Opet, ako nisi gadljiv na oled, ne postoji lcd koji moze da prismrdi b9, c9 modelima, cak je i q90 dosta losiji.
Ja sam na kraju uzeo QE65Q82RATXXH . Baš malo informacija ima o ovom modelu.
Ako se neko bude interesovao, razlika u odnosu na susedne serije je što nema connect box, ima jedan (one remote) daljinski i za nijansu drugačiji nosač u odnosu na serije Q80 i Q85, a bio je jeftiniji od Q85 pa sam se odlučio za njega (Q80 ne znam koliko je kod mađara pošto nema cena na KP).
Jesi li zapamtio cenu mozda?
55C9 169k.Jesi li zapamtio cenu mozda?
Ne baš, 43UM7100 sa 5 godina garancije je manje od 40k, nema ga nigde ni blizu za te pare, ovo mi je upalo u oko jer je neko ovde pre par dana pitao za tu veličinu.Цена на акцији у Техноманији и Гигатрону је већа од нормалне цене у WW.
49'' WW кошта као 43'' у другим радњама.
Radim u ovom domenu tako da znam kako je. https://www.lg.com/rs/5-godina-bez-brige-promocije/index.jsp evo ti na sajtu, nema te nove promocije. Zato kazem samo od ovog dobavljaca i njima se na mail salje registracija.Meni rekoše da se na LG sajtu radi registracija proizvoda i potom se stiče pravo na produženu garanciju.
I prošle godine je tako bilo.
Može li i za mene neka preporuka za TV, ali u malo nižoj klasi od bench standarda? 300-400eur. Domaće, mađari...
Mora da bude LG, dijagonala 43".
Pretpostavljam da i nema nekog posebnog izbora sa obzirom na zahteve, ali ne bih da uzmem prvi koji ispunjava uslove.
Pa bilo koji lg od mađara. Razlike u ceni su i dalje vidljive.Može li i za mene neka preporuka za TV, ali u malo nižoj klasi od bench standarda? 300-400eur. Domaće, mađari...
Mora da bude LG, dijagonala 43".
Pretpostavljam da i nema nekog posebnog izbora sa obzirom na zahteve, ali ne bih da uzmem prvi koji ispunjava uslove.
Neka ja cena veća i 50€, 10€ po godini garancije - smešno, 5god. fabričke garancije kod nas uvek bolje.Mađari ne daju 5 godina.
20e razlike je, a dobiješ 5 godina garancije.
Lud je onaj koji uzme od madjara.
U pravi si ...delimičnoRadim u ovom domenu tako da znam kako je. https://www.lg.com/rs/5-godina-bez-brige-promocije/index.jsp evo ti na sajtu, nema te nove promocije. Zato kazem samo od ovog dobavljaca i njima se na mail salje registracija.
43um7100 malo ispod 400e. 5 godina garancije.
Neka ja cena veća i 50€, 10€ po godini garancije - smešno, 5god. fabričke garancije kod nas uvek bolje.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari