Nightbringer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2007
- Poena
- 319
čime da skinem instaliran program, a nema uninstall.exe (nema ga ni u Startu ni u folderu gde je instaliran) i nema ga u listi Add or remove program?
Total Uninstall ima jednu sjajnu opciju koju mislim da ostali nemaju a to je monitoring instalacije. Pri pokretanju instalacije Total Uninstall pravi snapshot sistema, isto to i nakon instalacije. Prilikom deinstalacije uporedjivanjem snapshotova brise sve izmene koju su napravljene te je deinstalacija maksimalno temeljna.🙂aj se dogovorite 🙂
Sve sto si rekao je ok.Imate plaćene licence za programe koje proporučujete?
Ne pitam zbog legalnosti niti moralno pridikujem.
Bezveze je da kada neko traži preporuku za program, velika većina preporuka se odnosi na komercijalne aplikacije za koje čisto sumnjam da više od 10% foruma izdvaja novac. Domaći časopisi već duže vreme imaju praksu favorizovanja freeware aplikacija jer od reklamiranja komercijalnih nemaju koristi a poznato im je da većina domaćih korisnika ne izdvaja novac za, da se tako izrazim, sitnije programe (u ovu grupu idu svi programi čije korišćenje ne donosi zaradu).
Šta meni znače vaše preporuke kada su to sve programi koji se plaćaju 30$ i više. Treba preporučiti program koji para ne išće a radi jednako kvalitetno kao prosečna komercijalna aplikacija. To se zove dobra preporuka.
lolImate plaćene licence za programe koje proporučujete?
Bezveze je da kada neko traži preporuku za program, velika većina preporuka se odnosi na komercijalne aplikacije za koje čisto sumnjam da više od 10% foruma izdvaja novac. Domaći časopisi već duže vreme imaju praksu favorizovanja freeware aplikacija jer od reklamiranja komercijalnih nemaju koristi a poznato im je da većina domaćih korisnika ne izdvaja novac za, da se tako izrazim, sitnije programe (u ovu grupu idu svi programi čije korišćenje ne donosi zaradu).
Šta meni znače vaše preporuke kada su to sve programi koji se plaćaju 30$ i više. Treba preporučiti program koji para ne išće a radi jednako kvalitetno kao prosečna komercijalna aplikacija. To se zove dobra preporuka.
Imate plaćene licence za programe koje proporučujete?
Revo je besplatan i isto ima monitoring dok se program instalira 😉.Total Uninstall ima jednu sjajnu opciju koju mislim da ostali nemaju a to je monitoring instalacije. Pri pokretanju instalacije Total Uninstall pravi snapshot sistema, isto to i nakon instalacije. Prilikom deinstalacije uporedjivanjem snapshotova brise sve izmene koju su napravljene te je deinstalacija maksimalno temeljna.🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari