Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene taj smart tj webos deo tv-a ni ne zanima. Ja bi najvise voleo kada bi mogao da uzmem Dubm a ne smart tv :)
Za smart deo imam Android box koji savrseno radi.

Znaci po tebi kvalitet slike (kablovksa i hd video materija) na ok nivou za te pare?

Pozdrav, listam prethodnih 20ak strana i zbunjen sam i dalje, nema nekih konkretnih odgovara koji me zanimaju. Uglavnom, sta je, po vama neki best buy u rangu od 800-1000e ? Oko 42 inca tv

Sto je najgore ja sam ubedjivao zenu da treba da uzmemo taj ali gde god da sam je odveo da ga vidi pustali su neki demo koji nije bio 4k i slika je bila uzasna i nikalo nisam mogao da proguram toliko para. Iako su nam i njeni i moji davali koji euric da kipimo ali ni oni nisu znali koliko je to para za tv. Nikako mi se nije dalo da nahvatam neki dobar demo da nas oduva. i na kraju uzmemo 55lb650 na nekom popustu kao zadnji komad. Zadovoljan sam ali i dalje postoje decije boljke web os-a.

Sto je najgore ja sam ubedjivao zenu da treba da uzmemo taj ali gde god da sam je odveo da ga vidi pustali su neki demo koji nije bio 4k i slika je bila uzasna i nikalo nisam mogao da proguram toliko para. Iako su nam i njeni i moji davali koji euric da kipimo ali ni oni nisu znali koliko je to para za tv. Nikako mi se nije dalo da nahvatam neki dobar demo da nas oduva. i na kraju uzmemo 55lb650 na nekom popustu kao zadnji komad. Zadovoljan sam ali i dalje postoje decije boljke web os-a.

bar da je samo do web os-a a dse?
ja sam 3 42jke morao da vratim zbog dse-a.

Zasto LG?Crna mu je uzasna, plus ima glow.IPS nije za tv nikako.

Ma šta pričaš gluposti..
Ja neznam kakvi su kod vas u srbiji tvji. Ali kod mene u sloveniji uglavnom svi tvji su dobre kvalitete.
Ili je to philips,lg sony,samsung itd..
Šta se tiče ips panela,su sasvim dobri.Kontrast kod s-pva panela nek bi bio bolji.Ali važno je samo procesiranje slike i tu su philips ,lg i sony bolji napram samsunga.
Onda su svi tvji osim samsunga slabi.Jer svi tvji osim samsunga uglavnom imaju ips panele.Samsung i lg su najbolji kao cjelovit tv.A ako tražiš tv sa dobrom slikom onda su svi koje sam napisao odlični.
Lp.

Drugari, planiram da kupim TV i listao sam ponudu po nasim radnjima i nasao ova 3 modela koja su mi zanimljiva :

1. Samusng UE40H6400
2. LG 42LB650V
3. Panasonic TX-42AS650E

Sva tri modela su 3D i smart, razlika u ceni izmedju njih je nekoliko hiljada. Da li neko ima neki od ovih modela, da podeli iskustva sa mnom ili da mi da svoj savet koji model je najbolji, jer kad kupujem, kupio bih najbolje sto mogu za taj novac. Naravno, ako neko ima jos neki model koji misli da je bolji, slobodno neka predlozi. Hvala puno na pomoci :)

Ima li LG 32LB5610 DVB-C tjuner i LAN port. *** narucio sam TV, a na sajtu LGa *** nisu tacne imformacije, sve razlicito iz vise izvora. Koji bedak, ocekivao sam i LAN ali su me zayebali.

Za šta ti treba tv.?Ako tražiš kompjuter onda samsung,ako tražiš tv z gledanje onda panasonic ili lg.
Ovaj panasonic je ionako najbolji,jer ima več 200hz panel.
Nadam se ,da ti koriste ove informacije.

Za šta ti treba tv.?Ako tražiš kompjuter onda samsung,ako tražiš tv z gledanje onda panasonic ili lg.
Ovaj panasonic je ionako najbolji,jer ima več 200hz panel.
Nadam se ,da ti koriste ove informacije.

Pa trazim prvenstveno za gledanje filova i serija, ali planiram i da koristim smart funkcije tv-a. Sve u svemu, voleo bih da tv bude korektan u svemu. Citao sam po raznim forumima da je samsung bolji u smart funkcijama i da mu je bolja 3D funkcija u odnosu na LG, dok LG ima bolju sliku u zavisnosti od ugla gledanja (ako se ne gleda frontalno). Za Panasonic nisam nesto previse nasao, osim kao da je slabiji u odnosu na ova 2 modela. Sad sta je od toga tacno :D. Znaci mi svaka informacija jer ne mogu jos uvek da prelomim :)

Onda ako trebaš za sve onda samung..
Slika ti je najbolja na panasoniku,jer ima 200hz panel.Dok ima lg i samsung 100hz panel.
IPS panel je bolji napram S-PVA što se tiče kvaliteta slike.
Toliko za informaciju.

Cuo sam da kod nas ovi LGevi nemaju IPS panel, tako da se ne lozimo.

Ako mene pitas TV treba za gledanje TVa uglavnom. Jos neka veza sa kompom preko HDMI i LANa ne bi bila na odmet. I to je to. Znaci kvalitet ekrana tj. slike je u prvom planu. Ne treba mi milion opcija koje necu nikad koristiti.

Oda uzmeš philips, sony ili panasonic.Nemaš šta pogriješit što se tiče kvalitete slike.
Ovi imaju svi ips panele.Ja sam uzeo philipsa i kažem ti vrhunki kvalitet slike.
A što se tiče lg ne znam kako je kod vas.Kod nas imaju u glavnom svi lg tv ips panele.
Toliko za informaciju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno