Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje za F seriju, 32 inca.
Bitna mi je kvalitetna slika za tu dijagonalu i da moze kvalitetno da pusta filmove sa eksternog diska preko Usb-a i kompa preko mreznog kabla. Da li svi modeli to ispunjavaju tj sta od karakteristika da gledam prilikom odabira jer bih da izbegnem seckanja, treperenja ili kasnjenje zvuka. Znaci ostale smart funkcije mi nisu bitne.

i ja sam uzeo f5500 ali 42", kada pustas film titl treba da nosi isto ime kao i film, da se nalazi u istom folderu i po mogucnosti bez tackica, crtica i slicnih karaktera u nazivu jer i to nekad pravi smetnju

reprodukcijom slike sam zadovoljan, jedino mi zao sto sa ovog sajta sa kojeg sam mislio da pustam stream utakmica ima slika ali tona nema, dok sa 1-2 stranice na kojima se moze gledati film trazi mi javu a koliko sam vidio u samsung apps nje nema :(

Imam nedoumicu...da li su televizori Philips 32PFL4258H i 32PFL4258H/12 isti modeli ili ima razlike? Šta označava #12 u nazivu drugog modela. Interesuje me jer sam se odlučio za kupovinu od prodavca na KP gde je cena 32PFL4258H-430e a u Tehnomaniji sam našao 32PFL4258H/12-64 990 din...ima li razlike ova 2 modela?

Imam nedoumicu...da li su televizori Philips 32PFL4258H i 32PFL4258H/12 isti modeli ili ima razlike? Šta označava #12 u nazivu drugog modela. Interesuje me jer sam se odlučio za kupovinu od prodavca na KP gde je cena 32PFL4258H-430e a u Tehnomaniji sam našao 32PFL4258H/12-64 990 din...ima li razlike ova 2 modela?
Dodas jos 20 - 30 eur i kupis 42F5000. Philips serija 3 i 4 izbegavati u sirokom luku. Od panela do same izrade kucista 100% kinez.

Oznaka za region, odnosno Evropu, moj savet je LG ili Samsung... eventualno Panasonic.

Trilema:
LG 42LM620
LG42LM640
Samsung 40F6400 (ili eventualno 6500)

Dakle, koji bi izabrali i zasto?

Zelim da kupim 40" ili 42", samsung obavezno, cena ne preko 600e. Jel imate neke preporuke? Wifi, moze a ne mora, jer imam laptop sa hdmi... 100Hz obavezan. I mozda onaj novi tuner, ne znam oznaku.

Drugari, treba mi tv.
3D me ne interesuje.
Sto veca dijagonala, gledao bi se SBB ( sport ), HD filmovi sa kompa, pomalo igre, surf sto znaci da bih ga koristio I kao monitor.
HDMI kablom bih povezao ALI zeleo bih da izbegnem kablove vec putem wifi-ja da ga povezem sa kompom ( ako je tako nesto uopste moguce ? )
Budzet mi je 900€

Drugari, treba mi tv.
3D me ne interesuje.
Sto veca dijagonala, gledao bi se SBB ( sport ), HD filmovi sa kompa, pomalo igre, surf sto znaci da bih ga koristio I kao monitor.
HDMI kablom bih povezao ALI zeleo bih da izbegnem kablove vec putem wifi-ja da ga povezem sa kompom ( ako je tako nesto uopste moguce ? )
Budzet mi je 900€

Imas Samsung 46F6200 za ~700e, preko "Madjara" naravno ...postoji i 50' verzija, ali ne znam da li dovlace i to

Drugari, treba mi tv.
3D me ne interesuje.
Budzet mi je 900€

Imas Samsung 46F6200 za ~700e, preko "Madjara" naravno ...postoji i 50' verzija, ali ne znam da li dovlace i to

Ima 46f6500 za 800e.

Konačno i ja uspeo da se iskombinujem za neki novi televizor, pročačkah oglase na KP i kao super povoljno mi je delovalo par oglasa za Samsung 40EH5000 - oko 360-380e. Pozvao, međutim niko ga nema na stanju niti će moći da ga nabave, a kao po pravilu svi za iste pare ti odmah ponude Philips za koje sam ovde pročitao dosta kritika, pogotovo sa titlovima prilikom puštanja materijala sa USB-a, a to mi je realno i najvažnije da sve bude ok.

Imate li ideju da li negde još može da se nađe taj Samsung za te pare, a ako ne, šta drugo da se juri za oko 400 jura?

Nesto mi nije jasno. Da bih povezao tv i komp wireless putem radi pustanja sadrzaja sa kompa, bilo to igre ili filmovi, sta mi je tacno potrebno od opcija? wifi, ethernet ili allshare tj dlna? Nista ja tu ne kapiram a hocu po svaku cenu da se resim kabla na relaciji tv - komp. Hajde neko da mi nacrta i oboji. :D

Drugari, mišljenje o LG 42LA620?
Najviše bi se koristio za Lelekom IPTV, pa me interusuju iskustva vezana za sliku (sa i bez HD rezolucije)...sport, utakmice, filmovi. U specifikacijama piše da podržava skype ali nisam video da TV ima kameru, pa me interesuje da li se ona kupuje posebno ili dolazi uz TV?

Najviše bi se koristio za Lelekom IPTV, pa me interusuju iskustva vezana za sliku (sa i bez HD rezolucije)...sport, utakmice, filmovi. U specifikacijama piše da podržava skype ali nisam video da TV ima kameru, pa me interesuje da li se ona kupuje posebno ili dolazi uz TV?

Svaki LG Smart televizor ima SKYPE i da stavimo vise tacku na to. Osma serija ima pop up kameru dok 6 i 7 nemaju, znaci mozes da dokupis kameru koja mora biti LG'eva (AN-VC300 i VC400) odnosno hd i full hd. Sto se tice modela koji si naveo u pitanju je direct led IPS LCD panel koji sudeci po svemu nije los sa ulozen novac. Ukoliko ne zuris sa kupovinom po nezvanicnim informacijama trebalo bi da opet od oktobra daju 5 god. garancije od LA660 pa navise. Sve u svemu neces pogresiti jer je svakako preporuka za taj cenovni rang.

Pozdrav !

Konačno i ja uspeo da se iskombinujem za neki novi televizor, pročačkah oglase na KP i kao super povoljno mi je delovalo par oglasa za Samsung 40EH5000 - oko 360-380e. Pozvao, međutim niko ga nema na stanju niti će moći da ga nabave, a kao po pravilu svi za iste pare ti odmah ponude Philips za koje sam ovde pročitao dosta kritika, pogotovo sa titlovima prilikom puštanja materijala sa USB-a, a to mi je realno i najvažnije da sve bude ok.

Imate li ideju da li negde još može da se nađe taj Samsung za te pare, a ako ne, šta drugo da se juri za oko 400 jura?
Naslednik EH5000 ti je F5000, a u tom nekom cenovnom rangu ti je jos LG LN5400.

Aj nek pusti neko privatnu za lika preko kog uzimate televizore sa kupujemp. Koliko sam ja nesto gledao, za 300e (suma kojom ja trenutno raspolazem) moze se uzeti sledece: Samsung 32F4000, 32F5000, Philips 32PFL3158, LG 32LN540b... Koristio bi se u praru sa IPTV.

Aj nek pusti neko privatnu za lika preko kog uzimate televizore sa kupujemp. Koliko sam ja nesto gledao, za 300e (suma kojom ja trenutno raspolazem) moze se uzeti sledece: Samsung 32F4000, 32F5000, Philips 32PFL3158, LG 32LN540b... Koristio bi se u praru sa IPTV.
Uzmi 32F5000. Odlican TV. Philips serije 3 koristi no name (kineske) panele koji su blagi uzas, a i kod LG-ja LN540 slika je katastrofa.

sigurno LG

Sem ako planirash da gledash filmove sa USB, onda samsung (ako je istinit navod iz druge teme)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno