Šta je novo?

Koji TV? preporuka

Da li neko zna gde ima SONY-a od 68cm pa navise sem u SONY WORLD-u? Znaci interesuju me oni high-end, ali ne 16:9. Mislim da su modeli 29fx66 ili tako nesto. Eh da i koje su cene?

Hvala!

Bilo je ranije u "Scream"-u. Nazovesh ih,kazhesh koji te model zanima,i ako ga trenutno nemaju,naruche ga,i tu je za par dana.

drjackyll je napisao(la):
Da li neko zna gde ima SONY-a od 68cm pa navise sem u SONY WORLD-u? Znaci interesuju me oni high-end, ali ne 16:9. Mislim da su modeli 29fx66 ili tako nesto. Eh da i koje su cene?

Hvala!

Moj ortak je pre 5-6 meseci kupio nesto tako u nekoj radnji u Enjubu (preko puta bloka 30), samo moras da pazis posto ima jako puno radnji sa tv tamo. Izasao ga je dosta povoljno (odnosno povoljnije nego na drugim mestima), oko 70cm, flat, 100Hz (ne znam tacno cifru, nije mi u domenu interesovanja, ali mislim da je bilo 750-800€), ako te bas zanimaju pojedinosti mogu da se tacno raspitam.

eh covek vise ni TV ne moze kupiti bez "opseznih konsultacija".

Neflernis je napisao(la):

A da otvorimo "thread" o tosterima?
Kakve vishe volite,jednostrane(engleski tip),ili dvostrane(americhki)??:D

Neflernis je napisao(la):

Pa vidis, mozda ce neko da naleti na ovaj thread, pa ce videti da Stereo modeli kod nas nemaju nikakvog smisla, pa nece ni kupovati iste. Npr. ctp;

Za ljude koji su u dilemi koji TV odabrati,bilo je ovde i korisnih saveta.Josh kad bi Miroslav(koji je sve ovo i zapocheo,ako se ne varam) rekao za koji se tv na kraju odluchio,zaokruzhili bi celu prichu.

Jaka Faca je napisao(la):
Za ljude koji su u dilemi koji TV odabrati,bilo je ovde i korisnih saveta.Josh kad bi Miroslav(koji je sve ovo i zapocheo,ako se ne varam) rekao za koji se tv na kraju odluchio,zaokruzhili bi celu prichu.
nisam ja vise bitan u ovom treadu, nek posluzi ljudima koji ubuduce kupuju tv, pa nek procitaju par korisnih stvari...

i da, nisam ja ni trebao da odlucim koji tv, vec moji, ja samo predlazem a oni odlucuju

Mica je napisao(la):
...

Idi vidi u neku radnju da li se i na ostalim primercima tog TV - a javlja isti problem. Ako se javlja, onda zaboravi, ako ne, onda reklamiraj. Ako nece da ti uvaze sa tim adutima, zovi im trzisnu inspekciju, napravice im takvo ****** da ce da se okrecu.

Provereno......

Stvarno, imao si licno iskustvo, napisi nesto o tome ako nije tajna. Koji su brojevi telefona inspekcije, zlu netrebalo...

Uzgred, uzeh skoro Samsung 28D83N 70 dijagonale, i nije los za 330 evra, jedino cini mi se da mu malo vise pisti visokonaponski trafo. Ne znam da li je na mom primerku ili je serija takva, a mozda je i veliki TV za moju malu sobu ;)))

Nemojte da dozvolite da Vas ti (polukriminalci) sto drze radnje zezaju.

Nazad
Vrh Dno