Ja iskreno ne bih nikada uzeo ni jedan od ta dva. Teslu smatram za nešto kvalitetniji TV.Treba mi mala pomoc oko TV-a. Treba da bude povoljan, a od stavki obavezno da ima wifi. Nesto sam gledo sta je dostupno po prodavnicama i naisao sam na Vox Smart televizor LED 32ADS314G i VIVAX Televizor 32S60T2S2SM. Koji bi od ova dva bio polja kupovina? Ili eventualno neki treci u toj cenovnoj kategoriji oko 130-150€, mora da ima wifi i da ga je moguce kupiti u radnji zbog garancije.
Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
Max dužina za cat 5, 5e, 6 I 6a je 100m. Kako je 30ak metara mnogo?Uf, to je baš velika udaljenost. I na LAN kablu ukoliko ne bude neki kvalitetan ćeš imati gubitak na kvalitetu signala obzirom na daljinu, a kamoli na WiFi ukoliko ga uopšte uhvati.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Alpha zaboravi, imam , resetuje se sam za vreme rada, wi fi očajan, sw spor do očajaDobio sam slike prostora tesko ce da ide busenje za kabl jer mora da ide preko dela koji nije "nas" a vlasnik toga dela nije tu duze vreme niti se tu moze uci. Jos sam malo gledao i zapazio ALPHA Televizor 32G7NHS SMART (Srebrni) LED, 32" (81.2 cm), 720p HD Ready, DVB-T/C/T2 za 16.000rsd i TCL Televizor 32ES560 SMART ( Crni) LED, 32" (81.2 cm), 720p HD Ready, DVB-T2/C/S2 za 21.000rsd. Kablovi ne bi bili problem imam dostupne kvalitetne. Vlasnica bi da da idealno 15-16k a max.21k.
Hvala na komentarima, pa u pitanju je tv koji bi sluzio ne cesto za pustanje nekog sadrzaja preko wifi to mi je bitno zbog kontrole jer cesto nece fizicki neko biti u blizini, ili da vidim da li postoji ipak mogucnost da se pogura net preko kabla. Mada mi je receno sto manje kablova, a mislim da je ruter udaljen od toga gde se zeli dobrano 25-30m sa 5,6 zidova izmedju mada cu tek sutra videti lokaciju.
How about H65B7100 ?
Kupuje mi se veliki tv a nemam para za ozbiljneee masine te dijagonale pa trazim neki kompromis![]()
How about H65B7100 ?
Kupuje mi se veliki tv a nemam para za ozbiljneee masine te dijagonale pa trazim neki kompromis![]()
panel moze biti 120hz, vise nema veze sa strujom jer ce i na 100hz u evropi raditi isto frekvencije ce se sinhronizovati na lokalnoj mrezi, ostalo je samo marketing i zastarelo poredjenje us vs eu jer proizvodjac moze da prodaje 120hz i u us i u eu, radice isto. TV program je ionako 30 ili 60/50hz, filmovi obicno 24hz ali za njih je tu bfi, interpolacija, procesor i td... Da li zna razliku izmedju fps i mhz ne znam jer se zbunio kada sam rekao da nema 100(120)hz materijala. PC (i monitori) je nesto drugo kao sto je navedeno u onom clanku na rtings.com i ko moze da iskoristi i zna zasta kupuje svakako je bolje 100hz,a i paneli bi trebali biti kvalitetnijiAli ne i presudno kao njegova izjava da se na 50hz mogu gledati samo staticne slike jer cim se slika pomeri ne vidi se nista. Moze se dosta procitati o ovome samo pazite da ne naidjete na temu u avsforums gde pricaju o monitorima i koriscenjem tv-a za monitor
![]()
Ja bih dodao 150e za noviji model sa novijim softverom, jos je malo i bolji.Nasao sam 75Ru7092 za 1050e,garancija onako u vazduhu na poverenje.Nov,fabricki zapakovan.
Negde ovde u temi sam procitao da su ove godine opet “spustili” serije na dole pa je novi Samsung TU8002 prepakovan Ru7102.Da li gresim?
75TU8002 mi se nudi pod istim uslovima za 1200e.
Nasao sam 75Ru7092 za 1050e,garancija onako u vazduhu na poverenje.Nov,fabricki zapakovan.
Negde ovde u temi sam procitao da su ove godine opet “spustili” serije na dole pa je novi Samsung TU8002 prepakovan Ru7102.Da li gresim?
75TU8002 mi se nudi pod istim uslovima za 1200e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari