Naručio sam 65xf9005 na KP. Ispao mi je 1600e (175k rsd). Najeftinije što sam našao u radnjama je 215k rsd (za keš, a za rate 270k rsd) ali u Gig***nu i, kao po njihovom starom dobrom običaju, nemaju ga na stanju i može doći za 10 dana, a tad već ističe ponuda za 5 godina garancije. Inače i tih 10 dana je upitno, prošli put sam čekao kafemat 2 nedelje umesto 3 dana i odustao i kupio u Tehno*****i. Čačanske ćerke firme altija su na 260k rsd, tako da su mi se "madjari" prosto ponudili. Inače domaće cene nemaju uračunate druge troškove održavanja računa, koji na 2 godine iznesu još oko 100e.
Nadam se da ću sa FALDom i 1000 niti da rešim probleme HDR10ke za narednih 5-6 godina i omasovljenja micorleda.
Još jedno pitanje za kraj.. HDR dodatno obara performanse grafike, ili ne utiče? Uzeh 2080ti, pa se nadam glatkom 4h hdr igranju![]()
Congrats, uzivaj! ja sam jako zadovoljan sa mojim [PC monitorom] 49XE9005 i koristicu ga dok ne stigne nesto self-emissive sto nema burn-in.
Najveci nedstatak je IMO sto nema gigabit Ethernet port.
HDR ne utice na performanse naravno. Za igre koristi Game ili Graphis mod, i pogledaj malo preporucena podesavanja za Cinema Pro/Home mod da bi iskoristio sve sto TV nudi.
https://www.ekupi.rs/Fox-LED-TV-32D...rice_click&utm_campaign=Eponuda.com&code=201e
Pozdrav ljudi... ovo smatram da je dobra ponuda s obzirom na cenu, android opciju i na besplatnu tastaturu i miš.
Planiram da naručim.
Neko vaše mišljenje?
Hvala!
Mislim da je loša opcija sada uzimati TV koji nije Full HD 1980*1080 sada se već kupuju 4K HDR tv-i...
Bolje dodaj malo novca i uzmi 40 inča full HD a android box možeš kasnije uzeti, skoro svi su bolji od ugrađenog androida....
https://www.ekupi.rs/Fox-LED-TV-40DLE172-Full-HD-432125.aspx
Ako ti je budžet ograničen bolje kupi ovaj, on ti izađe oko 185€ a 40 inča i Full HD....
Moj C7 ima godinu i dva meseca. Bez greške a bukvalno se ne gasi. Da izdrži jos 4 godine i ja zadoboljan, ko zna šta ce da izadje za 4 godine i u kojim veličinama.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ja sad uzeo 55icu. Koja podesavanja koristis sa normalan tv sadrzaj, sbb npr. ? I kakva je slika?Naručio sam 65xf9005 na KP. Ispao mi je 1600e (175k rsd). Najeftinije što sam našao u radnjama je 215k rsd (za keš, a za rate 270k rsd) ali u Gig***nu i, kao po njihovom starom dobrom običaju, nemaju ga na stanju i može doći za 10 dana, a tad već ističe ponuda za 5 godina garancije. Inače i tih 10 dana je upitno, prošli put sam čekao kafemat 2 nedelje umesto 3 dana i odustao i kupio u Tehno*****i. Čačanske ćerke firme altija su na 260k rsd, tako da su mi se "madjari" prosto ponudili. Inače domaće cene nemaju uračunate druge troškove održavanja računa, koji na 2 godine iznesu još oko 100e.
Nadam se da ću sa FALDom i 1000 niti da rešim probleme HDR10ke za narednih 5-6 godina i omasovljenja micorleda.
Još jedno pitanje za kraj.. HDR dodatno obara performanse grafike, ili ne utiče? Uzeh 2080ti, pa se nadam glatkom 4h hdr igranju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari