Šta je novo?

koji uninstaller

Nightbringer

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
čime da skinem instaliran program, a nema uninstall.exe (nema ga ni u Startu ni u folderu gde je instaliran) i nema ga u listi Add or remove program?

Pa samo obrisi folder? Inace za uninstall na win7 ja koristim Uninstall Tool, do sada se pokazao fenomenalno, cisti registry, i sve fajlove vezane za odredjeni program.

lako ću da obrišem folder, ali ne znam da li je brljao po Registry? jedino da kopam ručno da proverim.
BTW, koristim Win XP 🙂

Poslednja izmena:
Revo Uninstaller Pro, ja bolji za XP nisam video...
:wave:

aj se dogovorite 🙂

Ma Your Unin-staller,registry cistim preko clean registry u programu TuneUp Utilities.🙂

aj se dogovorite 🙂
Total Uninstall ima jednu sjajnu opciju koju mislim da ostali nemaju a to je monitoring instalacije. Pri pokretanju instalacije Total Uninstall pravi snapshot sistema, isto to i nakon instalacije. Prilikom deinstalacije uporedjivanjem snapshotova brise sve izmene koju su napravljene te je deinstalacija maksimalno temeljna.🙂

Imate plaćene licence za programe koje proporučujete?

Ne pitam zbog legalnosti niti moralno pridikujem.

Bezveze je da kada neko traži preporuku za program, velika većina preporuka se odnosi na komercijalne aplikacije za koje čisto sumnjam da više od 10% foruma izdvaja novac. Domaći časopisi već duže vreme imaju praksu favorizovanja freeware aplikacija jer od reklamiranja komercijalnih nemaju koristi a poznato im je da većina domaćih korisnika ne izdvaja novac za, da se tako izrazim, sitnije programe (u ovu grupu idu svi programi čije korišćenje ne donosi zaradu).

Šta meni znače vaše preporuke kada su to sve programi koji se plaćaju 30$ i više. Treba preporučiti program koji para ne išće a radi jednako kvalitetno kao prosečna komercijalna aplikacija. To se zove dobra preporuka.

Bezveze je da kada neko traži preporuku za program, velika većina preporuka se odnosi na komercijalne aplikacije za koje čisto sumnjam da više od 10% foruma izdvaja novac. Domaći časopisi već duže vreme imaju praksu favorizovanja freeware aplikacija jer od reklamiranja komercijalnih nemaju koristi a poznato im je da većina domaćih korisnika ne izdvaja novac za, da se tako izrazim, sitnije programe (u ovu grupu idu svi programi čije korišćenje ne donosi zaradu).

Šta meni znače vaše preporuke kada su to sve programi koji se plaćaju 30$ i više. Treba preporučiti program koji para ne išće a radi jednako kvalitetno kao prosečna komercijalna aplikacija. To se zove dobra preporuka.
Sve sto si rekao je ok.
Ali covek ima problem sa tim programom, moze da proba Trial verziju nekog od preporucenih komercijalnih programa.😉

lol
na zalost, nema onih smajlija koji se valjaju od smeha, inace bih zalepo jedno 10 komada u nizu 🙂

Čekaj, šta ti je ovaj post nego moralno pridikovanje?
I otkud ti znaš da ja ne plaćam programe i igre? :trust:

@garson, isto to radi i ovaj što ja predložih, možda ne baš na isti način ali isto čisti i regisrty kao i foldere i fajlove koji ostanu prilikom "normalne" deinstalacije...

:wave:

ja sam danas zahvaljujuci ovoj temi skinuo i instalirao total uninstaler, i cini mi se da je freeware, nista nije trazio, i lepo radi .. uninstalirao sam nekoliko stvari koje i nisam morao 😉

nije los revo...e sad ne znam da li je do poslednje verzija...ili do mene....ali nije mi ocistio kako treba...ili je ostavljao prazne foldere.. desilo se i u appdata da ostavi sve komplet
i dalje koristim pa cemo videti

Revo definitivno, bez problema sa njim vec duze vremena.

skinuo i instalirao Revo uninstaller Pro, ali nista 🙁
obicno Delete je resilo sve.

Total Uninstall ima jednu sjajnu opciju koju mislim da ostali nemaju a to je monitoring instalacije. Pri pokretanju instalacije Total Uninstall pravi snapshot sistema, isto to i nakon instalacije. Prilikom deinstalacije uporedjivanjem snapshotova brise sve izmene koju su napravljene te je deinstalacija maksimalno temeljna.🙂
Revo je besplatan i isto ima monitoring dok se program instalira 😉.

Poslednja izmena:
A da probaš da pokreneš opet setup.exe progarama koji želiš da uninstaliraš? 🙂 Obično se tu pojavi opcija Reinstall/Repair ili u ovom slučaju Uninstall 😀 Inače nikada nisam koristio Uninstallere ali ova tema me podsetila da imam problem sa jednom aplikacijom... Ima je u Add/Remove programs ali kada kliknem na Remove iskoči mi poruka u fazonu da ta aplikacija može jedino da se uninstalira pod x64 Windowsom... a ja imam 32bitni OS i bez problema sam instalirao aplikaciju i koristio je 🙂 Moraću da probam neki od gore navedenih uninstallera 😀 ili ako neko ima još neki predlog? hvala!

Advanced Uninstaller Free ima opciju monitoringa instalacije, kao i uklanjanje programa bez uninstall fajla.
Takodje, moze da napravi bekap programa koji se deinstalira. Ovo je zgodno kad imate konflikt programa a ne znate koji je odgovoran. Deinstalirate 1-by-1 i, kad uklonite problematican, ostale vratite iz bekapa, bez potrebe da ih ponovo instalirate i podesavate (ako ste ih prvo podesili dok je monitoring jos bio ukljucen).

Nazad
Vrh Dno