Šta je novo?

Koji televizor posedujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Gizmo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tip tehnologije televizora koji posedujete

• Ukupno glasača
    249

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
645
Mislim da nije bila ovakva tema. Dakle koji tv imate: tip tehnologije, proizvodjac, model,velicina.
Bilo bi i veoma pozeljno da se okaci slika televizora u kucnoj upotrebi da vidimo kako to izgleda. Postavicu i anketu da bi videli koji tip tehnologije clanovi bencha najvise poseduju.
Znaci glasajte za ono sto posedujete a ne sta bi ste voleli da imate. Pre nego sto glasate barem dajte informacije o televizoru, slika je pozeljna ali nije neophodna.
Evo ja cu prvi: LCD, Samsung, A656 , 40 inch

Prilozi

• DSCF1633.webp
    DSCF1633.webp
    252.7 KB · Pregleda: 193
Poslednja izmena:
Panasonic 42PX8ES

Poslednja izmena:
trenutno crt dok ne stigne plazma

Cemu nova tehnologija ako je signal jos matori analogni? Kao Ferari da teras po njivi. Kod mene ce biti prvo signal onda novi TV. Ovo sto mi sad salju bolje izgleda na debeljku nego na vecini novijih televizora.

PS: ko ima visak para i blue-ray uredjaj sa gomilom video materijala, nek ignorise ovaj post.

Imam LG monitor sa TV tuner-om - 22". Sasvim dovoljno za mene

Poslednja izmena:
samsung 40" 686

Cemu nova tehnologija ako je signal jos matori analogni? Kao Ferari da teras po njivi. Kod mene ce biti prvo signal onda novi TV. Ovo sto mi sad salju bolje izgleda na debeljku nego na vecini novijih televizora.

PS: ko ima visak para i blue-ray uredjaj sa gomilom video materijala, nek ignorise ovaj post.

pa ko jos gleda dnevinik istinu izazov detekor lazi i kako se vec zovu debilne emisije u nasoj zemlji

blu ray player sto cita sve moguce cak i mkv moze da se nadje za 100 evra
internet je prepun Hd materijala
tako da bih ja licno pre reko : cemu tv signal ?

pa ko jos gleda dnevinik istinu izazov detekor lazi i kako se vec zovu debilne emisije u nasoj zemlji

blu ray player sto cita sve moguce cak i mkv moze da se nadje za 100 evra
internet je prepun Hd materijala
tako da bih ja licno pre reko : cemu tv signal ?

Izgleda da neki ljudi nisu culi za discovery, trke formule 1, sportske dogadjaje... inace im nebi pod pojmom televizije padale na pamet nebuloze. Obicno ne reagujem ovako, ali TV mi obicno upaljen zbog klinaca na Ultri, a razdrazi me samo pominjanje emisija koje si naveo, a kamoli da ih gledam.

Uostalom obrati paznju na prethodni PS.

Poslednja izmena:
Upravo to. Biram sta cu da gledam.Nadjem sta mi treba i to skinem. Iptv mi sluzi jedino za Discovery, National geographic i jos par kanala. Nase kanale ni ne gledam uopste jer nemaju sta da ponude.

Izgleda da neki ljudi nisu culi za discovery, trke formule 1, sportske dogadjaje... inace im nebi pod pojmom televizije padale na pamet nebuloze. Obicno ne reagujem ovako, ali TV mi obicno upaljen zbog klinaca na Ultri, a razdrazi me samo pominjanje emisija koje si naveo, a kamoli da ih gledam.

Uostalom obrati paznju na prethodni PS.
To su 1% televizijske ponude a i to sve( ne bas sve ali veceinu) imam preko interneta mnoooooooooooogo kvalitetnije nego na televizji.

mene razdrazi kad je neko kaze sta ce ti full hd televizija kad kod nas nema hd kanala(ima od skroo jedan provajder 2-3) .
Kako sta ce mi.Pa krcat internet sa hd materijalom.brzoine su se koliko toliko unormalile tako da ... 🙂

no ovo je off pa necu vise o tome

Poslednja izmena:
TH-42PY80P

za par dana godinu dana archenja 😛

Samsung T240 + Terratec Cinergy 400 TV

od slika samo ova iz prvih dana koriscenja 😀

Poslednja izmena:
Toshiba lcd XV42PG full HD:smoke:

Panasonic TH-42PV80 (jos uvek biram gde da je okacim obzirom da je soba golema)

Prilozi

• panasonic TH-42PV80.webp
    panasonic TH-42PV80.webp
    46.3 KB · Pregleda: 194
2 x CRT Samsung, 72cm, jedan 100Hz, drugi 50Hz (nema razlike između te "hercaže").

Ne planiram kupovinu Plazme/LCDa.

Za sada CRT Toshiba 72cm 100Hz... Kada je običan SD materijal u pitanju (dakle TV program), nikakav LCD/PLAZMA mu još ne može prići na kilometar... Mada istini za volju, kada se DVD-jevi gledaju, bilo bi lepo da je 16:9 formata... Ali na tržištu nema ovako dobrih CRT-ova tog formata i dijagonale. 🙁

HD (.mkv) materijal trenutno gledam na računaru, na 24" LCD-u...

Kada lepša polovina odobri, a parice se skupe, biće valjda i neki 32-37" LCD...

Poslednja izmena:
SAMSUNG 225MW. 22", TFT.

Poslednja izmena:
^
Pa ti si im povecao potraznju pa su morali da dignu cene 😀

^
Ma gde sam im povecao, kad su mi doneli tv, ovi momci sto su ga isporucili pitaju me - druze jesi ti kupio ovaj tv? Ja reko - da. Bate koji si ludjak, ovo je zvanicno najveci TV koji smo ikada igde isporucili :d. Ja reko - lozi te me!? Oni kao - ma batice kunem ti se. Ovoliki tv mi bar nismo imali prilike igde da isporucimo - ovo kupuju samo ludjaci. . Jedva ga namontirashe, morao sam ih potplacivati litrima piva 🙂..

E sad, ako lazu mene - i ja lazem vas 🙂.. Jel ima josh neko na forumu >60 incha, pa da mi bude lakse 🙂..

nema ti si jedini ludjak ovde :d

ali bruka izgleda 🙂

Poslednja izmena:
A ne postoji deo za one koji nemaju televizor 😀😀:d
PS. Ja nemam televizor 🙁 ali mi bolje jel su mi ocene nadrealne 😀

sony trinitron 😀 ahaha "pro"!

...imam TV sa daljinskim.

Nazad
Vrh Dno