da video sam. mislim da je to bas preveliko, ali svejedno predlozi(te) sta ispunjava ove ostale kriterijume.novac nije limitirajuci faktor, ali ne bih ga ni bacao.dakle tv 40' sa odlicnim panelom i slikom.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Nisam.U madjarskoj sam nasao 55x8505c i taj sam narucio.Pitao sam coveka da li moze da mi proveri za cenu i za ova dva druga modela ali mi je rekao da ih nema na stanju.Kaze ima samo 55x8505c tako da nisam imao neki drugi izbor nego sam porucio 55x8505c.Da li si ove modele sa ovim specifikaijama nasao u istoj radnji? Istoj Zemlji? Obicno ovi sa 1000Hz su Nemci, 900Hz Austrija, Italija, a 800Hz Madjarska, Slovacka.
Pa i za moje uslove je prevelik tv ali se oko vrlo brzo navikne.Mogu ti reci da mi je pojeo sobu.:dFenomenalan TV, šteta samo što nije imao u nekoj verziji manjoj od 55" (recimo 48" ili 43") jer bez obzira što nije baš ni jeftin problem je što je za moje potrebe /uslove prevelik.
Nisam.U madjarskoj sam nasao 55x8505c i taj sam narucio.Pitao sam coveka da li moze da mi proveri za cenu i za ova dva druga modela ali mi je rekao da ih nema na stanju.Kaze ima samo 55x8505c tako da nisam imao neki drugi izbor nego sam porucio 55x8505c.
55x8507 sam video ovde kod nas u uscu u sony radnji.
A 55x8509 sam takodje nasao u subotici na oglasima ali ne znam gde je nabavljen tv.
Koliko sam citao razlika je samo u softverskom osvezavanju slike.
8505--800hz
8507--900hz
8509--1000hz.
Sad kolika je to razlika u kvalitetu slike ne znam.
Da li neko provereno zna da li je tačno da Sony KDL48R550CBAEP ima problema sa puštanjem MKV fajlova i da ne podržava DTS zvuk?
@majstorslo , da li mislis da je bolji izbor LG 40UF695V od:
Panasonic TX-40CS630E
Sony KDL43W755C
Samsung 40J6300
Vidim da ima dosta pozitivnih komentara, moram da odlucim za 2 dana inace to kasnije ide u nedogled.
Ne bih da prelazim cifru od 550e, jer to uvek krene da dodam jos 5o.
Ponavljam, nebitna smart funkcija i USB.
Ne vredi, ne mogu sam da se snadjem! Pokusao sam ali mi ne polazi za rukom.
Ovaj panel, onaj panel, ovde ima zatamnjenja a tamo nema, ova serija je dobra a ona nije...Milijardu tehnickih informacija, hiljade pitanja za preporuku a preporuka minimalno.
Hajde da pokusam...
Budzet : 50-65K ( ako bas zafali neki dinar za dobru preporuku onda do 70K )
Gledali bi tv program ( SBB ), zatim stream sa interneta ( + browsing ), gledali filmove sa kompa i USB-a a gaming je minimalan ( Pro Evolution Soccer, neke decije igrice, eventualno World Of Warships, u principu nista hardcore )
3D nas ne zanima, ugao gledanja nam je bitan ( gledanje iz lezeceg polozaja ), full hd, dobra slika, dijagonala 40,42,43 i vise mi nista ne pada na pamet.
Iskljucivo domace radnje, sljamsung bih voleo da izbegnem koliko god je to moguce.
Neki predlog?
@majstorslo , da li mislis da je bolji izbor LG 40UF695V od:
Panasonic TX-40CS630E
Sony KDL43W755C
Samsung 40J6300
Vidim da ima dosta pozitivnih komentara, moram da odlucim za 2 dana inace to kasnije ide u nedogled.
Ne bih da prelazim cifru od 550e, jer to uvek krene da dodam jos 5o.
Ponavljam, nebitna smart funkcija i USB.
Fenomenalan TV, šteta samo što nije imao u nekoj verziji manjoj od 55" (recimo 48" ili 43") jer bez obzira što nije baš ni jeftin problem je što je za moje potrebe /uslove prevelik.
Majstorslo,da li je pametnije dodati jos malo para i uzeti TX-40CX670E,i u cemu je razlika izmedju TX-40CX670E i TX-40CX680E,posto gledam ,a ne vidim neku bitnu razliku.
Što se tiče specifikacija nema razlike.Vjerovatno ide za različiti trg.
Majstorslo,reci mi,posto vidim da je TX-40CS630E,nestao iz svih prodavnica,da li je TX-40CX670E podjednako dobar izbor za gledanje filmova i sport,i da li ima neki minus u odnosu na TX-40CS630E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari