Šta je novo?

Koji translator?

• Začetnik teme Začetnik teme radax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Potreban mi je program za prevođenje tekstova koji mora da podržava Engleski, Italijanski, Nemački, Grčki i Ruski jezik.
Na netu mi to relativno dobro odrađuje SYSTRAN, ali nigde ne mogu da ga nađem na CD-u... Da li ga neko ima, ili ima preporuku za neki sličan?

Mozda Oddin Dictionary. Ima podrsku za nekoliko jezika, mada nema bas neki pozamasan fond reci 🙁

Imam ga... i ponekad ume da posluži, ali često su dobijeni rezultati veoma čudni :eye:

Treba mi nešto ozbiljnije.

Ajmo ljudi.. nije valjda da kod nas niko ne koristi tako nešto?

Dakle, treba mi informacija šta koristite za prevođenje i gde se može nabaviti ctp;

L&H Power Translator Pro ne prevodi grcki i ruski a za ostale je solidan (tako barem kazu) a za nabavku ne mogu da ti pomognem jer ne znam ko ga "zastupa" 🙂 u YU

Ja koristim Word Translator v1.0. To je programcic iz `93. Ne znam ni odlakle mi vise.Jezici UK English, US English, French, German, Spanish.Prevodi u oba smera.Tebi ne radi posao jer nema Ruski,Grcki i Italijanski.Odlican fond reci.Koristim i Webster, koji je ubica!

radax je napisao(la):
Potreban mi je program za prevođenje tekstova koji mora da podržava Engleski, Italijanski, Nemački, Grčki i Ruski jezik.
Na netu mi to relativno dobro odrađuje SYSTRAN, ali nigde ne mogu da ga nađem na CD-u... Da li ga neko ima, ili ima preporuku za neki sličan?
Koristim Babylon Translator 4.0. Može da radi i on-line. Podesi se recimo da srednji klok na reč u tekstu i odmah izlazi prevod u malom prozoru. Znači pokreneš program i u toku čitanja teksta samo klikćeš na reči i odmah dobiješ prevod. Na sajtu je velika baza raznih rečnika tako da digurno ima to što ti treba. Ja koristim englesko-srpski u oba pravca. Postoji i opcija pravljenja sopstvenog rečnika od tebi nepoznatih reči kao i opcija "say it" pomoću koje ti ljupki glasić (neka Mery) izgovara tu reč.Ovo poslednje radi samo za engleski.Treba samo naći patch za registraciju jer u protivnom ti se često pale reklame koje dosta ometaju rad. Svi koji su ga videli kod mene kako radi poželeli su ga odmah.

Nazad
Vrh Dno