drjackyll je napisao(la):Da li neko zna gde ima SONY-a od 68cm pa navise sem u SONY WORLD-u? Znaci interesuju me oni high-end, ali ne 16:9. Mislim da su modeli 29fx66 ili tako nesto. Eh da i koje su cene?
Hvala!
Neflernis je napisao(la):eh covek vise ni TV ne moze kupiti bez "opseznih konsultacija".
Neflernis je napisao(la):eh covek vise ni TV ne moze kupiti bez "opseznih konsultacija".
nisam ja vise bitan u ovom treadu, nek posluzi ljudima koji ubuduce kupuju tv, pa nek procitaju par korisnih stvari...Jaka Faca je napisao(la):Za ljude koji su u dilemi koji TV odabrati,bilo je ovde i korisnih saveta.Josh kad bi Miroslav(koji je sve ovo i zapocheo,ako se ne varam) rekao za koji se tv na kraju odluchio,zaokruzhili bi celu prichu.
Mica je napisao(la):...
Idi vidi u neku radnju da li se i na ostalim primercima tog TV - a javlja isti problem. Ako se javlja, onda zaboravi, ako ne, onda reklamiraj. Ako nece da ti uvaze sa tim adutima, zovi im trzisnu inspekciju, napravice im takvo ****** da ce da se okrecu.
Provereno......
Stvarno, imao si licno iskustvo, napisi nesto o tome ako nije tajna. Koji su brojevi telefona inspekcije, zlu netrebalo...
Uzgred, uzeh skoro Samsung 28D83N 70 dijagonale, i nije los za 330 evra, jedino cini mi se da mu malo vise pisti visokonaponski trafo. Ne znam da li je na mom primerku ili je serija takva, a mozda je i veliki TV za moju malu sobu 😉))
Nemojte da dozvolite da Vas ti (polukriminalci) sto drze radnje zezaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari