Ma znam, nego čisto da napomenem, tu su negde u istoj klasi.Da, ali gore nije rec o tom modelu, vec LN5400.
Jel se ovaj porez koji podizu sa 8 na 20 posto odnosi i na televizore? Ako neko zna zasigurno posto nigde nema konkretnih podataka...
Pobrkao je. Jeste sa 8 na 10, a na TV je vec bilo 20, ako se ne varam, tako da...
Uzeo bih neki lcd/led od 39" 40" 42" mislim da mi je 32" malo...E sad pitanje koji je najbolji a da je pritom i povoljan tj sto povoljniji best buy, mislim da uzmem negde na rate na cekove, hteo sam one iz Madjarkse ali mi je lakse ipak na rate..
Uzeo bih neki lcd/led od 39" 40" 42" mislim da mi je 32" malo...E sad pitanje koji je najbolji a da je pritom i povoljan tj sto povoljniji best buy, mislim da uzmem negde na rate na cekove, hteo sam one iz Madjarkse ali mi je lakse ipak na rate..
Potreban mi je savet u vezi kupovine TVa , planiram da pazarim od trgovaca koji donose robu iz Madjarske(moze i ovde neko misljenje , iskustva , grarancija...), dvoumim se izmedju LG42LN5400 i SAM42F5000(imam ih za oko 400e). Takodje bih zamolio za misljenje LG32LN5400 ili SAM 32F5000(oko 300e). TV ce se koristiti za gaming , gledanje SDi HD sadrzaja, najvazniji mi je kvalitet slike i dobar odziv za gaming, ostale stvari su mi manje vazne. Hvala!
Pogledah kod druga samsung UE32F5000AW. Nameravao i ja da kupim...
I nije mi nesto bas jasno..
Prikljucen je na sbb, i primecuje se kako se ostrina menja..
Kao da proba da fokusira non stop, cas ostro pa mutnije malo.. Da li je to nesto zbog prijema ili neka opcija u podesavanju?
...
Da li je tako i kod ostalih ekrana u ovom cenovnom rangu..?
Upravo porucujem 42 f5000 za 420e ukoliko me neko od vas ne odvrati da treba da doplatim 50e i uzmem 42LN570S.
U sustini mi treba za xbox i za filmove sa usb/hdd...
Smart me ne zanima niti 3D, bitno je da je min 42 i max 500e.
Pozdrav
A on ima onaj motion-sta-god uvek ON kako sam procitao na par stranica nazad, i nekom to moze da se se ne svidi, al mislim da bih u svakom slucaju isao na jaci model jer je razlika 40e, zanimljivo je da svi madjari imaju usaglasene cene i svima je fixna, niko nece da spusti 42LN570S na 450e, mada ni ja ne zurim nigde jer i ovako sutra ne moze da se salje pa cu videti do ponedeljka konacno koji cu uzeti...
@kloshar Vidis nisam ni video da nema mrezni konektor, opet nije to neka mana, al 42LN570S ima wifi u sebi i SMART je, sto ce mi verovatno biti zanimljivo par dana al ajde, tako da za sada naginjem na LG al videcu jos, procitacu koji review to ponedeljka...
Reci mi kakav je sa reprodukcijom videa sa usb-a ili hdd-a, otvara sve standardne formate? Prevodi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari