Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kodi, Emby, KalemSoft ili Plex.

Kolega, gde da nadjem KalemSoft ili emby, koji region da odaberem u LG content store?

Evo i prikaza problema. Očigledno da u folderu postoje 2 titla, LG ne daje mogućnost odabira titla u aplikaciji.

titlovi_lg.jpg

Prilozi

• titlovi_lg.jpg
    titlovi_lg.jpg
    313.6 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
Mislim da ih ne možeš naći u prodavnici. Možeš da ih preuzmeš sa sajta na računar pa onda prebaciš na fleš i probaj sa fleša da instaliraš.
Prevode preimenuj tako da umesto razmaka koristiš tačku ili crtu. Ime glavnog prevoda stavi isto kao i ime filma. Što se tiče izbora za kodiranje titlova izaberi istočnu ili centralnu Evropu ili probaj sve ponuđene opcije pa vidi gde ti pravilno učitava naša slova.

Poslednja izmena:
Šta je best buy sada za dimenziju od 43" - 50", ne treba da bude smart i ne treba wifi, ne treba usb, ne treba wifi?

Upotreba: 50% gledanje dvb-c Ikom digitalnih kanala (znači obavezno da ima dvb-c tuner a poželjno i dvb-t2), 30% Sony PS4 igranje (slim, ne pro), 20% filmovi preko PS4 ili android tv box uglavnom 720p rezolucije.

Mogu i radnje ali može i KP...

Nisi naveo koliko si spreman para da daš, ali na osnovu ovoga što si napisao, ako izbacimo Smart i 4K imaš prilično povoljne Full HD TV 43"-50" ali je problem što takve TV većinom prate i slabe karakteristike generalno. I nema više TV bez USB. :)

jel može mala pomoć u ovoj temi? :)

Potrebna pomoć,dvoumim se između dva modela lg 43lh 590 kod nas u radnji i lg 43 uh 603 preko mađara, imam Sbb d3 ,razdaljina 2,5-2,7m.Cena je ista.

Poslednja izmena:
Isto izgleda kao i na tom koji je full hd, sd kanali nista spec, ipak malo bolje od kablovske, hd je dobar, cesto gledam astru i zadovoljan sam; najbolji su mi filmovi sa usb koji su u 1080, tad je bas dobra obrada slike. Ako se dvoumis uzmi 4k, noviji je a nista ne gubis. Generalno bolji je 630v od 590v, ne znam zasto bas njega gledas

Vidim niko ne piše tamo u temi što sam okačio, kakva je kupovina onaj Samsung UE40KU6072 u poređenju sa LG 40UH630V?
Takođe me zanima u čemu je fora da LG 43" košta isto kao i 40" LG 43UH603V i LG 40UH630V

Takođe ako imate neku preporuku (da ima po radnjama pošto bih uzimao na rate) slobodno recite :)

Poslednja izmena:
Mislim da je od ta dva navedena bolji Samsung.

Neki argumenti? Nigde ne mogu da nađem testove ovih LG modela, a isto tako nigde po radnjama ne mogu da nađem da imaju oba modela na stanju pa da odem sa flashkom pa da na oba pusti isti snimak pa da uporedim :)

Šta znači oznaka "50 edge 50 direct" u karakteristikama displeja modela Lg 43 LH630v, da li je možda pametnije uzeti najbolji ful HD nego najslabiji UHD mislim na model 43 LH603V?

Neki argumenti? Nigde ne mogu da nađem testove ovih LG modela, a isto tako nigde po radnjama ne mogu da nađem da imaju oba modela na stanju pa da odem sa flashkom pa da na oba pusti isti snimak pa da uporedim :)

Za Samsung imaš recenziju ovde: http://hdtelevizija.com/2016/10/13/samsung-40ku6072-ku6000-uhd-lcd-tv-recenzija/
Recenzija za LG: http://4k.com/tv/lg-uf6400-review-4k-ultra-hd-smart-tv-43uf6400-49uf6400/

Šta znači oznaka "50 edge 50 direct" u karakteristikama displeja modela Lg 43 LH630v, da li je možda pametnije uzeti najbolji ful HD nego najslabiji UHD mislim na model 43 LH603V?

Navedene oznake se odnose na vrstu pozadinskog osvetljenja. https://www.quora.com/Whats-is-difference-between-edge-lit-LED-TVs-and-direct-lit-LED-TVs
Mislim da je bolje ići na bolji FHD ekran ukoliko ne želiš da potrošiš puno para i ukoliko ne gledaš mnogo filmove ili igraš video igre.

Poslednja izmena:
Zaustavljeno ažuriranje operativnog sistema Android Marshmallow na Android televizoru kompanije Sony - 1. marta 2017.

Odlučili smo da privremeno zaustavimo ažuriranje firmvera sistema Android Marshmallow, kako automatsko, tako i preuzimanje preko USB uređaja. Uzrok tome su neki tehnički problemi koji su se pojavili na tržištu sa prvim talasom ažuriranja.

Jasno nam je da je ovo ažuriranje iščekivano s nestrpljenjem, ali naš prioritet je da obezbedimo dosledan i uglađen doživljaj nadogradnje za sve korisnike.

Naši TV inženjeri neumorno rade na rešavanju tehničkih problema u vezi sa ovom velikom nadogradnjom za evropsko tržište i vratiće ažuriranje što je pre moguće. Međutim, to znači da nećemo moći da realizujemo prvobitni plan za prenošenje na sve televizore do 8. marta.

Ažuriraćemo ovu stranicu novim informacijama što je pre moguće. Da biste bili u toku i da biste lakše pristupali ovoj objavi, preporučujemo da postavite obeleživač na stranicu.

Hvala vam na razumevanju i žao nam je zbog neprijatnosti.

NAPOMENA: Ako ste već obavili uspešnu nadogradnju, ne treba da obraćate pažnju na ovu objavu.

da li je možda pametnije uzeti najbolji ful HD nego najslabiji UHD mislim na model 43 LH603V?

Ovo sam i ja hteo da pitam, razlika u ceni nije nešto preterana, ja sam nekako više išao na veću rezoluciju, ali pošto ću 90% vremena gledati hd materijal sa kompa, plus IPTV (arene) i youtube naginjem baš ka tom LG modelu. TV će se gledati sa sofe koja je maks udaljena 2.5m, ali bitniji su mi uglovi gledanja nego rezolucija. Kapirao sam da je sve 40+" must have 4k...ali više nisam siguran :S

Navedene oznake se odnose na vrstu pozadinskog osvetljenja. https://www.quora.com/Whats-is-difference-between-edge-lit-LED-TVs-and-direct-lit-LED-TVs
Mislim da je bolje ići na bolji FHD ekran ukoliko ne želiš da potrošiš puno para i ukoliko ne gledaš mnogo filmove ili igraš video igre.[/QUOTE].
Slične su cene ova dva modela 20 eura razlike.Da li je ovaj lh 630 bolji što se tiče Sd signala sa Sbb kablovske ?To ne može niko da zna?

Ma sve ja to kapiram, nego me samo zanima kakva su iskustva sa 40/43 ekranima i mts tv-om

Pozdrav

Doslo vreme da se kupi i drugi tv ,dvoumim se izmedju Sony KDL40RD450BAEP i SONY KDL40RD650BAEP
Ne igram igrice,tv mi sluzi za filmove,serije,sport,koji je po vama bolja kupovina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno