Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Ne rade sk na hr bh pod VPN apk, na MTS Srpskoj mreži ako gledaš preko eon apk sa kodom. Mora Srpski VPN.

Surfshark na HR vpn rade SK kanali kao i N1 I NovaS.Ne rade RTS,B92 i smrdljivi Pink.

Ne rade sk na hr bh pod VPN apk, na MTS Srpskoj mreži ako gledaš preko eon apk sa kodom. Mora Srpski VPN.
Ako je to nekom bitno ali kako ti kazes Eon apk sa ott codom ( sa srpskim nalogom ) rade UM kanali ( SK, Novas , N1 ) ne rade ili zatamnjunu samo nacionalni kanali ( Rts , Prva , pink ... ) bez bilo kog vpn-a sa Mtel (Mts Srpska ) mrezi ( internetu ) provereno i radi na Tizenu ( Samsung ) i drugom Android boxu
Izvinjavam se mozda sam i pogresno razumeo ali eto neka stoji i ovo kao info
Sad kad ponovo citam mislim da si mislio na Mts internet u Srbiji a ne u RS

Poslednja izmena:
Meni sa BiH VPN radi sve osim RTS 1 i 2.
RTS 3 radi.
I zatamnjuju se B92, Prva, Pink kao u BiH.

Da li je Smart DNS ili slično bolje rešenje od VPN za promenu zemlje za streaming servise?
Stvarno je očajan izbor kod nas na HBO, Netflix, Prime
Mrzi me da namešta na EON box apps i VPN kad već imam WebOS TV

Isprobaj (14 dana besplatno) pa javi :D

Znam da sa Netflix USA ne radi sa Mullvad serverima. Još jedna opcija može biti Safing Portmaster (SPN) . Mada tu sam video žalbe na brzine, ali nisam koristio da bih mogao da potvrdim

Da li je Smart DNS ili slično bolje rešenje od VPN za promenu zemlje za streaming servise?
Stvarno je očajan izbor kod nas na HBO, Netflix, Prime
Mrzi me da namešta na EON box apps i VPN kad već imam WebOS TV
SmartDNS što se tiče Shi*flixa daje mogućnost samo za američki region.

Govorim o Netfliksu 😉. I ja sam ga koristio za Fubo.

Proton VPN omogućava gledanja EON-a korišćenjem drugih provajdera, bilo naših, bilo stranih 😃

Jel si siguran? Dok je bilo svetsko koristio sam trial i bila je gomila zemalja da se bira DNS
Jel u trial ima Srbija? Nema. Znači sve ostale zemlje su nebitne ako nema Srbija da bi eon mogao da radi 100% na svim kanalima kao na primer na mts provajderu.

Ne razumem njihovu (MTS) logiku , preko mobilne mreze nasih operatere (Yettel) ne radi Iris a kad ukljucim VPN(Srbija) koji ide ko zna preko cega a nije sigurno MTS onda radi sve.

Ne razumeš jer varaš njihovu logiku....

Ne razumeš jer varaš njihovu logiku....
Zar nije za ocekivati da ako krenes tim putem blokiras sve mreze sem svoje i partnera sa kojim saradjujes. Ili makar blokiras samo tog konkurenta znamo ko je, ostalo ne.

Verovatno ne možeš sve bžokirati a da ti se ne pojave drugi problemi. Procentualno je mali broj ljudi koji ume da koristi VPN da bi gledao nešto što nije platio da bi se koristili resursi koji dodatno koštaju. Ne poznajem nikoga sem sebe ko koristi VPN da bi gledao EON....Ne računam ljude ovde na forumu, njih i ne poznajem lično a ovde sam 18 godina član.

Je l' si probao da staviš drugi DNS server? Npr. putem NextDNS aplikacije ili 1.1.1.1 (bez WARP)?
Nisam siguran sta me pitas, ja sam na MTS mrezi wifi tako da mi tu ne treba DNS a za mobilnu mrezu na telefonu da bi promenio DNS morao bih da instaliram neku od DNS changer app a sta ce mi to kad imam VPN? Poenta mog cudjenja je nacin njihovog blokiranja ali ko sto rece covek komplikovano da se ciljno blokira nesto.

Možda nije namerno blokiranje u pitanju, već možda Yettelov DNS server ne propagira neke domene kako treba. Na to sam mislio.

Evo instalirao DNS changer i probao par drugih DNS providera i nece, samo sa VPN hoce.
Realno nebitno niti mi treba nego cisto komentarisem koliko mi sve to besmisleno.
A to da li je slucajno bi trebao neko drugi da se javi sa Yettel ili A1 mrezom kome radi Iris e onda je to sto kazes.

Ne radi nikome, jer MTS blokira ip adrese

SBB blokira samo određene kanale, a MTS sve.
Nebitno, sa VPN rade na obe strane. Problem je primer na smarttv jer ne ide ni VPN ni openvpn. Jedino ako postoji menjanje DNS a da će da prihvati ali to je već viša igra. I onda ostaje jedino ruter vpn koji to podržava kao najbolje rešenje. Primer eon može na TV preko web pa na web browser instalirati VPN dodatak ali to nije to nije to eon onaj pravi.

Zavisi koji smart tv. Android/Google TV ima hrpu VPN aplikacija. Ostali sistemi su komplikovaniji po tom pitanju

Imam SBB-ov internet i LG WebOS. Koji VPN mogu da instaliram na ruter i da mi rade i EON Smart TV i Iris Smart aplikacija na TV-u?

Nazad
Vrh Dno