bez adblocka, ja samo za to koristim Edge 😂, u pretragu uneseš sajt i odeš na njega. Obaviš kupovinu i posle proveriš je li se pojavio iznos što može potrajati. Posle se potvrdi i kad bude payable možeš prebaciti na PayPal ili šta već.
Pogledajte prilog 488825
Samo basic cena se vraca (cena Basic paketa, bez poreza).A za ostale, NordVPN npr.?
Meni hbo max iliti max radi komotno bez vpn u Srbiji a registrovan je za skandinaviju.i jos jedno pitanje (isteklo mi je vreme za edit pa ne mogu merge sa postom gore) zna li neko rade li u inostranstvu netflix i max sa nordom? pre jedno 2-3 godine hbo max mi nije radio sa nordom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari