Šta je novo?

Kućna multimedija Koji TV izabrati

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

obren24

Poznat
Učlanjen(a)
07.09.2019
Poena
42
Pozdrav ljudi, gledam da zamenim svoj TCL C715 i nasao sam par modela koji mi se svidjaju, pa me zanima vase misljenje i sta bi vi uzeli

1. TCL 65C735 - 90.000
2. Hisense 55U8HQ - 90.000
3. Hisense 65U7HQ - 75.000

Ovo sam ja nasao da mi je privuklo paznju, uglavnom bih koristio za gaming, filmove itd. Gledam na neko daljini od 1.5m do 3.5m zavisno gde sednem.
Ako neko ima iskustva sa nekim od modela bio bih zahvalan. Naravno ako znate za neku bolju ponudu do 100k dobrodosla. Trenutni tv mi je 50 inca, nisam imao veci pa nzm sta bih pre jurio.
Bitno mi je da je 120hz.

Uzmi C4, podrzava DTS :)

Gledam po netu, G4 je bolji podosta od C4. Skuplji 250e. Kod madjara..

Šta možemo uvrstiti u "BestBuy" kategoriju sa 65"?

Gledam da uzmem nov TV za dnevnu sobu, 65" je ostavljeno mesto za TV.
Upotreba: Gledanje filmova, YouTube, muzički spotovi
Očekivanja: Pristojan panel (dobar kvalitet slike - ništa premium), dobra brzina operativnog sistema, i najbitnije - pouzdan!
Jednom rečju, najbolje uloženo/dobijeno.

Hvala unapred!

Imaš u Gigatronu na akciji TCL 65C765 za 93329 din ili na KP za 80000 din...
Razmisli da li se isplati zbog garancije - Gigatron 5 godina, KP 2 godine.
Pritom na KP cenu treba dodati poštarinu/otkup... :)

Zdravo, treba da uzmem tv danas/ ili sutra:
55C643 je model iz 2023. (41999 rsd)
55C655 iz 2024. (44439 rsd) razlika je 2500 rsd

Zanimljiv je i model 55V6B, običan LED (35549 rsd)

Da li je najbolje ići na 55C655?, odnos uloženo/dobijeno?
Ili nešto drugo?

• Budžet do 45000 rsd
  • uglovi gledanja - gledaće se pravo prema ekranu, ne iskosa.
  • sadržaj gledanja - TV, striming platforme (Netflix, itd.), možda sadržaj sa torrenta, prevashodno filmovi/serije i manje sportski sadržaj, igrice ne igram.

Pozdrav društvo,
danima već ne mogu da izađem na zelenu granu što se izbora TVa tiče, pa sam rešio da molim za pomoć.
Elem, dvoumim se oko Phillips-ovih modela:

E sad, naravno, čim mi je oko ugledalo OLED automatski mi je to bio prvi pik, ali kad sam počeo malo dublje da "proučavam" nekako mi nije baš bilo jasno da je toliko jeftiniji od OLED modela drugih proizvođača (LG, Samsung). Generalno mi nije toliko bitna razlika da li ću uzeti 55'' ili 65'', ali bih za te pare ipak da uzmem najkvalitetnije što može. Čak sam ovde na Benchmark-u gledao i review za taj OLED i vidim da je i njima blaga nepoznanica i da ga svrstavaju u "jeftinu varijantu OLED" i da navode da je "loš zvuk".

I naravno, zbog svega navedenog i nakon toliko razmišljanja i "proučavanja" sam sad došao u onu situaciju da više stvarno nemam pojma šta je pametno uraditi.
Zato molim za mišljenje nekoga ko se razume više ili je imao iskustva sa ovim modelima. Takođe, i svaka preporuka u tom cenovnom rangu (do 100.000 din) je dobrodošla.

Unapred hvala

Vrh Dno